Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5610 alkalommal

Kell a latex?


Kell a latex?
Alternatívák óvszer ügyben. Érdemes végiggondolni, hogy mi a különbség a latex és nem latex anyagból készült óvszer között. Az óvszer piac továbbra is virágzik, hiszen sosem árt, ha lapul egy darab a zsebben.

Válasszunk bármilyen márkát, valamennyi gumi megfelel az előírásoknak mind a tartósság, mind a terhelhetőség szempontjából. Ezeken felül ugyancsak fontos, hogy használatukkal kizárhatóak a nemi úton terjedő betegségek! Az alapvető hasonlóságok ellenére mégis van miből válogatnunk, sőt az óvszergyártók már gondolnak a latexre érzékeny emberekre is!

Latex-teszt
Alternatívák ugyan léteznek, de valamennyi esetében áldozatokat kell hoznunk igényeinket tekintve, mivel egyik verzió sem rendelkezik a latex összes pozitívumával. Egyes esetekben nagyobb esély van a szakadásra, vagy kevésbé nyúlik és illeszkedik viselőjére, illetve csak kevés alternatívánál figyelhető meg a nemi betegségekkel szembeni teljes védelem.

Poliuretán óvszer
A kereskedelemben már több változata megtalálható, és talán ez az egyik óvszer, melynek a leginkább megegyeznek tulajdonságai a latexszel. Ezen felül a poliuretán gumi ugyancsak véd vírus útján terjedő a nemi betegségektől. Tehát azok, akiknél tiltólistán szerepel a latex, érdemes erre az óvszerre váltani!

Báránybőrbe bújva
Eleinte természetes alapanyagokból készültek az óvszerek, melyek többnyire állatok bőrének felhasználását jelentették. A báránybőr, melynek továbbfejlesztett változata máig kapható gumiként, egyike volt az első anyagoknak, használatának azonban vannak hátulütői.

Egyrészt kellemetlen szaga van az anyagnak, továbbá csak a nem kívánt terhesség ellen nyújt védelmet, a vírusokkal szemben azonban nem, s arról sem feledkezhetünk meg, hogy a báránybőrből készült óvszer ára messze lekörözi a hagyományos latexet.

Poliizoprén óvszer
Ez a szintetikusan előállított anyag hasonlóan jól nyúlik, mint a latex. A poliizoprén gumik kevésbé vékonyak, viszont kisebb a szakadás, repedés lehetősége használat közben. Mérvadó lehet az előbbihez képest, hogy a báránybőrhöz viszonyítva jelentősen kedvezőbb áron szerezhető be. A választás lehetősége tehát a miénk. Igényeinktől függően találhatunk olyan terméket az óvszer piacon, mely megfelelően képes pótolni a latex gumikat. A legfontosabb azonban, amiről sosem szabad elfeledkezni, hogy a védekezés bármelyik fajtája hasznosabb a védelemmentes szexnél!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 hely, ahol még jobb a szex
Megtekintve 6473 alkalommal

5 hely, ahol még jobb a szex Ki mondta, hogy az a bizonyos lepedőakrobatika kizárólag az ágyban gyakorolható? Izgalmassá és színessé varázsolja a szexuális életeteket, ha nemcsak a párnák között, hanem egyéb alkalmasnak tűnő helyeken is adóztok a romantikának kedvesetekkel. A következőkben összegyűjtöttünk pár kevésbé szokványos szexhelyszínt.

Hárman az ágyban
Megtekintve 10328 alkalommal

Hárman az ágyban Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövő erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális előtörténetükbe. Olyan, mintha az első sorból kukkolnál

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz
Megtekintve 5900 alkalommal

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz Kevés olyan pillanata van az életünknek, mikor megélhetjük a tökéletes szabadságot. A kontroll nélküli határtalanságot. Azt az ősi teljességet, melyre mindannyian egyformán vágyunk. A szex során kiszabadulhatunk a magunk épített korlátok közül azzá a lénnyé válva, akik legbelül vagyunk. Korlátok nélkül, határok nélkül, a ketrec nélkül, melybe önmagunkat zárva élünk.

Megszagolni és megszeretni...
Megtekintve 5694 alkalommal

Megszagolni és megszeretni... Létezik-e szerelem első látásra, vagy csak a nyálas popslágerekért felelős dalszövegíró-lobbi aknamunkájának köszönhetően terjedt el széles körben ez a téveszme? És mit mond minderről a tudomány, pontosabban a biológia?