Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5002 alkalommal

Miért nem szeretkezünk már hetek óta?


Miért nem szeretkezünk már hetek óta?
Hogy miért ordítozunk egymással apró-cseprő dolgok miatt? Mert félünk megkérdezni, hogy miért nem szeretkezünk rég?...Mert ha szeretünk valakit, akkor a rossz szokásait is elnézzük neki.

Egy földre hajított vizes törölköző, vagy egy nem megfelelően lezárt fogkrémes tubus talán kevésnek tűnik egy házastársi konfliktus kirobbantásához, ám a vizsgálatok igazolták, hogy mégis kapcsolatromboló ereje lehet egy rögzült rossz szokásnak.

A férjemmel az élet kész kaland"- meséli egy 34 éves nő, akinek párja neves filmrendező- "de nem könnyű. Reggel két órát csak azzal töltök, hogy becsukok utána minden fiókot és szekrényt, és összeszedem a ruháit. Néha a hűtőszekrény ajtaját hagyja nyitva, ilyenkor tönkremegy benne minden. Nagy türelem kell hozzá."

A hölgynek szerencséje van, hiszen elmondása szerint a köztük lévő nagy szerelem feledteti ezeket a bosszantó szokásokat, ám sok házasság bizony zátonyra fut, s a feleknek szabályos allergiája alakul ki már a másik látványától is. És ez nem túlzás!

"Egy vizes törölköző látványa kezdetben csak enyhe feszültséget vált ki belőlünk. Ám ahogy ez a szokás újra és újra ismétlődik, a feszültségszintünk is nő, és szabályos szociális allergiát, bosszúságot vagy akár undort vált ki belőlünk." -mondta el a kutatás vezetője, Michael Cunningham.

Egy felmérés szerint, melyet a Personal Relationships című akadémiai folyóiratban publikáltak, 160 házaspár vizsgálata után- összeállította a toplistás bosszantó szokásokat,melyek a következők:

A vizes törölköző nem megfelelő tárolása -például földrehajítása, ágyon felejtése.

A wc papír használatából fakadó nézeteltérések (pl. új guriga bontása, míg ott a másik).

A villa nem szakszerű használata (pl. hátvakaróként való alkalmazása).

A vizsgálat szerint a nők élen állnak a másik piszkálásában, továbbá azt sem árt tudni, hogy a statisztikák szerint a csúnya szokások egy idő után kifejezetten csúnya válásokhoz is vezethetnek

S hogy miért ordítozunk egymással apró-cseprő dolgok miatt?

A szakértők szerint sokkal egyszerűbb azon vitatkozni, hogy miért bontott a másik új wc papír gurigát, mint azon, hogy miért nem szeretkezünk már hetek óta...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal
Megtekintve 4966 alkalommal

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal Bátran bújj össze a pároddal, ugyanis ez komoly egészségügyi előnyökkel jár! Legközelebb, ha a párod az együttalvás előtt kifogásokkal hozakodna elő: melege van, szüksége van némi személyes térre, így nem érzi úgy, hogy teljesen el tudna lazulni, hozakodj elő az alábbi tudományos bizonyítékokkal.

A legnépszerűbb csajozós dumák
Megtekintve 10364 alkalommal

A legnépszerűbb csajozós dumák Az évek előrehaladtával a férfiak kezdenek egyre jobb ismerkedős szövegeket gyártani, ami néha nem, néha viszont célba talál. A bókolás még mindig az egyik legjobb módja egy nő meghódításának, ugyanis magabiztosabbá tehetjük őt.

Jobb szeretőnek lenni?
Megtekintve 5154 alkalommal

Jobb szeretőnek lenni? Harminc éves kor körül az emberek már általában foglaltak. S akkor kezdődnek a bonyodalmak, ha felbukkan egy izgalmas idegen, akire úgy reagálunk, hogy szeretnénk meghódítani.

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok
Megtekintve 6225 alkalommal

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok Ismét csokorba szedtük, konkrétan, valós mankót adva, mi az, aminek egy nő valóban örül, és tuti nyerő ajándék, ráadásul nemcsak Karácsonykor és Nőnapkor adható, hanem bármely más ünnepkor is.