Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6935 alkalommal

Gyorstüzelő szex


Gyorstüzelő szex
Sok férfi szenved az úgynevezett korai ejakulációtól, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki.

Az önkielégítés már jó pár évtizede nem számít bűnnek, de ettől még nem minden esetben hasznos, a legtöbb férfi ugyanis nem szán rá elegendő időt, és egy célja van: minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ez által az rögzül, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát.

Egészen meglepő módon egy ősi távol-keleti módszer nyújt megoldást a dologra, a tantra szex. A leglényegesebb eleme ennek az együttlétnek az, hogy a felek néha megállnak, ezzel is tovább spanolva saját érzékeiket, és növelve az orgazmus intenzitását. Ehhez viszont elég nagy önkontroll kell.

A korai ejakulációra a szexológusok szerint a legjobb megoldás a következő: a férfi hanyatt, a nő ráül, de ahelyett, hogy a csípőjét fel-le mozgatná, előre-hátra kezd élvezetet okozni. Mikor a férfi érzi, hogy már majdnem "elkészült", akkor megáll a nő a mozgással, vár egy-két percet (eközben persze a nő izgatása lehetséges, sőt, ajánlott!), majd újra megindul.

A módszer elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell annyira elsietni az elélvezést.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel
Megtekintve 6124 alkalommal

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel A férfit sem kötelezően röpíti minden egyes aktus a mennyországba - ő is lehet frigid. Azokról van szó, akiknek adódnak apró örömei, de ritkán nagy szárnyalásai. Néhány ismérv, ami a férfi frigiditását jelzi.

Pénisz-kérdések: elég nagy-e?
Megtekintve 20222 alkalommal

Pénisz-kérdések: elég nagy-e? Örök kérdés a férfiak körében -„vajon elég nagy a péniszem?” De tudjuk-e, mi a „normális” nemiszerv-méret, vagy csak úgy hisszük?

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről
Megtekintve 6490 alkalommal

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről Sokan azt hiszik, hogy mindent tudnak a szerelemről és a szexről. A következő listából kiderítheted, hogy ez nálad is így van-e. Ha nem, az sem baj, hiszen most sok érdekességet megtudhatsz.

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj!
Megtekintve 14646 alkalommal

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj! Az óvszer a legkönnyebben elérhető fogamzásgátló, bárhol megvásárolható, és nincsenek mellékhatásai sem. Ráadásul portálunk is ad a rendelések mellé ingyen ha kéred. Úgy tűnik, a legelőnyösebb módszer, de csak akkor működik így, ha ügyelünk az aranyszabályaira is!