Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4954 alkalommal

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka


Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka
Vannak kizárólag csajos időtöltések, és vannak olyanok, amelyek kizárólag pasis elfoglaltságok. Vajon a kettő kizárja egymást?

Sok konfliktus kiindulópontja, hogy mennyire kell megosztani mindenünket egy párkapcsolatban. Mennyire szükséges együtt csinálni mindent, utazni, vásárolni, moziba vagy színházba menni?

Tér és idő
Vannak teret igénylő kapcsolatok, ahol mindkét fél önálló élettel, önálló szokásokkal érkezett és létesített viszonyt. Ahol időről időre "szabadságot" kell adni a másiknak, hogy azt csinálhasson, amit csak akar. Ennek nem kell feltétlenül azt jelenteni-e, hogy ekkor az aktuális nőt egyszerűen hátra hagyja a férfi, mintha nem is létezne.

Ideális lehet ez a forma, ha mind a nő, mind a férfi igényli a külön időtöltést. Ellenben, ha ez csak az egyik fél szükséglete, hamar viszályhoz vezethet a nagyfokú szabadságvágy. A szabadulni akaró fél természetesnek veszi, hogy mindenkinek megvan a maga élete, míg a másik szenved, attól tartva, hogy akkor most mégsem élnek párkapcsolatban. A kompromisszum jó megoldás lehet, ha hajlanak rá a felek, teret és időt hagyva a másiknak, de érezve, hogy összetartoznak. Ilyen lehet, ha hagyjuk az imádott pasit sörözni és meccset nézni egyedül, amikor nem morgunk azon, hogy már megint szanaszét hagyott mindent.

Konfliktusok
Egy évek óta tartó kapcsolatban azonban már vannak természetesen együtt csinált dolgok, a hétvégi bevásárlás, a közös főzőcskék, szabadidős programok. Mit jelent és hogyan kezelendő, ha a férfi, akivel együtt vagyunk, nélkülünk megy nyaralni? Vajon ez is "csak" tér adás? Vagy talán azt jelenti, hogy mégsem velünk tervez?

Hogyan éli meg a nő? Szenvedhet, megkérdőjelezheti a kapcsolat alapját, mibenlétét és egyszerűen ki is sétálhat belőle, mondván, ha ő nem tervez velem, én sem vele. Ha marad, akkor szenved, ez szinte garantálható. Mert a kérdések mindig ott motoszkálnak a fejekben, újból és újból keserűséget okoz, elfogadható magyarázat nélkül talán soha nem tud továbblépni, megreked a bizalmatlanság szintjén az egész viszony. A szeretet nagyobb úr ezeknél, így folytatható egymással a kapcsolat, de már soha nem lesz olyan, mint volt. Érdemes vállalni?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Cigi és a szex kapcsolata!
Megtekintve 4966 alkalommal

Cigi és a szex kapcsolata! Most különösen nyomós okuk van a férfiaknak, hogy letegyék a cigit: az ugyanis komoly hatással lehet teljesítményükre az ágyban.

Mindent a női óvszerről
Megtekintve 5222 alkalommal

Mindent a női óvszerről Forradalmi találmány, hiszen ez az egyetlen olyan női fogamzásgátló eszköz, amely egyaránt véd a nem kívánt terhességtől és a szexuális úton terjedő betegségektől is. Első ízben az 1992-ben megrendezett AIDS elleni Világkonferencián mutatták be a nagyközönségnek. Mit érdemes még róla tudnod? Olvass tovább!

A szexuális kapcsolatok formái 10 pontban
Megtekintve 6034 alkalommal

A szexuális kapcsolatok formái 10 pontban A szexuális kapcsolat formái, módjai kultúránként igen eltérnek, de tájainkon mind a szakemberek, mind pedig a laikusok megegyeznek egy tíz pontból összeállított sémában:

A fiatal, új barátnő nem oldja meg a kapuzárási pánikot
Megtekintve 5118 alkalommal

A fiatal, új barátnő nem oldja meg a kapuzárási pánikot A nőkhöz hasonlóan a negyvenes évek közepétől a férfiaknál is beköszönt a változó kor, amikor a tesztoszteron hormon szintje jelentősen visszaesik. A szexuális teljesítőképesség csökkenésére egy fiatal barátnő nem megoldás, hosszú távon az új kapcsolat még mélyítheti is a férfiak kapuzárási pánikját.