Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3342 alkalommal

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok


Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok
Bár a közmondás szerint a férfiaknál elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél, azért van néhány olyan dolog, amikkel nagyon könnyen ki tudják borítani a nőket, és akár a kedvüket is el tudják venni az összemelegedéstől. Íme 5 taszító tényező, amelyeket a nőknek sem árt elkerülniük!

Üde száj és friss lehelet
Az egyik legvisszataszítóbb dolog lehet egy pasiban, ha rossz a lehelete. Talán nem is gondolnád, de az emberek 50-56 %-a küzd ezzel a kellemetlenséggel. Ahhoz, hogy elkerüljük, nem elég, ha reggel és este megsikáljuk a fogakat: olyan fogkefét kell használni, ami a nehezen hozzáférhető helyeket is kipucolja, meg kell tisztítani az íny és fogak közötti területet, illetve a nyelvet, naponta fogselymet kell használni és érdemes minden étkezés után 20 perccel fogat mosni, hogy ne adjunk esélyt a baktériumok szaporodásának. Azonban kevesen tudják, hogy tilos a szájvíz használata, ugyanis alkoholt tartalmaz, amiben cukor van, ezért kedvez a baktériumoknak.

Érdemes lemondani a dohányzásról is. Ha ezt mind megtettük, mégsem múlik el a kellemetlenség, valószínűleg emésztőrendszeri problémáról van szó és orvoshoz kell fordulni. Randi előtt jó ötlet petrezselymet rágcsálni, ugyanis az ebben található olajok semlegesítik a rossz leheletet.

Zsíros bőr
A feltűnően fényes arcbőr is egy olyan külső tulajdonság, ami eldöntheti, tetszik-e nekünk valaki. És persze egy nő sem szeretne arcot radírozni minden egyes csókolózás után. Hogy ezt elkerülhessük, mindig tartsunk magunknál speciálisan erre a célra kifejlesztett kozmetikai kendőt – ha nincs kéznél, zsebkendőt -, amellyel felitathatjuk bőrünkről az olajat és eltüntethetjük a csillogást. Arcmosás után használjunk olajmentes tonikot vagy exfoliálót. Nem árt havonta egyszer ellátogatni egy kozmetikai szalonba és szakemberhez fordulni, ezen felül pedig érdemes egészséges étrendre váltani és jóval több vizet fogyasztani. Ha semmi sem használ, a dermatológus talán tud segíteni.

Undorító láb
A férfiasság nem egyenlő a csúnya és rohadó sajt szagú lábbal. Nincs az a nő, aki szeretné odadugni a lábfejét egy ápolatlan, repedezett, érdes lábhoz. A töredezett, sárgás lábkörömnek pedig valószínűleg gombásodás az oka, amit elkapni is nagyon könnyű. Szerencsére azonban viszonylag rövid idő alatt – egy három hónapos antibiotikumos kúrával – meg lehet szabadulni tőle. Ezen kívül oda kell figyelni a láb megfelelő ápolására is: meg kell szabadulni az elhalt hámsejtektől és hidratálókrémmel puhítani a bőrt. A kellemetlen illatok ellen szagsemlegesítő talpbetéttel is védekezhetünk.

Ápolatlan kezek
A pasik keze fontos a nők számára – több szempontból is. A nők nem kedvelik az érdes bőrt, az ápolatlan körmöket, ugyanis ilyen kezektől nem szívesen kapnak simogatást. Érdemes minden férfinak egy kézkrémet tartania magánál és rendszeresen használni, a körmeit pedig rövidre vágni, hiszen sokkal higiénikusabb.

Túlburjánzó szőrszálak
A nők éppúgy viszolyognak a túlburjánzó testszőrzettől a pasikon, mint saját magukon. Ráadásul egy csaj se akar a fűnyíróember babérjaira törni, ha dél felé veszi az irányt. Egy kis bunda még szexi is lehet, de nem vannak oda a birka stílusért. A probléma ráadásul könnyen megoldható szakállnyíróval, a bátrabbak gyantáztatással is próbálkozhatnak a szexis, pornósztáros fazonért. Ez sokkal érzékenyebbé teszi az adott testfelületet, így biztosan a szex is vadabb lesz – ráadásul a hímtag nagyobbnak is hat! Amennyiben egy férfi mellkasszőre a hátáig ér, érdemes hát elgondolkodnia a lézeres szőrtelenítésen.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Miértek a rossz szexben
Megtekintve 3565 alkalommal

Miértek a rossz szexben Mit tegyünk, ha nem működik a szex és már csak pislákol a tűz a szerelmi fészekben? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi, hogy megváltoztak a viszonyok az ágyban. Kevesebb a lángolás és a vad szexet a rövid numerák váltják fel.

Szextérkép a G-ponthoz
Megtekintve 5278 alkalommal

Szextérkép a G-ponthoz A vadító pont sokak szerint csak városi legenda. Ezzel szemben egyre többen számolnak be áldásos hatásáról. Tudd meg, hol találod!

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró
Megtekintve 3874 alkalommal

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró Nem csoda, hogy rendkívül nehéz megtalálni. Egy orvos azt állítja, hogy bebizonyították, hogy a G-pont valóban létezik - de állítása szerint a méretei 8.1mm 3.6mm a 1.5mm. Tehát meglehetősen kicsit.

Miről mesél a száj?
Megtekintve 3537 alkalommal

Miről mesél a száj? Nagyobb felsőajak - mély érzelmi és lelki életről mesél. A markánsabb felsőajakkal megáldott emberek kiélik az érzelmeiket, különösen szenvedélyesnek és energikusnak számítanak.