Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7071 alkalommal

5 út az őrületes női orgazmushoz


5 út az őrületes női orgazmushoz
Multiorgazmus a cél, ha ezt elérted a Nő, akkor már valóban a csúcson van. De ha nem, akkor most segítünk!

Kár, hogy néha olyan nehéz eljutni a csúcsra. Ha azok közé tartozik, akiknek sosem, vagy csak elvétve sikerül, ne csüggedjen, mert a csúcshódítás könnyebb, mint gondolná.

1. Csikló által kiváltott orgazmus
A csikló nyomása egyszerű. Nemcsak könnyen elérhető (több pozícióban a hímvesszővel, de akár kézzel is), de több ezer hiperérzékeny idegvégződés is van benne - több, mint bármelyik emberi szervben!

2. Hüvelyi orgazmus
Ennek elérése kétféleképp lehetséges: ha háton fekszik a Nő, és lábát a levegőbe emeli, miközben partnere behatol, vagy ha sikerül megtalálni a G-pontját, és azt izgatod. Ezt úgy lehet a legkönnyebben, ha a hátára fekszik, a térdét behajlítja, partnered elé ül, hogy pénisze alulról fölfelé hatoljon belé.

3. Vegyes orgazmus
Ha a klitorisza, a vaginája (hüvelye) vagy méhnyaka közül kettőt egyszerre stimulálnak, illetve stimulálsz, vegyes orgazmust érhet el, ami jóval intenzívebb lesz a szimplánál.

4. Női ejakuláció
Igen, a nők is tudnak ilyet – igaz, jóval ritkábban, mint a férfiak, és a jelenség okai sem tisztázottak. Akad nő, aki a klitorális izgatástól képes rá, másoknak hüvelyi akcióra van szükségük hozzá, de van olyan is, aki mindenféle stimuláció nélkül produkálja. Kinézetében hasonlít a magömléskor látható folyadékhoz (kivéve persze a spermát), de nem tudni, miért van valakinek, míg másnak nincs. Egy biztos: aki épp átéli, az meglehetősen boldog.

5. Multiorgazmus
A szuperszerencsés nők akár több, egymástól néhány perccel elválasztott orgazmust is átélnek olykor. A második, harmadik csúcsra érést mindenkinél más váltja ki: van, aki folyamatos (tovább) izgatással éli át, míg másnak éppen az kell, hogy az első után békén hagyja a partnere, és csendben, egyedül élvezhesse az utórezgéseket. Ha ilyesmire vágyik, végezzen Kegel-gyakorlatokat, hátha szerencséje lesz!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Baj van az ágyban?
Megtekintve 5147 alkalommal

Baj van az ágyban? A szexualitás a párkapcsolatok egyik alappilére – a kielégülés nemcsak a feszültségeket oldja, hanem a szeretkezés lelkileg is közelebb hozza egymáshoz a két félt. Az ágybéli gondok a kapcsolatra, és akár a személyes életvitelre is rányomhatják a bélyegüket, azonban minden szexuális problémára létezik megoldás.

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem
Megtekintve 5483 alkalommal

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy a közöttetek lévő érzések már nem a régiek. Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor érdemes elgondolkoznotok azon, hogy van-e még közös jövőtök.

Asszony, még a konyhában vagy?
Megtekintve 5251 alkalommal

Asszony, még a konyhában vagy? Az emberiség történetében a nők még soha nem voltak annyira egyenlőek a férfiakkal, mint korunkban. A nők egyenjogúak, legalábbis kívülről ez látszik, a döntésekbe beleszólnak, a férfiak nem dönthetnek egyedül csak azért, mert ők férfiak. A nők egyre öntudatosabban és magabiztosabban harcolnak az igazukért, és ezzel egy időben a megszokott férfi-női szerepek is változnak.

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük?
Megtekintve 7784 alkalommal

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük? Újra és újra kérdezitek, hogy milyen a jó pénisz, hogyan és hol mérjük, hogy viszonyítható legyen és közben nem érthető, hogy mi értelme van a mérésnek, mit lehet megtudni belőle. Íme, hogyan vizsgálhatod meg magadat hozzáértőbb módon otthon.