Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5058 alkalommal

Gyorstüzelő szex


Gyorstüzelő szex
Sok férfi szenved az úgynevezett korai ejakulációtól, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki.

Az önkielégítés már jó pár évtizede nem számít bűnnek, de ettől még nem minden esetben hasznos, a legtöbb férfi ugyanis nem szán rá elegendő időt, és egy célja van: minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ez által az rögzül, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát.

Egészen meglepő módon egy ősi távol-keleti módszer nyújt megoldást a dologra, a tantra szex. A leglényegesebb eleme ennek az együttlétnek az, hogy a felek néha megállnak, ezzel is tovább spanolva saját érzékeiket, és növelve az orgazmus intenzitását. Ehhez viszont elég nagy önkontroll kell.

A korai ejakulációra a szexológusok szerint a legjobb megoldás a következő: a férfi hanyatt, a nő ráül, de ahelyett, hogy a csípőjét fel-le mozgatná, előre-hátra kezd élvezetet okozni. Mikor a férfi érzi, hogy már majdnem "elkészült", akkor megáll a nő a mozgással, vár egy-két percet (eközben persze a nő izgatása lehetséges, sőt, ajánlott!), majd újra megindul.

A módszer elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell annyira elsietni az elélvezést.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Kell a latex?
Megtekintve 4273 alkalommal

Kell a latex? Alternatívák óvszer ügyben. Érdemes végiggondolni, hogy mi a különbség a latex és nem latex anyagból készült óvszer között. Az óvszer piac továbbra is virágzik, hiszen sosem árt, ha lapul egy darab a zsebben.

A maszturbáció öt előnye!
Megtekintve 8137 alkalommal

A maszturbáció öt előnye! Ha eddig kételkedtünk is, most bátran előkaphatjuk azt a bizonyosat, akár heti többször is: a maszturbációnak minimum öt egészségügyi előnye van!

Beszélnünk kell, elkaptam valamit!
Megtekintve 3975 alkalommal

Beszélnünk kell, elkaptam valamit! Sajnos bárkivel, még monogám kapcsolat esetén is előfordulhat, hogy valamilyen nemi fertőzést szerez be. A gyógyítás és a továbbfertőzés megelőzése érdekében azonban a partnerrel is közölni kell a tényeket, és mielőbbi kezelés alá kell vetni őt is. Ennek a közlése azonban nem mindig kellemes és könnyű...

Randibakik – női szemmel
Megtekintve 4482 alkalommal

Randibakik – női szemmel Hogy az első közösen töltött óra ne egyben az utolsó is legyen, a kedves lovagok figyelmébe ajánljuk a következő néhány, mindenképp kerülendő randibakit!