Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4380 alkalommal

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka


Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka
Vannak kizárólag csajos időtöltések, és vannak olyanok, amelyek kizárólag pasis elfoglaltságok. Vajon a kettő kizárja egymást?

Sok konfliktus kiindulópontja, hogy mennyire kell megosztani mindenünket egy párkapcsolatban. Mennyire szükséges együtt csinálni mindent, utazni, vásárolni, moziba vagy színházba menni?

Tér és idő
Vannak teret igénylő kapcsolatok, ahol mindkét fél önálló élettel, önálló szokásokkal érkezett és létesített viszonyt. Ahol időről időre "szabadságot" kell adni a másiknak, hogy azt csinálhasson, amit csak akar. Ennek nem kell feltétlenül azt jelenteni-e, hogy ekkor az aktuális nőt egyszerűen hátra hagyja a férfi, mintha nem is létezne.

Ideális lehet ez a forma, ha mind a nő, mind a férfi igényli a külön időtöltést. Ellenben, ha ez csak az egyik fél szükséglete, hamar viszályhoz vezethet a nagyfokú szabadságvágy. A szabadulni akaró fél természetesnek veszi, hogy mindenkinek megvan a maga élete, míg a másik szenved, attól tartva, hogy akkor most mégsem élnek párkapcsolatban. A kompromisszum jó megoldás lehet, ha hajlanak rá a felek, teret és időt hagyva a másiknak, de érezve, hogy összetartoznak. Ilyen lehet, ha hagyjuk az imádott pasit sörözni és meccset nézni egyedül, amikor nem morgunk azon, hogy már megint szanaszét hagyott mindent.

Konfliktusok
Egy évek óta tartó kapcsolatban azonban már vannak természetesen együtt csinált dolgok, a hétvégi bevásárlás, a közös főzőcskék, szabadidős programok. Mit jelent és hogyan kezelendő, ha a férfi, akivel együtt vagyunk, nélkülünk megy nyaralni? Vajon ez is "csak" tér adás? Vagy talán azt jelenti, hogy mégsem velünk tervez?

Hogyan éli meg a nő? Szenvedhet, megkérdőjelezheti a kapcsolat alapját, mibenlétét és egyszerűen ki is sétálhat belőle, mondván, ha ő nem tervez velem, én sem vele. Ha marad, akkor szenved, ez szinte garantálható. Mert a kérdések mindig ott motoszkálnak a fejekben, újból és újból keserűséget okoz, elfogadható magyarázat nélkül talán soha nem tud továbblépni, megreked a bizalmatlanság szintjén az egész viszony. A szeretet nagyobb úr ezeknél, így folytatható egymással a kapcsolat, de már soha nem lesz olyan, mint volt. Érdemes vállalni?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok
Megtekintve 4395 alkalommal

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok A homoszexualitás ugyanúgy csak egy szexuális irányultságot jelent mint a heteroszexualitás. Mégis sokan elítélik, lenézik, ellenben egyre többen vallják magukat melegnek.

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz
Megtekintve 4811 alkalommal

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz Kevés olyan pillanata van az életünknek, mikor megélhetjük a tökéletes szabadságot. A kontroll nélküli határtalanságot. Azt az ősi teljességet, melyre mindannyian egyformán vágyunk. A szex során kiszabadulhatunk a magunk épített korlátok közül azzá a lénnyé válva, akik legbelül vagyunk. Korlátok nélkül, határok nélkül, a ketrec nélkül, melybe önmagunkat zárva élünk.

8 hazugság a szexről
Megtekintve 4713 alkalommal

8 hazugság a szexről Rengeteg benyomást és üzenetet kapunk a szexről, szüleinktől, barátainktól, a médiából, illetve iskolából vagy vallási intézményekből. Ezek legtöbbször ellentmondásosak, sok esetben egyáltalán nem is igazak. Az egyik módja a szex körüli hazugságok megsemmisítésének, ha listába vesszük őket. Alább egy korántsem teljes, inkább ízelítőnek szánt listáját olvashatod a szexről szóló tévhiteknek.

Mi kell a nőnek az ágyban?
Megtekintve 5972 alkalommal

Mi kell a nőnek az ágyban? Sokan elmondták már az emberiség története során a nagy igazságot: a nők alapvetően különböznek a férfiaktól. Ez a különbség bizony az ágyban is jellemző, amit azonban a férfiak gyakran figyelmen kívül hagynak, pedig kár elrontani az együttléteket, hiszen az alábbi néhány fontos információ segítségével, minden együttlét valódi közös örömmé válhat!