Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5178 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?


Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

A szexuális vágynak legalább annyi változata van, mint a táplálkozási étvágynak, és mindegyik magatartás normálisnak tekinthető, ameddig nem esik túlzásokba. A nimfomániának három jól elkülöníthető jellegzetességét dr. Gilbert Tordjman fogalmazta meg:

1. Elfojthatatlan és tomboló szexuális aktivitás, mely minden bevezetés nélkül készen áll minden kalandra.

2. A kifosztottság és a tehetetlenség érzete hajszolja mindig újabb kalandokba, mert az élvezetek habzsolás ellenére mindig kielégületlen marad. Ez a jelenség a frigiditás egy különleges fajtájával határos.

3. Egyfajta bűntudat, ömaga leértékelés, a depresszió kilátásai várnak azokra a nőkre, akik szerelmi étvágyuk és eleven érzékiségük ellenére sohasem érik el az orgazmust. Megsokszorozzák kalandjaikat, de ugyanakkor tele vannak bizonytalansággal és kifosztva érzik magukat.

Az orvosi okok ritkák, s ha előfordulnak, androgén férfihormon többlettel. vagy petefészek-, mellékvese- és agydaganattal kapcsolatosak. A nimfománia sokkal gyakrabban jelentkezik kábítószer élvező, heves indulatú, romboló és reményét vesztett személyeknél. A valóságban az a nő, aki csak egy férfi megkívánásán keresztül tudja értékelni saját magát, mindenekelőtt gyengédségre, szeretetre és szerelemre vágyik.

Csak egy jó pszichiáter segíthet ezekben az esetekben úgy, hogy megváltoztatja a viselkedésüket és az önmagukról kialakított képet.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Irány meztelenföld!
Megtekintve 6024 alkalommal

Irány meztelenföld! Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.

Túlfűtött wellness hétvége
Megtekintve 6141 alkalommal

Túlfűtött wellness hétvége Gondoltál már rá, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt egy romantikus wellness szálloda sok különböző helysége? Még nem? Akkor mi most beindítjuk a fantáziádat!

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj!
Megtekintve 14094 alkalommal

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj! Az óvszer a legkönnyebben elérhető fogamzásgátló, bárhol megvásárolható, és nincsenek mellékhatásai sem. Ráadásul portálunk is ad a rendelések mellé ingyen ha kéred. Úgy tűnik, a legelőnyösebb módszer, de csak akkor működik így, ha ügyelünk az aranyszabályaira is!

Mit akarnak a nők? Most kiderül!
Megtekintve 5263 alkalommal

Mit akarnak a nők? Most kiderül! Egy friss felmérés szerint a magyar nők közel fele szeretné, ha párja többet sportolna és aludna, valamint jobban törődne arcbőrének ápolásával.