Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5135 alkalommal

Cigi és a szex kapcsolata!


Cigi és a szex kapcsolata!
Most különösen nyomós okuk van a férfiaknak, hogy letegyék a cigit: az ugyanis komoly hatással lehet teljesítményükre az ágyban.

Ha másért nem, a lepedőakrobatika érdekében érdemes megfontolniuk a pasiknak, szeretnének-e még sokáig cigarettázni!

Kutatók szerint azok a férfiak, akik sikerrel szoktak le a dohányzásról, jelentős javulást tapasztaltak a szexuális élet terén, azokkal szemben, akik részt vettek egy programon a leszokás érdekében, de megakadtak, és újra rágyújtottak.

A tanulmány vezetője, Christopher Harte szerint a felfedezés figyelmeztetés a férfi dohányosok számára. A fiatalabb férfiak körében gyorsan terjed a dohányzás, mint szokás, úgy gondolják, hatásai később mutatkoznak csak meg. Nincs okuk aggódni még jó ideig.

Tisztában kell azonban hogy legyenek e tanulmány eredményével - ennek tudatában döntsék el, folytatják-e a cigarettázást...

Harte és kutatótársa, Cindy Meston az Austin-i Texas Egyetemről 65 férfi bevonásával végzett tanulmányt. Ennek során olyan férfiak, akik nem számoltak be impotenciáról, nyolchetes leszokó programban vettek részt, nikotin tapaszokkal csinálták végig azt.

Mielőtt azonban hozzákezdtek volna, elvitték őket megnézni egy huncut filmet. Nyomon követték, mennyire voltak izgatottak közben. Ki kellett tölteniük egy kérdőívet is általános szexuális egészségükről.

A tanulmány végére 20 férfi volt, aki legalább egy hete nem gyújtott rá, 45-en azonban még mindig dohányoztak. Akik elhagyták a cigit, nagyobb fokú szexuális izgalomról számoltak be, és arról, hogy sokkal gyorsabban izgalomba jöttek, mint azok, akik továbbra is füstöltek.

Sokkal nagyobb teljesítményről ugyan egyelőre nem volt szó, ám a kutatók szerint ez csak idő kérdése. El kell ugyanis telnie hosszabb időnek, hogy a további előnyök is megmutatkozzanak, és ez azon is múlik, milyen a férfiak kapcsolata szexuális partnerükkel.

A kutatás eredménye mindenesetre a tanulmány készítői szerint komoly érvet ad az orvosok kezébe, akik le szeretnék beszélni a dohányzásról férfi pácienseiket.

Egy korábbi tanulmány azt is kimutatta, hogy a dohányosok kétszer akkora eséllyel lettek impotensek, mint a nemdohányzók...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Két út között - biszexualitás
Megtekintve 11921 alkalommal

Két út között - biszexualitás Lehet férfit és nőt egyaránt kívánni? A biszexualitás a szexuális hovatartozás olyan megfoghatatlan kategóriája, ami zavarbaejtő átmenetet kínál az egymástól elhatárolódó heteroszexuális és homoszexuális közösségek számára.

Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?
Megtekintve 5702 alkalommal

Melyik szexpóz fogyaszt legjobban? Mostantól tényleg nem lehet több kifogása a párodnak az edzés ellen: tudunk egy módszert, amihez nem kell lejárnia a konditerembe, ingyen van, mindig lesz kedve hozzá és még a kapcsolatotoknak is jót tesz. Kezdjétek el a szexedzést még ma!

Randibakik – női szemmel
Megtekintve 5743 alkalommal

Randibakik – női szemmel Hogy az első közösen töltött óra ne egyben az utolsó is legyen, a kedves lovagok figyelmébe ajánljuk a következő néhány, mindenképp kerülendő randibakit!

Miértek a rossz szexben
Megtekintve 5584 alkalommal

Miértek a rossz szexben Mit tegyünk, ha nem működik a szex és már csak pislákol a tűz a szerelmi fészekben? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi, hogy megváltoztak a viszonyok az ágyban. Kevesebb a lángolás és a vad szexet a rövid numerák váltják fel.