Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 8432 alkalommal

A legjobb szex tippek nőktől férfiaknak


A legjobb szex tippek nőktől férfiaknak
Az erotikus tippekből soha nem elég, és most első kézből kapod őket, tehát nem árt megfogadnia a tanácsokat. Bár minden nő más és más, ezeket a tippeket biztosan hasznosíthatod! Nem árulunk el nagy titkokat, mégis rálelhetsz egy-egy lakat kulcsára.

A szeretkezés nem verseny!
A szex ma sincs az olimpiai versenyszámok listáján, de ha már így akarod felfogni, akkor inkább egy maratoni futásra gondolj, mint egy sprintre. Az előjáték során koncentrálj a nő combjaira és az alhasára, és ne lépd át a képzeletbeli határt, amíg azt nem érzed, hogy szinte sikít partnered teste a folytatásért.

Sportoljanak együtt!
Menjetek el egy edzőterembe vagy sportoljatok otthon együtt. Tekints az edzésre úgy, mint egy zsírégető előjátékra. Eltereli az aggasztó gondolatokat, javítja a testképet, ráadásul az edzés után az izzadságban olyan anyagok vannak, amelyek belégzéskor izgalomba hozzák a nőket.

Fogd a kezét!
Ha fogjátok egymás kezét az izgatóan hathat a másikra, nem csak az érintés miatt. Azt mutatja a nőnek, hogy elkötelezett és büszke vagy a kapcsolatotokra.

Ne rohand le!
Használd a várakozást vágykeltésre. Ahelyett, hogy letépnéd a ruháit, húzd az időt, amíg csak lehet. Mondd el minden pici bőrfelületről, mit fogsz tenni vele, amikor fedetlen lesz.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Önzés az ágyban
Megtekintve 7935 alkalommal

Önzés az ágyban Szexuális önzésnek azt a viselkedést nevezik, amikor a nemi élet során az egyik partner csak a saját örömével törődik, és nem törődik azzal, hogy a másik is kielégüljön.

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia
Megtekintve 7324 alkalommal

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe - de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben
Megtekintve 6077 alkalommal

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben A szex élvezetes dolog, ám veszélyeket is rejt magában. Most nem a nemi úton terjedő betegségekre gondolunk, hanem arra, hogy az önfeledt hancúrozás közben bizony előfordulhatnak balesetek. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyekre nem árt odafigyelni.

A G-pont nem is létezik?
Megtekintve 5448 alkalommal

A G-pont nem is létezik? Azt hihetnénk, hogy az idők kezdete óta már mindent megtudtunk a szexről, ami tudható, ez azonban közel sincs így. A kutatók egyre újabb és meglepőbb felfedezésekkel rukkolnak elő, nap mint nap, amelyek új színben tűntetik fel a szexualitást, és az emberek nemiséghez való viszonyát.