Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 12197 alkalommal

Lovagló póz a szexben


Lovagló póz a szexben
Ha a nő van felül... A pozitúra, amiben a nő többszörös orgazmust élhet át!

Ez a pozitúra igazán gyakori minden pár szexuális életében, aminek az az oka, hogy mindkét fél számára sok örömet tud okozni, miközben nagyfokú intimitást engedélyez a szeretkezés közben. Ugyancsak növeli a lovagló póz népszerűségét, hogy a nők többszörös orgazmust élhetnek át.

Ha a nő diktálja a tempót...
A lovagló póz esetében a nő van felül, lábait fél-guggoló, vagy térdelő helyzetben tartva, párja ölén ülve. Karjai teljesen szabadok, de akár szeretője mellkasán is megtámaszkodhat. A férfi nyújtott-, vagy felhúzott lábakkal hanyatt fekszik, kezeivel viszont kreatív körutazásokat tehet partnere testén. Bár ebben a pózban elsősorban a nő diktálja a tempót, a férfi, kezeit párja fenekére, vagy derekára téve elősegítheti a mozgást, vagy tovább stimulálhatja a nő örömérzetét, mellének, vagy csiklójának izgatásával.

Előnyei
A párok kreativitása kitárulkozhat! A nő csípőjének mozgásával, és kezeit használva növelheti párja örömét, miközben a férfi szintén szabadon simogathatja partnerét. Az intimitást erősíti, hogy a párok szemtől szemben vannak, ezért még inkább képesek fókuszálni egymásra.

Hátrányai
Azoknál a pároknál, ahol a szexben a férfi szereti irányítani a mozgást, a lovagló póz kevésbé előnyös. Emellett a nő ülő helyzete miatt megnövekedett távolság, sokak számára nem a kreativitás lehetőségét teremti meg, helyette lecsökkenti a testi kontaktust, monotonná téve a szeretkezést.

Változatosság és játékosság
A lovagló póz része kell, hogy legyen a szexnek, bár főként a nőknek okoz nagy örömöt, miközben az irányítást is átvehetik. Ha a felsorolt hátrányok valóban jelentkeznek, érdemes gyorsabban pozitúrát váltani, vagy új mozdulatokat bevetve kényeztetni a másikat.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Az 5 legkedveltebb szexpóz
Megtekintve 8474 alkalommal

Az 5 legkedveltebb szexpóz Íme a nők körében leginkább kedvelt pózok néhány tippel és trükkel kiegészítve, amelyek segítségével mindkét fél a legtöbbet hozhatja ki a szeretkezésből.

Szex számokban!
Megtekintve 6305 alkalommal

Szex számokban! Íme néhány szexuál-statisztikai adat, amit jó, ha tudsz.

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket
Megtekintve 11604 alkalommal

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket Mindenkinek vannak idegesítő szokásai, de előfordulnak olyan ismétlődő magatartásformák, melyek a legtöbb férfinél egységesen jelen vannak. Ezekre számos tudományos magyarázat születetett korábban, de vajon mi az igazság?

Jobb szeretőnek lenni?
Megtekintve 5821 alkalommal

Jobb szeretőnek lenni? Harminc éves kor körül az emberek már általában foglaltak. S akkor kezdődnek a bonyodalmak, ha felbukkan egy izgalmas idegen, akire úgy reagálunk, hogy szeretnénk meghódítani.