Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4398 alkalommal

Miért nem szeretkezünk már hetek óta?


Miért nem szeretkezünk már hetek óta?
Hogy miért ordítozunk egymással apró-cseprő dolgok miatt? Mert félünk megkérdezni, hogy miért nem szeretkezünk rég?...Mert ha szeretünk valakit, akkor a rossz szokásait is elnézzük neki.

Egy földre hajított vizes törölköző, vagy egy nem megfelelően lezárt fogkrémes tubus talán kevésnek tűnik egy házastársi konfliktus kirobbantásához, ám a vizsgálatok igazolták, hogy mégis kapcsolatromboló ereje lehet egy rögzült rossz szokásnak.

A férjemmel az élet kész kaland"- meséli egy 34 éves nő, akinek párja neves filmrendező- "de nem könnyű. Reggel két órát csak azzal töltök, hogy becsukok utána minden fiókot és szekrényt, és összeszedem a ruháit. Néha a hűtőszekrény ajtaját hagyja nyitva, ilyenkor tönkremegy benne minden. Nagy türelem kell hozzá."

A hölgynek szerencséje van, hiszen elmondása szerint a köztük lévő nagy szerelem feledteti ezeket a bosszantó szokásokat, ám sok házasság bizony zátonyra fut, s a feleknek szabályos allergiája alakul ki már a másik látványától is. És ez nem túlzás!

"Egy vizes törölköző látványa kezdetben csak enyhe feszültséget vált ki belőlünk. Ám ahogy ez a szokás újra és újra ismétlődik, a feszültségszintünk is nő, és szabályos szociális allergiát, bosszúságot vagy akár undort vált ki belőlünk." -mondta el a kutatás vezetője, Michael Cunningham.

Egy felmérés szerint, melyet a Personal Relationships című akadémiai folyóiratban publikáltak, 160 házaspár vizsgálata után- összeállította a toplistás bosszantó szokásokat,melyek a következők:

A vizes törölköző nem megfelelő tárolása -például földrehajítása, ágyon felejtése.

A wc papír használatából fakadó nézeteltérések (pl. új guriga bontása, míg ott a másik).

A villa nem szakszerű használata (pl. hátvakaróként való alkalmazása).

A vizsgálat szerint a nők élen állnak a másik piszkálásában, továbbá azt sem árt tudni, hogy a statisztikák szerint a csúnya szokások egy idő után kifejezetten csúnya válásokhoz is vezethetnek

S hogy miért ordítozunk egymással apró-cseprő dolgok miatt?

A szakértők szerint sokkal egyszerűbb azon vitatkozni, hogy miért bontott a másik új wc papír gurigát, mint azon, hogy miért nem szeretkezünk már hetek óta...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő?
Megtekintve 4579 alkalommal

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő? Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak.

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek
Megtekintve 5065 alkalommal

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek A szexuális élet kezdeti időszakában szinte minden férfinak vannak gyors, nem kontrollálható magömlései. A tapasztalatlanság, az izgalom, a tanácsok hiánya és a testi örömök egyedül történő felfedezése mind ellenkező irányban hatnak, amit talán a most következő ázsiai bölcsek tanácsai megszüntetnek! Ismerd meg ezeket a módszereket is!

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük?
Megtekintve 6757 alkalommal

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük? Újra és újra kérdezitek, hogy milyen a jó pénisz, hogyan és hol mérjük, hogy viszonyítható legyen és közben nem érthető, hogy mi értelme van a mérésnek, mit lehet megtudni belőle. Íme, hogyan vizsgálhatod meg magadat hozzáértőbb módon otthon.

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...
Megtekintve 4338 alkalommal

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem... Manapság férfiak és nők tömegei ismerik be, hogy - a korábbiakkal ellentétben - a napi stressz után se hangulatuk, se energiájuk nincs a testi szerelemhez. Hol lehet a problémák gyökere? Úgy tűnik, mintha kihalt volna belőlünk az a képesség, hogy bármit is lassan, élvezettel, türelmesen és teljes önátadással végezzünk.