Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 11343 alkalommal

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés


Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés
A nők meglepő és sokszor hangoztatott véleménye, ami valószínűleg a tapasztalatukon alapul, hogy a férfiak többsége nem szereti és nem is tudja orálisan kényeztetni partnerét. Ezzel azért vitába szállnék, főleg eme kérdés második részével, mégpedig, hogy ezen férfiak közül is kevesen vannak, akik jól is művelik ezt a nők számára is rettentően izgató és akár a végső kielégüléshez is vezető szerelmi játékot.

A nők az orális szexhez való viszonyuk és igényeik terén, egyáltalán nem különböznek a férfiaktól. A szájjal és nyelvvel történő izgatásuk és sokuknál az ennek hatására elért orgazmus van annyira fontos, mint a behatolás alatt végbemenő szexuális összhang az adott férfival.

A jó pap is holtig tanul elvet követve, adunk pár tippet annak érdekében, hogy asszonyod aranyba foglalja a nevedet, és egy lányos –mindent kibeszélnek a nők – parti után, a barátnői is irigykedve nézzenek rá.

Nem mindig vallják be, hogy akarják
Talán az okok a szemérmességre, a felszínen tapasztalható kezdetben visszafogott magatartásra vezethetőek vissza, vagy csak egyszerűen abból a rossz beidegződésből adódik mindez, hogy az előző férfiak ritkán kalandoztak ilyen formán a lába között, így azt gondolhatja ez nem is olyan jó nekik. Mindenesetre lehet, hogy nem vallják be, de ugyanúgy, mint a férfiak, a nők is néha jobban kívánnak egy jó kis orális kielégülést, mint egy teljes aktust. Nem gyakran hallani olyan esetről, hogy egy férfi spontán nyalakodásban részesítette volna a párját, mellőzve mindenféle viszonzást is érte. Ám a fordított felállás mondhatni alap egy jól működő párkapcsolatban, vagy szoknyavadász férfiaknál egy könnyed kis kaland esetében.

Először feszélyezettebbek a nők
Mint annyi mindenhez, ehhez is türelmesen kell hozzákezdeni az elején, ugyanis a többség eléggé feszélyezett, amikor egy több alkalomra vagy komolyabb kapcsolatra tervezett férfi először odadugja a fejét, azaz a nyelvét. Ilyenkor millió gondolat kavarog a fejükben: „Biztos, hogy elég tiszta vagyok?”, „Lehet előbb ki kellett volna mennem a mosdóba.”, „Most ezt ő is élvezi, vagy csak engem akar elkápráztatni?” , „Nem túl gyors ez még a kapcsolatunk elején?”… és megannyi hasonló. Amikor egy nő agyal, akkor képtelen a szexre koncentrálni, és ilyenkor semmi jó nem sülhet ki az egészből. A férfiak egy része emiatt vonhatja le azt a hibás következtetést, hogy a nők nyelvvel történő izgatása nem is olyan fontos. Ez nagy hiba, mert egy olyan férfi, aki igazán jól bánik a nyelvével, képes az előző kapcsolatok emlékét is elhomályosítani, még akkor is, ha a nőnek régebben a legnagyobb lepedőakrobatákkal volt is dolga. Ne felejtsd el, a legtöbb nőnél ez egyben a bizalom jele is, ezért légy türelmes és nagyon figyelmes az első alkalmakkor.

Ne bízd el magad, tanulj!
Előfordul, hogy ezen a téren (is) néhányan hajlamosak túlértékelni saját képességeiket. A legjobb példa erre, amikor egy horgásztúra után elmesélik, hogy mekkora halat is fogtak volna, hogyha nem szakad el a zsinór: „Legalább fél méteres volt! Vagy több… és ez még csak a feje!”. Ne gondold azt, hogy attól még, hogy a partnered szaporábban veszi a levegőt és halk nyögéssekkel válaszol a munkálkodásodra, attól még mindent tökéletesen csinálsz. Gondolj bele a fordított helyzetbe, miszerint attól még, hogy ő a szájába veszi répádat, még nem fog a szemed centikre kigúvadni, mint Tapsi Hapsinak, amikor megpillantotta a nyuszilányt. Sajnos a gyengébbik nem képviselőinek egyöntetű véleménye, hogy a teremtés koronái minden megfontoltságot és hozzáértést nélkülözve próbálnak belenyalni a kancsójukba. A technika egy háromhete nem evett kutyáéhoz hasonlít, akinek végre dobtak egy cubákos csontot, a megközelítés módjában pedig a legcsekélyebb kreativitás sincs, olyan, mint egy faltörő kosé. Ehhez még hozzájön, hogy a csak két pozíciót ismernek. Az egyik az alap, amikor a nő hanyattfekszik és kész, a másik, amikor mindketten ügyködnek a másikon, azaz a 69-es figura.

Kérdezz, hogy tudd, mit csinálsz
Mivel a szexfilmeken finoman szólva nem az anatómiai oktatás a lényeg, az iskolai felvilágosító órákon pedig ez nem szerepel a tananyagban, számos esetben előfordulhat, hogy a férfiak nem is tudják, hogy mit is kezdjenek pontosan az élvezetek eme csodálatos kapujával. Ennek a hiányos ismeretnek és a tapasztalatlanságnak a következménye, hogy a legtöbb esetben az ösztönös és legkézenfekvőbb módszert választják, össze-vissza nyaldosnak, gondolván, hogy minél gyorsabban és erősebben csinálják, annál jobb. Mivel a nők között is vannak eltérő igényűek, ezért a tökéletesség elérése érdekében kérdezd meg a partneredet, hogy neki hogyan esne a legjobban, milyen technikával, milyen erősen, és mekkora tempóban. A kapott információk mellett ajánlatos kísérletezgetni és közben figyelni a reakcióját, mivel is értheted el nála a szinte hídba hátrahajló sikítós falrengetést.

Az előjáték fontos része
A szexualitás terén a nők talán a legjobban ezen a téren különböznek a férfiaktól. A férfi állatias ösztönöktől vezérelve, sokszor egyből leterítené a vadat, de a gyengébbik nemnek szüksége van a ráhangolódásra, az előjátékra. Előfordulhat, hogy megfelelő előjáték nélkül az orgazmus is elmarad náluk, hiába teszel meg mindent az azt követő aktus közben. Az egész nemcsak a női nemi szerv ingerléséről vagy izgatásáról szól, hanem testük minden szögletének szájjal történő kényeztetéséről.

Hogyan fogj hozzá
Ne furakodj egyből oda és nem indulj be úgy, mint egy turbina. Az egészet sokkal messzebbről kezdd. A nők megőrülnek a vágyakozásért, amikor már alig várják, hogy végre megtedd. Ezért először a nyakát vedd célba, majd lassan finoman és óvatosan indulj lefelé, majd a mell és a köldök simogatása és puszilgatása után, lépj túl a célponton és folytasd a kedveskedést a lábaknál, a comb belső területén, a térdhajlatban, egészen a lábujjakig. Majd vissza, de még mindig ne csókolj bele, hanem csak körözz az édesen hívogató és egyre nedvesebb terület körül. Hidd el, ha betartod ezeket a lépéseket, akkor a partnered minden gátlását levetkőzi majd és teljesen átadja majd magát neked. Azért arra vigyázz, hogy ne nyújtsd túl sokáig a bevezetőt.

Figyelj a nő rezdüléseire
A nő számára eszeveszett élvezet érdekében fontos, hogy tudj időzíteni, mikor kell gyorsítanod, esetleg erősebben csinálnod. Figyeld a párod arcát és reakcióit, hogy milyen hatást is váltasz ki belőle. A testbeszéd ilyenkor sokat elárul, a keze ökölbe szorul, majd egyre hevesebben próbál ujjaival fogást találni a fejeden, hirtelen megragadja az ágytámlát, a csípőjét erőteljesen mozgatja, és egyre hangosabb nyögések és a szaporább lélegzetvétel jellemzi. Fontos jelek, melyeket észre kell venned. Előfordulhat azonban, hogy összébb szorítja a lábait, kissé megugrik, eltolja a fejedet, vagy feljebb csúszik, amik egyértelműen azt jelentik, hogy változtass vagy lassíts, óvatosabban csináld, esetleg akár állj is le. A nők különbözően élik meg a csiklójuk izgatását, ezért nincs általános törvény a legjobb módszerre, emiatt az első kézből kapott információ a leghasznosabb. Tehát ismételten tanács, hogy beszélgess vele erről.

Neked is akarnod és vágynod kell rá
Ha úgy gondolod, hogy ebben a helyzetben nem figyel téged a nő, akkor nagyon is tévedsz. Ha csak a megszokás, a minden érzelmet nélkülöző nyelvcsapások, az unottság, és a legyünk már túl rajta közeledés jellemzi a mozdulataidat, akkor óriási hibát követsz el. Inkább akkor bele se kezdj. A nők többsége ezek nélkül is eléggé stresszeli magát, egy ilyen megnyilvánulással pedig teljesen kettétörheted nála a karriered. Te mit szólnál ahhoz, ha csak úgy unott közönnyel és az arcáról lerívó kedvtelenséggel próbálna életet lehelni a legjobb barátodba. Ettől még a várva várt és régóta betervezett össznépi baráti sörözős BL-döntő nézéstől is elmenne a kedved.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Téves szexuális, szerelmi mítoszok!
Megtekintve 5785 alkalommal

Téves szexuális, szerelmi mítoszok! A szűz nők jobban ragaszkodnak partnereikhez? Valóban létezik biztonságos szex? Mi az az orgazmus-mítosz? A szerelem egy sajátos univerzum, jó lenne megismerni.

Biszex a barátok között
Megtekintve 8113 alkalommal

Biszex a barátok között A heteroszexuálistól eltérő viselkedés megosztja az emberek nagy többségét. Van, aki öröklött, veleszületett hajlamot feltételez emögött, de egyre többen vannak, akik a környezeti hatásokat és a divatot is megemlítik. Vajon te mit tennél, ha a baráti körödben kiderülne valakiről, bizony volt már szexuális kapcsolata veled azonos neműekkel is?

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia
Megtekintve 7417 alkalommal

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe - de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

A leggyakoribb férfitípusok
Megtekintve 6284 alkalommal

A leggyakoribb férfitípusok Sokszor mondják, hogy nem lehet kategóriákat felállítani és abba besorolni embereket, ám ezekkel a férfitípusokkal gyakran találkozhatunk. Rád melyik illik?