Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 8941 alkalommal

Szextippek kezdőknek és haladóknak


Szextippek kezdőknek és haladóknak
A jól megérdemelt önzés ideje elérkezett az ágyban is. Ezeket a pózokat kifejezetten férfiaknak találták ki. Ha véletlenül jó a nőnek is, ...nos az tényleg csak a véletlen műve. Szexre fel!

Ha a partnered elég hajlékony
Fektesd a hátára, majd emeld a lábait addig, míg a teste derékszöget zár be! Térdelj elé és az összezárt lábait tartsd szorosan a mellkasodnál! Véletlenül pont jó azoknak a nőknek, akik csak összezárt lábakkal tudnak elélvezni...

Próbáld ki így is
Ahogy egyre jobban belemerülsz, vigyázz, hogy ne emeld túl magasra a lábait! Inkább told erősebben, attól ő is jobban élvez!

Dolgoztasd meg a partnered!
Mint majdnem mindig ha ő van felül, neki kell megdolgoznia az örömötökért.

Ülj az ágyon vagy a földön (ahogy hosszútávon kényelmes), összefont lábakkal, majd kapd a partnered az öledbe! Miközben átkarol a lábaival, kényelmesen tud rajtad mozogni fel-le (vagy ha úgy kényelmesebb, előre-hátra).

Próbáld ki így is
Dőlj a falnak vagy az ágytámlának! Nem csak megtámasztod a hátad, de kapaszkodót is nyújtasz a partnerednek!

Menjetek le kutyába!
A pornóipar vezette a kutyapózt a köztudatba és mi örülünk neki. Vad, állatias és mindent tud, amire egy pasinak szüksége van.
Mély behatolás és nyers kéj! Mi kell még?

Próbáld ki így is
Ha a csajod hiányolja az intimitást, paskold a fenekét közben, vagy mondj neki mocskos dolgokat!

A kielégülés, csak ez számít!
Még ha a felsorolt pozíciók önzőnek tűnnek is, azért a férfiak többsége igyekszik elsősorban a partnerét kielégíteni. Azért is érdemes ezeket a formációkat felvenned a repertoárodba, mert minden igyekezeted ellenére a Te kielégülésed garantált.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ezért menj el a csajoddal nyaralni
Megtekintve 5703 alkalommal

Ezért menj el a csajoddal nyaralni Nyaralni mindenki szeret, de hajlamosak vagyunk néha megmagyarázni, idén miért nem megyünk sehová. Nagyképernyős tévére/esküvőre/babaszobára gyűjtünk, tavaly úgyis voltunk, majd megyünk jövőre – kézenfekvő, érthető, sőt, egyenesen ésszerű kifogások.

A Facebook hatása a párkapcsolatra
Megtekintve 5101 alkalommal

A Facebook hatása a párkapcsolatra A Facebook mára meghódította a világot, életünk minden területére beékelte magát, ami alól párkapcsolatunk sem képez kivételt. Úgy tűnik, a szerelmi élet egy új színteret nyert a közösségi portállal. De nem árt óvatosnak lenni!

Két út között - biszexualitás
Megtekintve 12151 alkalommal

Két út között - biszexualitás Lehet férfit és nőt egyaránt kívánni? A biszexualitás a szexuális hovatartozás olyan megfoghatatlan kategóriája, ami zavarbaejtő átmenetet kínál az egymástól elhatárolódó heteroszexuális és homoszexuális közösségek számára.

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...
Megtekintve 5229 alkalommal

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem... Manapság férfiak és nők tömegei ismerik be, hogy - a korábbiakkal ellentétben - a napi stressz után se hangulatuk, se energiájuk nincs a testi szerelemhez. Hol lehet a problémák gyökere? Úgy tűnik, mintha kihalt volna belőlünk az a képesség, hogy bármit is lassan, élvezettel, türelmesen és teljes önátadással végezzünk.