Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3259 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?


Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

A szexuális vágynak legalább annyi változata van, mint a táplálkozási étvágynak, és mindegyik magatartás normálisnak tekinthető, ameddig nem esik túlzásokba. A nimfomániának három jól elkülöníthető jellegzetességét dr. Gilbert Tordjman fogalmazta meg:

1. Elfojthatatlan és tomboló szexuális aktivitás, mely minden bevezetés nélkül készen áll minden kalandra.

2. A kifosztottság és a tehetetlenség érzete hajszolja mindig újabb kalandokba, mert az élvezetek habzsolás ellenére mindig kielégületlen marad. Ez a jelenség a frigiditás egy különleges fajtájával határos.

3. Egyfajta bűntudat, ömaga leértékelés, a depresszió kilátásai várnak azokra a nőkre, akik szerelmi étvágyuk és eleven érzékiségük ellenére sohasem érik el az orgazmust. Megsokszorozzák kalandjaikat, de ugyanakkor tele vannak bizonytalansággal és kifosztva érzik magukat.

Az orvosi okok ritkák, s ha előfordulnak, androgén férfihormon többlettel. vagy petefészek-, mellékvese- és agydaganattal kapcsolatosak. A nimfománia sokkal gyakrabban jelentkezik kábítószer élvező, heves indulatú, romboló és reményét vesztett személyeknél. A valóságban az a nő, aki csak egy férfi megkívánásán keresztül tudja értékelni saját magát, mindenekelőtt gyengédségre, szeretetre és szerelemre vágyik.

Csak egy jó pszichiáter segíthet ezekben az esetekben úgy, hogy megváltoztatja a viselkedésüket és az önmagukról kialakított képet.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mindent a HIV-szűrésről
Megtekintve 3192 alkalommal

Mindent a HIV-szűrésről Nehéz meghozni egy ilyen döntést, de sajnos előfordulhat, hogy elkerülhetetlen. A ha nem tudunk róla, nem fáj taktika helyett azonban bölcsebb dolog a végére járni a dolognak. Cikkünkben összegyűjtöttük, mit érdemes róla tudnod!

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról
Megtekintve 4735 alkalommal

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról A nők orgazmus-zavara értelemszerűen kihat a pasikra is, akik akkor tesznek a legjobban, ha elkerülik, hogy tovább frusztrálják a nőt. A férfiak azonban a sorozatos sikertelenséget kudarcnak élik meg, saját férfiasságuk csorbulhat amiatt, hogy úgy érzik, nem tudják a csúcsra juttatni nőjüket.

A tökéletes nyaláshoz vezető út
Megtekintve 4649 alkalommal

A tökéletes nyaláshoz vezető út Gyengéd előjáték, figyelem és ritmusérzék. Ha ezek megvannak, már nem lehet nagy baj. Azért lehet használni az ujjakat is. Orális tippek, férfiaknak. Ahány nő, annyi íz, annyi illat, annyi szokás. Hogy mégis hogyan lehet orálisan kielégíteni őket? A Cunnilingus Tutor tippjeit osztjuk meg veled.

Szextippek kezdőknek és haladóknak
Megtekintve 4368 alkalommal

Szextippek kezdőknek és haladóknak A jól megérdemelt önzés ideje elérkezett az ágyban is. Ezeket a pózokat kifejezetten férfiaknak találták ki. Ha véletlenül jó a nőnek is, ...nos az tényleg csak a véletlen műve. Szexre fel!