Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3536 alkalommal

TOP 9 vágyölő tényező


TOP 9 vágyölő tényező
Graham Masterton szexológus felméréséből megismerhetjük, melyek azok a legnagyobb bakik, amelyeket a férfiak elkövethetnek a nők meghódítása és megtartása során. Kíváncsi vagy, mi lehet az, ami megöli a szenvedélyt, a pillanat varázsát, és amitől a nők libidója rohamos csökkenésnek indul?

1. A tisztaság hiánya
A legtöbben legyintenek erre, hogy mennyire evidens, hiszen erre ügyel minden férfi. De ha így lenne, miért szerepelne a lista élén? Sajnos gyakori a hosszú, piszkos köröm, a zsíros, korpás haj, az erős izzadságszag, a begyulladt szőrtüsző, melyek egyike sem vonzó a nők számára.

2. Elhanyagolt öltözet
Mi tartozhat ide? Például a sárral és egyéb foltokkal tarkított, kitaposott sportcipő, egyszer-kétszer már átizzadt, de ránézésre még szalonképes ingek, kitérdesedett, piszokfoltokat már jótékonyan nem elfedő farmernadrág.

3. Rossz fogak
Általában önmaga saját szájszagát nem érzi senki, mások viszont annál inkább. Erről leginkább a fogkő, a romló fogak és a felszínes fogápolás tehet. Így elképzelhető, hogy amíg az illető más téren igényes a megjelenésére, addig a szájvízre, fogselyemre és az évente esedékes fogorvosi kontrollra nem is gondol.

4. Birtoklási vágy
Megtiltani, hogy másokkal találkozzon egy nő, követni, számon kérni, kutatni a személyes holmijai között – ez mind a bizalmatlanságra és az önbizalomhiányra utal. Nem építi azt a fajta meghittséget, ami a szerelmet és a szeretkezéseket élménnyé tudja tenni.

5. Olcsó illatfelhő
Hasba vágó, erőteljes illatból rengeteget készítenek a férfiak számára is, így nem csoda, ha valaki beleválaszt. Azonban nem szabad azt sem elfelejteni, hogy egy nő orra sokkal érzékenyebb a férfiénál, így azt, ami még "elmegy" kategória, egyenesen elviselhetetlennek fogja érezni. A nők véleménye, hogy a kevesebb több elv alapján, ha valaki nem tud beruházni egy kifinomult illatú parfümbe, akkor inkább egyáltalán ne használjon semmilyet.

6. Koszos autó
Poros, ragacsos, szemétlerakónak használt autóba nem szívesen száll be egy nő, pláne, ha még dohányszagot is áraszt magából az ülés.

7. Durvaság
Alpári stílus, fizikai erőszak, szexuális tárgyként való kezelés – egy nő ilyenekre nem gerjed be teljesen érthető okokból.

8. Anatómiai tudatlanság
Különös tekintettel vonatkozik ez az erotikus zónákra. Ha valaki nem tudja, hogyan csókoljon, mennyi előjáték után és hol érintse meg a csiklót, merre található pontosan a nők G-pontja, nem lesz fergeteges sikere a nőknél.

9. Rendmánia
Egy férfi, aki pedánsan összehajtogatja a nadrágját, mielőtt szeretkezne, majd komótosan leoltja a villanyt, esetleg még egy törülközőt is leterít az ágyára…hát igen, ez teljesen megöli a pillanat varázsát!

Természetesen lehet vitatni a fenti listát, és a nők fokozott igényessége is egyéntől függ, azonban a szexológus tanácsa, hogy aki nem szívesen kockáztat, az a saját renoméja miatt ügyel a fentiekre.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Kínos mondatok szex után...
Megtekintve 3679 alkalommal

Kínos mondatok szex után... A szex lehetett nagyon kellemes, mégis elkövethetünk számos hibát utána - elkezdünk a teljesítmény miatt magyarázkodni, nem beszélünk a szexről nyíltan, vagy nem közöljük a másikkal, hogy ő bizony csak egy éjszakás...

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok
Megtekintve 3203 alkalommal

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok Bár a közmondás szerint a férfiaknál elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél, azért van néhány olyan dolog, amikkel nagyon könnyen ki tudják borítani a nőket, és akár a kedvüket is el tudják venni az összemelegedéstől. Íme 5 taszító tényező, amelyeket a nőknek sem árt elkerülniük!

Miért maszturbálunk?
Megtekintve 4764 alkalommal

Miért maszturbálunk? A maszturbáció a nemi szervek saját kezű izgatása az orgazmus eléréséig - de vajon a természetes viselkedés része-e?

Nő + nő – Nem számít, ha a barátnőd lánnyal csinálja?
Megtekintve 3516 alkalommal

Nő + nő – Nem számít, ha a barátnőd lánnyal csinálja? A kérdés pár évtizeddel ezelőtt még nem volt annyira napirenden úgy, mint napjainkban. Régebben elenyésző volt azoknak a nőknek a száma, akik nyíltan vonzódtak saját nemükhöz, és esetleg szexuális viszonyt is folytattak egy másik nővel. Manapság viszont már szinte minden második lány belekóstolt legalább egy csók erejéig a leszbikus kalandba.