Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6577 alkalommal

Szextippek kezdőknek és haladóknak


Szextippek kezdőknek és haladóknak
A jól megérdemelt önzés ideje elérkezett az ágyban is. Ezeket a pózokat kifejezetten férfiaknak találták ki. Ha véletlenül jó a nőnek is, ...nos az tényleg csak a véletlen műve. Szexre fel!

Ha a partnered elég hajlékony
Fektesd a hátára, majd emeld a lábait addig, míg a teste derékszöget zár be! Térdelj elé és az összezárt lábait tartsd szorosan a mellkasodnál! Véletlenül pont jó azoknak a nőknek, akik csak összezárt lábakkal tudnak elélvezni...

Próbáld ki így is
Ahogy egyre jobban belemerülsz, vigyázz, hogy ne emeld túl magasra a lábait! Inkább told erősebben, attól ő is jobban élvez!

Dolgoztasd meg a partnered!
Mint majdnem mindig ha ő van felül, neki kell megdolgoznia az örömötökért.

Ülj az ágyon vagy a földön (ahogy hosszútávon kényelmes), összefont lábakkal, majd kapd a partnered az öledbe! Miközben átkarol a lábaival, kényelmesen tud rajtad mozogni fel-le (vagy ha úgy kényelmesebb, előre-hátra).

Próbáld ki így is
Dőlj a falnak vagy az ágytámlának! Nem csak megtámasztod a hátad, de kapaszkodót is nyújtasz a partnerednek!

Menjetek le kutyába!
A pornóipar vezette a kutyapózt a köztudatba és mi örülünk neki. Vad, állatias és mindent tud, amire egy pasinak szüksége van.
Mély behatolás és nyers kéj! Mi kell még?

Próbáld ki így is
Ha a csajod hiányolja az intimitást, paskold a fenekét közben, vagy mondj neki mocskos dolgokat!

A kielégülés, csak ez számít!
Még ha a felsorolt pozíciók önzőnek tűnnek is, azért a férfiak többsége igyekszik elsősorban a partnerét kielégíteni. Azért is érdemes ezeket a formációkat felvenned a repertoárodba, mert minden igyekezeted ellenére a Te kielégülésed garantált.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mindent a HIV-szűrésről
Megtekintve 4360 alkalommal

Mindent a HIV-szűrésről Nehéz meghozni egy ilyen döntést, de sajnos előfordulhat, hogy elkerülhetetlen. A ha nem tudunk róla, nem fáj taktika helyett azonban bölcsebb dolog a végére járni a dolognak. Cikkünkben összegyűjtöttük, mit érdemes róla tudnod!

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka
Megtekintve 4380 alkalommal

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka Vannak kizárólag csajos időtöltések, és vannak olyanok, amelyek kizárólag pasis elfoglaltságok. Vajon a kettő kizárja egymást?

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek
Megtekintve 5064 alkalommal

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek A szexuális élet kezdeti időszakában szinte minden férfinak vannak gyors, nem kontrollálható magömlései. A tapasztalatlanság, az izgalom, a tanácsok hiánya és a testi örömök egyedül történő felfedezése mind ellenkező irányban hatnak, amit talán a most következő ázsiai bölcsek tanácsai megszüntetnek! Ismerd meg ezeket a módszereket is!

A pasiknak kell a fanszőrzet, a leszbikusoknak nem
Megtekintve 6562 alkalommal

A pasiknak kell a fanszőrzet, a leszbikusoknak nem A csajokat nem érdekli, hogy mi az aktuális fanszőr-divat, a pasik többsége a leszállópálya fazont bírja, a leszbikusok pedig a totál szőrtelenre esküsznek.