Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 2742 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?


Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

A szexuális vágynak legalább annyi változata van, mint a táplálkozási étvágynak, és mindegyik magatartás normálisnak tekinthető, ameddig nem esik túlzásokba. A nimfomániának három jól elkülöníthető jellegzetességét dr. Gilbert Tordjman fogalmazta meg:

1. Elfojthatatlan és tomboló szexuális aktivitás, mely minden bevezetés nélkül készen áll minden kalandra.

2. A kifosztottság és a tehetetlenség érzete hajszolja mindig újabb kalandokba, mert az élvezetek habzsolás ellenére mindig kielégületlen marad. Ez a jelenség a frigiditás egy különleges fajtájával határos.

3. Egyfajta bűntudat, ömaga leértékelés, a depresszió kilátásai várnak azokra a nőkre, akik szerelmi étvágyuk és eleven érzékiségük ellenére sohasem érik el az orgazmust. Megsokszorozzák kalandjaikat, de ugyanakkor tele vannak bizonytalansággal és kifosztva érzik magukat.

Az orvosi okok ritkák, s ha előfordulnak, androgén férfihormon többlettel. vagy petefészek-, mellékvese- és agydaganattal kapcsolatosak. A nimfománia sokkal gyakrabban jelentkezik kábítószer élvező, heves indulatú, romboló és reményét vesztett személyeknél. A valóságban az a nő, aki csak egy férfi megkívánásán keresztül tudja értékelni saját magát, mindenekelőtt gyengédségre, szeretetre és szerelemre vágyik.

Csak egy jó pszichiáter segíthet ezekben az esetekben úgy, hogy megváltoztatja a viselkedésüket és az önmagukról kialakított képet.


9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 4472 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

Fogamzásgátló implantátum: Mi ez?
Megtekintve 3476 alkalommal

Fogamzásgátló implantátum: Mi ez? A nem kívánatos terhesség kivédését szolgáló módszerek már több mint 3000 éve léteznek, ahogy a folyamatos kísérletezések is egy még megbízhatóbb, még kényelmesebb eljárás után. Úgy tűnik, az implantátum sok olyan előnyt egyesít magában, amit a korábbi módszerek külön-külön nem! Tudj meg mindent róla!

El nem feledett exek - Hogyan kezeljük?
Megtekintve 3165 alkalommal

El nem feledett exek - Hogyan kezeljük? Szinte mindenkinek volt múltbéli kapcsolata, amiből természetszerűleg maradt hátra egy ex. A kérdés, hogy mennyire jelent valóban múltat az illető, vagy még mindig képes felkavarni az állóvizet?

Nem csak rajtad múlik, elhajt-e, de azért szólítsd le!
Megtekintve 5526 alkalommal

Nem csak rajtad múlik, elhajt-e, de azért szólítsd le! Gyakran puffogtatott frázis, hogy minden az első néhány másodpercben dől el férfi és nő között; holott, ha ez valóban így van, akkor azért van így, mert a dolgok legnagyobb része már rég eldőlt jóval az első egymásra vetett tekintet előtt.