Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 33954 alkalommal

Hogyan kell kielégíteni egy nőt? - Női olvasónk írta


Hogyan kell kielégíteni egy nőt? - Női olvasónk írta
Sok nő kielégítetlennek érzi magát, de nem a kevés szex, hanem a rossz minőség miatt. Azt állítják, a párjuk, férjük, partnerük nem adja meg nekik azt, amire vágynak. Túl durván közelednek, hirtelen nyúlnak oda, ahova csak erős bemelegítés után lehetne. Ilyen esetekben nem érdemes hallgatni, meg kell mondani, mit szeretnénk.

(Férfi olvasóinknak is ajánljuk)

Jó, persze nem túl könnyű megfogalmazni a mondanivalónkat, ráadásul benne van a pakliban, hogy alaposan megsértjük a társunkat, aki eddig a világ legjobb szeretőjének képzelte magát. Tapintatosnak kell lenni, inkább néhány finom célzással kell utalni a vágyott dologra.

A durvakezű
Bár egy nő álatalában szeretni, ha egy pasi amolyan férfias módon megragadja, határozott és nem puhány, azért nem szabad túlzásokba esni. Vannak a női testnek olyan területei, amik különösen érzékenyek, ha hirtelen nyúlnak hozzájuk. Az egyik ilyen a klitorisz és környéke - ha valaki váratlanul, durván közelít, egészen kellemetlen, esetenként fájdalmas élményt okozhat.

Ha egy férfi a megfelelő előjáték nélkül rögtön nyúlkálni kezdene, a nő nyugodtan megállíthatja a kezét, és visszavezetheti oda, ahol előzőleg simogatta. Például a mellére: Ez olyan finom, simogatod még egy keveset? Vagy ha már az érzékeny tájékon jár, le szabad fogni egy pillantra: Ez nagyon kellemes, csak egy kicsit lágyabbn csináld, kérlek! Semmiképpen ne hangozzon el a "Jézusom, mit csinál?! Ez fáj!" mondat.

Gyorslövetű
A gyors szex is lehet jó és kielégítő, de ha egy férfi olyan, mint egy légkalapács, azt valószínűleg nem sok nő élvezi. Ráadásul az ilyen típusoknak nem is tart túl sokáig egy menet, hiszen az intenzív ingerlés miatt gyorsan elmennek. A nőnek ettől nem kell szenvednie, egy egyszerű pózváltás is segíthet.

Ha a pasi van felül, ő írányít. Ő diktálja a tempót, az erőt. Ha a nő van felül, az ő kezébe kerül a hatalom, a kontroll. Olyan ritmust diktálhat, amilyet csak szeretne, és olyan mélyre engedheti partnerét, ahogy neki jó. Egy idő után a másik is felveszi, megszokja ezt a stílust, és már nem lesz probléma más pózban sem. Ha különösen akaratos férfiről van szó, a hölgyek akár ki is köthetik.

A nyelvelő
Nem titok, hogy a férfiak megőrölnek az orális szexért, de az sem újdonság, hogy a nők is szeretik. Vannak pasik, akik nem buknak le önszántukból, és vannak nő, akik nem merik erre kérni őket. Pedig úgy igazságos, ha mindkét fél örömöt szerez a másiknak, úgyhogy nem érdemes szégyenlősnek lenni.

A legjobb, ha azt mondjuk, hogy azt szeretnénk, ha a testünk MINDEN pontján megcsókolna. Ezt nem feltétlenül az ágyban kell közölni, el lehet mondani telefonon, vagy egy meghitt vacsora közben is. Mikor szexre kerül a sor, már tudni fogja, mit kell tennie.

Ezek a tippek célzások, és mint tudjuk, a férfiaknak nem erősségük ezeket azonnal megérteni. Nem szabad azonban feladni, ha máshogy nem megy, nemes egyszerűséggel el kell mondani, amire vágyunk. A legtöbben úgyis örömet szeretnének szerezni a társuknak, ezért nem lesznek sértődöttek. Ha azonban rossz a szex, egy kapcsolat elromlik, ezért érdemes inkább mindent megbeszélni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ha eltér a szexuális étvágy...
Megtekintve 6156 alkalommal

Ha eltér a szexuális étvágy... Nem ott, nem úgy, és legfőképpen nem annyiszor. Gyakori nézeteltérés forrása lehet a párok különböző szexuális igényszintje. És nem mellékesen nehéz ezt úgy kezelni, hogy az ne sértődéshez és makacskodáshoz vehessen.

Lehet meztelenkedni a gyerek előtt?
Megtekintve 5605 alkalommal

Lehet meztelenkedni a gyerek előtt? A szülőket - sok egyéb mellett - igencsak megosztja a fenti kérdés, ezért jobbnak láttuk, ha a szakavatott gyermekpszichológus adja meg a választ.

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat!
Megtekintve 6965 alkalommal

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat! Az erekciós problémák nem is olyan ritkák a férfiaknál, mint gondolnánk! Íme 11 tipp, amellyel sokat tehetünk azért, hogy ne adódjon gond az ágyban!

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne
Megtekintve 6193 alkalommal

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne Pensylvániai tudósok szerint, amíg a nők szex után még ölelkezni és beszélgetni szeretnének, addig a férfiak ilyenkor egy cigarettára, kávéra vagy valami harapnivalóra vágynak inkább.