Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6591 alkalommal

Túlfűtött wellness hétvége


Túlfűtött wellness hétvége
Gondoltál már rá, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt egy romantikus wellness szálloda sok különböző helysége? Még nem? Akkor mi most beindítjuk a fantáziádat!

Hűvös medence - forró jakuzzi
A szálloda wellness részlege általában sokáig nyitva tart. Ha szerencsétek van akkor késő este tiétek az egész medence. Ha a hűvös vízben meguntátok egymás kergetését, akkor menjetek át a kellemesen pezsgő jakuzziba.

Kezd el finoman csókolni a kedvesed nyakát, fülét, arcát és száját, majd a nő üljön a férfi ölébe és simogassátok egymást a kezeitekkel, kényeztessétek egymást. Ne vegyétek le teljesen a fürdőruhát, csak húzzátok le egymásról amennyire szükséges, így ha valaki mégis bejönne nem fog teljesen megbotránkozni.

Izzadás a szaunában
A hűvös úszómedence után a forró finn szauna is jó választás. A hőségben véletlenül még a párod bikini felsője is lekerülhet, ami valószínűleg fel fogja ébreszteni a szunnyadó ösztönöket.

A szaunában maximum egy villámgyors menetre van időtök, még mielőtt lebuknátok vagy elájulnátok a 90 fokban. A vállalkozó kedvűek a gőzfürdőt is kipróbálhatják. Több szempontból is előnyös: nincs olyan meleg, mint a szaunában, így tovább bírjátok bent. A felszálló gőz pedig remekül eltakar benneteket a kíváncsi szemek elől.

Masszázs tetőtől talpig
Ha szerencsétek van, akkor a masszőr elfelejti bezárni a szobáját, így szabadon igénybe vehetitek. Az sem gond, ha nem tudtok bejutni, hiszen a szobátokban lévő ágy is megfelel a célnak.

Kérd meg a párodat, hogy feküdjön fel a masszázságyra, te pedig vedd elő a masszázsolajat vagy testápolót, amivel kényezteted majd. Kezd el fentről lefelé haladva masszírozni, először a vállain és a gerince mentén menj végig, majd jöhet a feneke és a lábai. Kérd, hogy forduljon meg és masszírozd meg a mellét, majd térj rá a "gyümölcskosárra". Mire végzel a masszázzsal, valószínűleg annyira fel lesz tüzelve, hogy rögtön magára ránt. Persze szerepet is cserélhettek, ha ő szeretne lenni a masszőr.

Játékok sötétedés után
Biztos van a szállodában legalább egy konferenciaterem és a legtöbb helyen játéktermet is találhatsz. Ezek változatos izgalmakkal szolgálhatnak sötétedés után. Az elhagyatott konferenciateremben például eljátszhatjátok a főnök és alkalmazottja szerepjátékot némi fantáziával és kevés ruhadarabbal fűszerezve.

Nők részére egy kis apróság
A párod biztos szeret biliárdozni, és nem utolsó sorban tud is játszani. Ha neked még nem lett volna alkalmad kipróbálni, akkor most itt a remek alkalom. Még ha profi biliárdos is vagy, most jobban jársz ha tehetségtelennek tetteted magad, hiszen így a kedvesed mögéd állva, a kezedet irányítva mutathatja meg, hogyan fogd a dákót és hogyan célozz vele. Lehetőleg állj vele minél többször szembe és hajolj mélyen az asztalra mikor célzol, hogy megvillantsd a dekoltázsod, így magadra vonzod a tekintetét. Ha meguntad a játékot, csak ülj fel az asztal szélére, húzd magadhoz a párodat és kulcsold össze a combjaidat körülötte, mintha épp elkaptad volna a kiszemelt prédát. Érteni fogja a célzást.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak?
Megtekintve 7664 alkalommal

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak? A férfiak vagy a nők bírják ki tovább egymás nélkül? Melyik nem képes könnyebben elviselni a szex hiányát? Egyszerű a válasz.

A papucspasik öt ismérve
Megtekintve 6744 alkalommal

A papucspasik öt ismérve Bizonyos férfiak elvesztik minden határozottságukat, ha a kapcsolatukról és a kedvesükről van szó. Miről ismerhetőek fel a papucspasik?

Baj van az ágyban?
Megtekintve 5407 alkalommal

Baj van az ágyban? A szexualitás a párkapcsolatok egyik alappilére – a kielégülés nemcsak a feszültségeket oldja, hanem a szeretkezés lelkileg is közelebb hozza egymáshoz a két félt. Az ágybéli gondok a kapcsolatra, és akár a személyes életvitelre is rányomhatják a bélyegüket, azonban minden szexuális problémára létezik megoldás.

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"
Megtekintve 6734 alkalommal

Amit érdemes tudnod a Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.