Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4109 alkalommal

Túlfűtött wellness hétvége


Túlfűtött wellness hétvége
Gondoltál már rá, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt egy romantikus wellness szálloda sok különböző helysége? Még nem? Akkor mi most beindítjuk a fantáziádat!

Hűvös medence - forró jakuzzi
A szálloda wellness részlege általában sokáig nyitva tart. Ha szerencsétek van akkor késő este tiétek az egész medence. Ha a hűvös vízben meguntátok egymás kergetését, akkor menjetek át a kellemesen pezsgő jakuzziba.

Kezd el finoman csókolni a kedvesed nyakát, fülét, arcát és száját, majd a nő üljön a férfi ölébe és simogassátok egymást a kezeitekkel, kényeztessétek egymást. Ne vegyétek le teljesen a fürdőruhát, csak húzzátok le egymásról amennyire szükséges, így ha valaki mégis bejönne nem fog teljesen megbotránkozni.

Izzadás a szaunában
A hűvös úszómedence után a forró finn szauna is jó választás. A hőségben véletlenül még a párod bikini felsője is lekerülhet, ami valószínűleg fel fogja ébreszteni a szunnyadó ösztönöket.

A szaunában maximum egy villámgyors menetre van időtök, még mielőtt lebuknátok vagy elájulnátok a 90 fokban. A vállalkozó kedvűek a gőzfürdőt is kipróbálhatják. Több szempontból is előnyös: nincs olyan meleg, mint a szaunában, így tovább bírjátok bent. A felszálló gőz pedig remekül eltakar benneteket a kíváncsi szemek elől.

Masszázs tetőtől talpig
Ha szerencsétek van, akkor a masszőr elfelejti bezárni a szobáját, így szabadon igénybe vehetitek. Az sem gond, ha nem tudtok bejutni, hiszen a szobátokban lévő ágy is megfelel a célnak.

Kérd meg a párodat, hogy feküdjön fel a masszázságyra, te pedig vedd elő a masszázsolajat vagy testápolót, amivel kényezteted majd. Kezd el fentről lefelé haladva masszírozni, először a vállain és a gerince mentén menj végig, majd jöhet a feneke és a lábai. Kérd, hogy forduljon meg és masszírozd meg a mellét, majd térj rá a "gyümölcskosárra". Mire végzel a masszázzsal, valószínűleg annyira fel lesz tüzelve, hogy rögtön magára ránt. Persze szerepet is cserélhettek, ha ő szeretne lenni a masszőr.

Játékok sötétedés után
Biztos van a szállodában legalább egy konferenciaterem és a legtöbb helyen játéktermet is találhatsz. Ezek változatos izgalmakkal szolgálhatnak sötétedés után. Az elhagyatott konferenciateremben például eljátszhatjátok a főnök és alkalmazottja szerepjátékot némi fantáziával és kevés ruhadarabbal fűszerezve.

Nők részére egy kis apróság
A párod biztos szeret biliárdozni, és nem utolsó sorban tud is játszani. Ha neked még nem lett volna alkalmad kipróbálni, akkor most itt a remek alkalom. Még ha profi biliárdos is vagy, most jobban jársz ha tehetségtelennek tetteted magad, hiszen így a kedvesed mögéd állva, a kezedet irányítva mutathatja meg, hogyan fogd a dákót és hogyan célozz vele. Lehetőleg állj vele minél többször szembe és hajolj mélyen az asztalra mikor célzol, hogy megvillantsd a dekoltázsod, így magadra vonzod a tekintetét. Ha meguntad a játékot, csak ülj fel az asztal szélére, húzd magadhoz a párodat és kulcsold össze a combjaidat körülötte, mintha épp elkaptad volna a kiszemelt prédát. Érteni fogja a célzást.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ezért kerülik a nők a szexet!
Megtekintve 3563 alkalommal

Ezért kerülik a nők a szexet! A legújabb felmérések szerint a nők fele annyira kövérnek érzi magát, hogy inkább elutasítja a szexuális együttlétet az aktuális partnerrel.

Vágyak, viszonyok, szex – számokban
Megtekintve 3701 alkalommal

Vágyak, viszonyok, szex – számokban Bár a statisztikák szerint hiszünk az örök szerelemben, egyre népszerűbbek a nyitott házasságok és azok a baráti kapcsolatok, melyekben a szex nem tabu. A számok elárulják vágyainkat és viszonyainkat.

10 dolog, ami azonnal feltüzeli a nőket és pipák lesznek
Megtekintve 4379 alkalommal

10 dolog, ami azonnal feltüzeli a nőket és pipák lesznek Listánkba azokat a dolgokat gyűjtöttük össze, amit általában és általánosságban nem szeretnek a férfiakban, s amitől szinte mindannyian bepipulnak.

8 hazugság a szexről
Megtekintve 3737 alkalommal

8 hazugság a szexről Rengeteg benyomást és üzenetet kapunk a szexről, szüleinktől, barátainktól, a médiából, illetve iskolából vagy vallási intézményekből. Ezek legtöbbször ellentmondásosak, sok esetben egyáltalán nem is igazak. Az egyik módja a szex körüli hazugságok megsemmisítésének, ha listába vesszük őket. Alább egy korántsem teljes, inkább ízelítőnek szánt listáját olvashatod a szexről szóló tévhiteknek.