Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5510 alkalommal

Miért nem szeretkezünk már hetek óta?


Miért nem szeretkezünk már hetek óta?
Hogy miért ordítozunk egymással apró-cseprő dolgok miatt? Mert félünk megkérdezni, hogy miért nem szeretkezünk rég?...Mert ha szeretünk valakit, akkor a rossz szokásait is elnézzük neki.

Egy földre hajított vizes törölköző, vagy egy nem megfelelően lezárt fogkrémes tubus talán kevésnek tűnik egy házastársi konfliktus kirobbantásához, ám a vizsgálatok igazolták, hogy mégis kapcsolatromboló ereje lehet egy rögzült rossz szokásnak.

A férjemmel az élet kész kaland"- meséli egy 34 éves nő, akinek párja neves filmrendező- "de nem könnyű. Reggel két órát csak azzal töltök, hogy becsukok utána minden fiókot és szekrényt, és összeszedem a ruháit. Néha a hűtőszekrény ajtaját hagyja nyitva, ilyenkor tönkremegy benne minden. Nagy türelem kell hozzá."

A hölgynek szerencséje van, hiszen elmondása szerint a köztük lévő nagy szerelem feledteti ezeket a bosszantó szokásokat, ám sok házasság bizony zátonyra fut, s a feleknek szabályos allergiája alakul ki már a másik látványától is. És ez nem túlzás!

"Egy vizes törölköző látványa kezdetben csak enyhe feszültséget vált ki belőlünk. Ám ahogy ez a szokás újra és újra ismétlődik, a feszültségszintünk is nő, és szabályos szociális allergiát, bosszúságot vagy akár undort vált ki belőlünk." -mondta el a kutatás vezetője, Michael Cunningham.

Egy felmérés szerint, melyet a Personal Relationships című akadémiai folyóiratban publikáltak, 160 házaspár vizsgálata után- összeállította a toplistás bosszantó szokásokat,melyek a következők:

A vizes törölköző nem megfelelő tárolása -például földrehajítása, ágyon felejtése.

A wc papír használatából fakadó nézeteltérések (pl. új guriga bontása, míg ott a másik).

A villa nem szakszerű használata (pl. hátvakaróként való alkalmazása).

A vizsgálat szerint a nők élen állnak a másik piszkálásában, továbbá azt sem árt tudni, hogy a statisztikák szerint a csúnya szokások egy idő után kifejezetten csúnya válásokhoz is vezethetnek

S hogy miért ordítozunk egymással apró-cseprő dolgok miatt?

A szakértők szerint sokkal egyszerűbb azon vitatkozni, hogy miért bontott a másik új wc papír gurigát, mint azon, hogy miért nem szeretkezünk már hetek óta...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Fétisek - Undorító szexuális vágyak
Megtekintve 11580 alkalommal

Fétisek - Undorító szexuális vágyak Olyan fétiseket, vagyis kóros vonzalmakat mutatunk be, amelyek az egészséges szexualitással rendelkező emberek körében minimum meghökkenést, de inkább undorral vegyes megvetést váltanak ki.

Lehet meztelenkedni a gyerek előtt?
Megtekintve 5508 alkalommal

Lehet meztelenkedni a gyerek előtt? A szülőket - sok egyéb mellett - igencsak megosztja a fenti kérdés, ezért jobbnak láttuk, ha a szakavatott gyermekpszichológus adja meg a választ.

A legszexisebb férfiszakmák
Megtekintve 5839 alkalommal

A legszexisebb férfiszakmák Összegyűjtöttük azokat a szakmákat, melyek képviselői többségében olyan férfiak, akiket bármelyik nő megcsodálna.

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal
Megtekintve 5471 alkalommal

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal Egy új tanulmány szerint rombolja a párok szexuális életét, ha egy nő túl jóban van partnere barátaival. A chicagói orvosok által elvégzett kutatások olyan kapcsolatokat vizsgáltak, ahol a partnerek szexuális problémákról számoltak be. Amikor a körültekintő elemzés során a párok társas kapcsolatait elemezték, meglepő eredményekre lettek figyelmesek.