Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5538 alkalommal

Cigi és a szex kapcsolata!


Cigi és a szex kapcsolata!
Most különösen nyomós okuk van a férfiaknak, hogy letegyék a cigit: az ugyanis komoly hatással lehet teljesítményükre az ágyban.

Ha másért nem, a lepedőakrobatika érdekében érdemes megfontolniuk a pasiknak, szeretnének-e még sokáig cigarettázni!

Kutatók szerint azok a férfiak, akik sikerrel szoktak le a dohányzásról, jelentős javulást tapasztaltak a szexuális élet terén, azokkal szemben, akik részt vettek egy programon a leszokás érdekében, de megakadtak, és újra rágyújtottak.

A tanulmány vezetője, Christopher Harte szerint a felfedezés figyelmeztetés a férfi dohányosok számára. A fiatalabb férfiak körében gyorsan terjed a dohányzás, mint szokás, úgy gondolják, hatásai később mutatkoznak csak meg. Nincs okuk aggódni még jó ideig.

Tisztában kell azonban hogy legyenek e tanulmány eredményével - ennek tudatában döntsék el, folytatják-e a cigarettázást...

Harte és kutatótársa, Cindy Meston az Austin-i Texas Egyetemről 65 férfi bevonásával végzett tanulmányt. Ennek során olyan férfiak, akik nem számoltak be impotenciáról, nyolchetes leszokó programban vettek részt, nikotin tapaszokkal csinálták végig azt.

Mielőtt azonban hozzákezdtek volna, elvitték őket megnézni egy huncut filmet. Nyomon követték, mennyire voltak izgatottak közben. Ki kellett tölteniük egy kérdőívet is általános szexuális egészségükről.

A tanulmány végére 20 férfi volt, aki legalább egy hete nem gyújtott rá, 45-en azonban még mindig dohányoztak. Akik elhagyták a cigit, nagyobb fokú szexuális izgalomról számoltak be, és arról, hogy sokkal gyorsabban izgalomba jöttek, mint azok, akik továbbra is füstöltek.

Sokkal nagyobb teljesítményről ugyan egyelőre nem volt szó, ám a kutatók szerint ez csak idő kérdése. El kell ugyanis telnie hosszabb időnek, hogy a további előnyök is megmutatkozzanak, és ez azon is múlik, milyen a férfiak kapcsolata szexuális partnerükkel.

A kutatás eredménye mindenesetre a tanulmány készítői szerint komoly érvet ad az orvosok kezébe, akik le szeretnék beszélni a dohányzásról férfi pácienseiket.

Egy korábbi tanulmány azt is kimutatta, hogy a dohányosok kétszer akkora eséllyel lettek impotensek, mint a nemdohányzók...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 jel, hogy mégsem ő az igazi
Megtekintve 7080 alkalommal

10 jel, hogy mégsem ő az igazi Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Vannak dolgok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem vesz téged elég komolyan a másik.

60 éve nem találják a G-pontot
Megtekintve 5688 alkalommal

60 éve nem találják a G-pontot Sok nő esküszik rá, hogy ő bizony megtalálta a saját G-pontját, de egy új izraeli-amerikai tanulmány feldolgozta az elmúlt 60 év szexuális témájú kutatásait, és arra a következtetésre jutott, hogy a tudomány még mindig nem találta meg egyértelműen a misztikus pontot.

A maszturbáció öt előnye!
Megtekintve 11585 alkalommal

A maszturbáció öt előnye! Ha eddig kételkedtünk is, most bátran előkaphatjuk azt a bizonyosat, akár heti többször is: a maszturbációnak minimum öt egészségügyi előnye van!

Mi kell a nőnek az ágyban?
Megtekintve 7351 alkalommal

Mi kell a nőnek az ágyban? Sokan elmondták már az emberiség története során a nagy igazságot: a nők alapvetően különböznek a férfiaktól. Ez a különbség bizony az ágyban is jellemző, amit azonban a férfiak gyakran figyelmen kívül hagynak, pedig kár elrontani az együttléteket, hiszen az alábbi néhány fontos információ segítségével, minden együttlét valódi közös örömmé válhat!