Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4705 alkalommal

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka


Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka
Vannak kizárólag csajos időtöltések, és vannak olyanok, amelyek kizárólag pasis elfoglaltságok. Vajon a kettő kizárja egymást?

Sok konfliktus kiindulópontja, hogy mennyire kell megosztani mindenünket egy párkapcsolatban. Mennyire szükséges együtt csinálni mindent, utazni, vásárolni, moziba vagy színházba menni?

Tér és idő
Vannak teret igénylő kapcsolatok, ahol mindkét fél önálló élettel, önálló szokásokkal érkezett és létesített viszonyt. Ahol időről időre "szabadságot" kell adni a másiknak, hogy azt csinálhasson, amit csak akar. Ennek nem kell feltétlenül azt jelenteni-e, hogy ekkor az aktuális nőt egyszerűen hátra hagyja a férfi, mintha nem is létezne.

Ideális lehet ez a forma, ha mind a nő, mind a férfi igényli a külön időtöltést. Ellenben, ha ez csak az egyik fél szükséglete, hamar viszályhoz vezethet a nagyfokú szabadságvágy. A szabadulni akaró fél természetesnek veszi, hogy mindenkinek megvan a maga élete, míg a másik szenved, attól tartva, hogy akkor most mégsem élnek párkapcsolatban. A kompromisszum jó megoldás lehet, ha hajlanak rá a felek, teret és időt hagyva a másiknak, de érezve, hogy összetartoznak. Ilyen lehet, ha hagyjuk az imádott pasit sörözni és meccset nézni egyedül, amikor nem morgunk azon, hogy már megint szanaszét hagyott mindent.

Konfliktusok
Egy évek óta tartó kapcsolatban azonban már vannak természetesen együtt csinált dolgok, a hétvégi bevásárlás, a közös főzőcskék, szabadidős programok. Mit jelent és hogyan kezelendő, ha a férfi, akivel együtt vagyunk, nélkülünk megy nyaralni? Vajon ez is "csak" tér adás? Vagy talán azt jelenti, hogy mégsem velünk tervez?

Hogyan éli meg a nő? Szenvedhet, megkérdőjelezheti a kapcsolat alapját, mibenlétét és egyszerűen ki is sétálhat belőle, mondván, ha ő nem tervez velem, én sem vele. Ha marad, akkor szenved, ez szinte garantálható. Mert a kérdések mindig ott motoszkálnak a fejekben, újból és újból keserűséget okoz, elfogadható magyarázat nélkül talán soha nem tud továbblépni, megreked a bizalmatlanság szintjén az egész viszony. A szeretet nagyobb úr ezeknél, így folytatható egymással a kapcsolat, de már soha nem lesz olyan, mint volt. Érdemes vállalni?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ezért menj el a csajoddal nyaralni
Megtekintve 5158 alkalommal

Ezért menj el a csajoddal nyaralni Nyaralni mindenki szeret, de hajlamosak vagyunk néha megmagyarázni, idén miért nem megyünk sehová. Nagyképernyős tévére/esküvőre/babaszobára gyűjtünk, tavaly úgyis voltunk, majd megyünk jövőre – kézenfekvő, érthető, sőt, egyenesen ésszerű kifogások.

Öt dolog, ami miatt azt hiszi, megcsalod
Megtekintve 5334 alkalommal

Öt dolog, ami miatt azt hiszi, megcsalod A férfiak hárpiaként beszélnek egymás között a féltékeny természetű nőkről, közben pedig nem hajlandóak tudomást venni arról, hogy gyakran ők maguk táplálják a zöld szemű szörnyet – sokszor nem is szándékosan.

Lassú nyelvcsapásokkal
Megtekintve 8522 alkalommal

Lassú nyelvcsapásokkal Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. Hogy mindez igaz-e, nem tudjuk. Jó, ha tudod azonban, a nők többsége erre vágyik igazán, összefoglaltuk tehát a tuti tippeket.

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő?
Megtekintve 4935 alkalommal

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő? Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak.