Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5757 alkalommal

8 szexpóz, ami a személyiségedről árulkodik! 18+


8 szexpóz, ami a személyiségedről árulkodik! 18+
Melyik a kedvenced? Keresd ki a felsorolásból és tudd meg, milyen személyiségjegyekről árulkodik a lepedőakrobatikád!

1) Te vagy felül
Azt jelenti, hogy szívesen irányítasz - nemcsak az ágyban, hanem az élet egyéb területein is. Akkor érzed magad a legjobban, ha a dolgok a Te elképzeléseid szerint alakulnak, és nem kell másnak alárendelned magad. Egészséges önbizalommal rendelkezel és határozott a fellépésed. Erős az igazságérzeted és nem rejted véka alá a gondolataidat.

2) Összebújás ülve, a párodnak háttal
Ilyenkor kedvesed mellkasához simul a hátad, biztos alapokat nyújtva. Ha örömödet leled ebben a pozitúrában, az azt jelenti, hogy nyitott vagy az újdonságokra és erős benned a szabadságvágy. Kreatív vagy és nem veted meg az átlagtól eltérő dolgokat.

3) Szeretkezés ülve, a pároddal szembefordulva
Az összeolvadásnak ez a módja lehetővé teszi, hogy mélyen egymás szemébe nézzetek, és a kezetekkel bátran kényeztessétek a másikat. Ez arról árulkodik, hogy fontos számodra az érzelmi kötődés, és gyakran a szívedre hallgatsz az eszed helyett.

4) Kutyapóz
Ha kedvedre való a behatolás hátulról, azt jelenti, hogy szívesen teret adsz az ösztöneidnek, hallgatsz a megérzéseidre és nem fojtod el intuitív gondolataidat.

5) Oldalt fekve, hátsó behatolással
Időnként elbizonytalanodsz magadban, ezért különösen fontos számodra a környezetedből érkező visszajelzések és megerősítések folyamatossága. Ha ezt megkapod, szárnyakat kapsz, és semmi sem lehetetlen a számodra!

6) Misszionárius póz
Rendkívül fontosak számodra a klasszikus értékek, így a hűség és a közös, mély bizalom. Mindenképp valami rendkívüli dolognak kell történnie ahhoz, hogy félrelépj és megcsald a párod.

7) 69-es testhelyzet
Nagyon fontos számodra a kiegyensúlyozottság, a kölcsönös bizalom, és törekszel arra, hogy mindenkit egyenrangú félként kezelj.

8) Szex állva
Nem riadsz vissza a komoly kihívásoktól sem, fogadat összeszorítva a maximum maximumát is kihozod magadból, hogy elérd azt, amit a fejedbe vettél.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A papucspasik öt ismérve
Megtekintve 6222 alkalommal

A papucspasik öt ismérve Bizonyos férfiak elvesztik minden határozottságukat, ha a kapcsolatukról és a kedvesükről van szó. Miről ismerhetőek fel a papucspasik?

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről
Megtekintve 4803 alkalommal

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - a mondás igaz, de tágíthatod. Nézd meg a barátnőit is! Na nem azért, hogy őket vedd el a csajod helyett - bár erre is volt már példa a történelemben - inkább azért, mert nagyon sokat elmond róla a baráti köre! Épp úgy, ahogy rólad is!

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak
Megtekintve 7270 alkalommal

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak Mitől lesz szenvedélyes egy nő? Mit kell tenned, hogy a legcsodálatosabb szeretkezést ajándékozd párodnak? Segítünk! Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel! És mennyire igaza volt, gyorshajtottam, mint egy Lamborghini kormányánál.

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása
Megtekintve 5825 alkalommal

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása A nő járásából következtetni lehet arra, miféle szexuális örömben volt korábban része – állítják belga kutatók.