Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4598 alkalommal

Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik...


Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik...
Szinte mindenkinek voltak már erotikus álmai, amely után azon tűnődött, vajon jelentett-e valamit?! Sokszor a szextartalmú álmainkon keresztül tudatalattink üzen, ezért jó, ha ismered a magyarázatokat!

Az álomfejtés nem friss tudomány, Freudtól, vagy Jungtól kezdve már több tekintélyes pszichológus is megpróbálkozott vele. Sigmund Freud Álomfejtés című könyvében értelmezte hogy az álomképek milyen tudattalan tartalmakat szimbolizálnak, és hogy ezek vizsgálatával megismerhető a személyiséget mozgató tudattalan is. Az álom kifejezetten lelki jelenség, a vágyak beteljesülése. A pszichológusok is azon a nézeten vannak, hogy erotikus álmaink nem a véletlenek műve, hanem konkrét (vagy rejtett) vágyaink kifejezései.

Gátlások nélkül
Ne légy zavarban, ha különös erotikus álmod volt, hisz ez csak annyit jelent, hogy működik a szexuális fantáziád. Álmodban nincsenek társadalmi elvárások, gátlások, ezért lelked mélyéről sok minden előkerülhet, de sose érezz magadba emiatt bűntudatot! Ha mesélni nem is szeretél róla másoknak, azért próbálkozz a megfejtésével, keresd a mögöttes tartalmat, a rejtett üzenetet, hátha megoldást kapsz azokra a problémákra is, amelyek napközben foglalkoztatnak!

Néhány álomkép lehetséges magyarázata:

Csók: Jól érzed magad a bőrödben.
Meztelenkedés: Ha álmodban meztelelenkedsz – főleg, he ezt nyilvános helyen teszed –, akkor jelképezheti, hogy szeretnél szabadabb teret adni szexuális életednek.
Szeretkezés: Nézd meg, hogy kivel. Sokszor jelentheti azt is, hogy szeretnél olyan lenni, mint az álombeli partnered.
Szeretkezés vonaton, repülőgépen: Jelentheti azt is, hogy párkapcsolatod rendben van, de ha a vonat kisiklik vagy a repülőt baleset éri, akkor a kapcsolatod is veszélybe kerülhet.
Szex egy ismeretlennel: Nem ritka dolog egy álombeli arctalan partnerrel szeretkezni. Jelentheti, hogy még te sem tudod potosan mit vársz el a kapcsolatodtól.
Sztárral szemben: Ha ismert emberrel álmodsz, gondold át, hogy milyen tulajdonság vonz benne, vagy az általa játszott karakterben. Elképzelhető, hogy olyan dolgot képvisel, amit te a párodban, vagy magadban látni szeretnél.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Az orgazmus 9 pozitív hatása
Megtekintve 7922 alkalommal

Az orgazmus 9 pozitív hatása Az orgazmust rengeteg félinformáció és még több városi legenda veszi körül. Íme néhány tény az orgazmussal kapcsolatban.

Öt érdekes tény az önkielégítésről
Megtekintve 5375 alkalommal

Öt érdekes tény az önkielégítésről A maszturbálást, még ha kevesen is vallják be, mindenki csinálja! Íme 5 érdekes tény az önkielégítésről, amit talán még te sem tudtál!

Popsi-jogsi
Megtekintve 7435 alkalommal

Popsi-jogsi A legutóbbi felmérések szerint a fiatalok körében az orális szex mellett az anális is egyre népszerűbb, annak ellenére, hogy a világ számos országában ez még ma is bűncselekménynek számít, ráadásul nemrég még komoly tabu volt.

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal
Megtekintve 4293 alkalommal

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal Egy új tanulmány szerint rombolja a párok szexuális életét, ha egy nő túl jóban van partnere barátaival. A chicagói orvosok által elvégzett kutatások olyan kapcsolatokat vizsgáltak, ahol a partnerek szexuális problémákról számoltak be. Amikor a körültekintő elemzés során a párok társas kapcsolatait elemezték, meglepő eredményekre lettek figyelmesek.