Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6304 alkalommal

8 szexpóz, ami a személyiségedről árulkodik! 18+


8 szexpóz, ami a személyiségedről árulkodik! 18+
Melyik a kedvenced? Keresd ki a felsorolásból és tudd meg, milyen személyiségjegyekről árulkodik a lepedőakrobatikád!

1) Te vagy felül
Azt jelenti, hogy szívesen irányítasz - nemcsak az ágyban, hanem az élet egyéb területein is. Akkor érzed magad a legjobban, ha a dolgok a Te elképzeléseid szerint alakulnak, és nem kell másnak alárendelned magad. Egészséges önbizalommal rendelkezel és határozott a fellépésed. Erős az igazságérzeted és nem rejted véka alá a gondolataidat.

2) Összebújás ülve, a párodnak háttal
Ilyenkor kedvesed mellkasához simul a hátad, biztos alapokat nyújtva. Ha örömödet leled ebben a pozitúrában, az azt jelenti, hogy nyitott vagy az újdonságokra és erős benned a szabadságvágy. Kreatív vagy és nem veted meg az átlagtól eltérő dolgokat.

3) Szeretkezés ülve, a pároddal szembefordulva
Az összeolvadásnak ez a módja lehetővé teszi, hogy mélyen egymás szemébe nézzetek, és a kezetekkel bátran kényeztessétek a másikat. Ez arról árulkodik, hogy fontos számodra az érzelmi kötődés, és gyakran a szívedre hallgatsz az eszed helyett.

4) Kutyapóz
Ha kedvedre való a behatolás hátulról, azt jelenti, hogy szívesen teret adsz az ösztöneidnek, hallgatsz a megérzéseidre és nem fojtod el intuitív gondolataidat.

5) Oldalt fekve, hátsó behatolással
Időnként elbizonytalanodsz magadban, ezért különösen fontos számodra a környezetedből érkező visszajelzések és megerősítések folyamatossága. Ha ezt megkapod, szárnyakat kapsz, és semmi sem lehetetlen a számodra!

6) Misszionárius póz
Rendkívül fontosak számodra a klasszikus értékek, így a hűség és a közös, mély bizalom. Mindenképp valami rendkívüli dolognak kell történnie ahhoz, hogy félrelépj és megcsald a párod.

7) 69-es testhelyzet
Nagyon fontos számodra a kiegyensúlyozottság, a kölcsönös bizalom, és törekszel arra, hogy mindenkit egyenrangú félként kezelj.

8) Szex állva
Nem riadsz vissza a komoly kihívásoktól sem, fogadat összeszorítva a maximum maximumát is kihozod magadból, hogy elérd azt, amit a fejedbe vettél.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A legbizarrabb szextörvények!
Megtekintve 5964 alkalommal

A legbizarrabb szextörvények! Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

Öt dolog, ami miatt azt hiszi, megcsalod
Megtekintve 6080 alkalommal

Öt dolog, ami miatt azt hiszi, megcsalod A férfiak hárpiaként beszélnek egymás között a féltékeny természetű nőkről, közben pedig nem hajlandóak tudomást venni arról, hogy gyakran ők maguk táplálják a zöld szemű szörnyet – sokszor nem is szándékosan.

60 éve nem találják a G-pontot
Megtekintve 5656 alkalommal

60 éve nem találják a G-pontot Sok nő esküszik rá, hogy ő bizony megtalálta a saját G-pontját, de egy új izraeli-amerikai tanulmány feldolgozta az elmúlt 60 év szexuális témájú kutatásait, és arra a következtetésre jutott, hogy a tudomány még mindig nem találta meg egyértelműen a misztikus pontot.

Olvass a tenyeréből, milyen a szexuális energiája!
Megtekintve 5525 alkalommal

 Olvass a tenyeréből, milyen a szexuális energiája! Szilveszter közeledtével itt az idő egy kis tenyérjóslásra! Nézzük, milyen következtetésekre juthatsz szerelmed szexuális karakterével kapcsolatban, ha megvizsgálod a kézformáját, körmei színét és a Vénusz-hegyét!