Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5635 alkalommal

Korkülönbség a nő javára


Korkülönbség a nő javára
Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

A társadalmi normák nyomása
Sok nő fél belevágni egy fiatalabb férfival való kapcsolatba, hiszen a társadalomban a mai napig az az elfogadott, ha a felek hasonló korúak, vagy legalábbis a férfi idősebb néhány évvel. Ma már azon sem lepődünk meg annyira, ha a férfi lánya lehetne a választott hölgy – azonban a fordított esetet, amikor a nő az érettebb, még mindig kételkedve fogadják.

A hezitáló nő
Ugyanakkor az is problémát jelent, hogy a nő bizonytalan: nem hiszi el, hogy egy fiatal férfinak pont ő kellhet – nem éppen két évtizeddel a háta mögött. Hiszen annyi ifjú, üde, szép lány van, aki a fiúval egykorú. Azok a férfiak, akiket az idősebb nők vonzanak, általában érettebbek a koruknál és meg sem fordul a fejükben a korkülönbség, mert nem ez a lényeges, hanem maga a nő. Tapasztalatával, értékeivel, személyiségével.

Amire érdemes figyelni
Nem szabad, hogy a nőnek kételyei legyenek magával szemben. Hiszen belül – sőt, akár kívül is – ő maga is fiatal, különben nem váltotta volna ki a férfi érdeklődését. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen kapcsolatban a nők többsége valóban visszafiatalodik.

Mindenesetre fontos, hogy a férfi mindig éreztesse a nővel annak különlegességét, szépségét, az iránta érzett szerelmét.

Nem árt már a kapcsolat elején letisztázni a célokat – derüljön ki minél hamarabb, hogy azok közösek-e. Hiszen problémát okozhat, ha például a nő már családot szeretne, míg a férfi erre még nem áll készen.

A korkülönbség az érdeklődési kör és ízlés terén is megmutatkozhat, így lehet, hogy kevesebb közös program és téma vetődik fel. Éppen ezért ajánlatos megismertetni és megszerettetni a másikkal azt, ami nekünk örömet okoz. Álljunk nyitottan a másik kedvteléseihez is!

Sokuknak nem könnyű, de próbáljátok meg kizárni a külvilágot, ne foglalkozzatok azzal, hogy mások mit gondolhatnak vagy mondanak. Képtelenség mindenkinek megfelelni, csak az a fontos, hogy ti boldogok legyetek – és ha ez a szerelem azzá tesz benneteket, akkor valóban semmi sem számít.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Hárman az ágyban
Megtekintve 10321 alkalommal

Hárman az ágyban Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövő erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális előtörténetükbe. Olyan, mintha az első sorból kukkolnál

Az 5 legkedveltebb szexpóz
Megtekintve 8021 alkalommal

Az 5 legkedveltebb szexpóz Íme a nők körében leginkább kedvelt pózok néhány tippel és trükkel kiegészítve, amelyek segítségével mindkét fél a legtöbbet hozhatja ki a szeretkezésből.

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"
Megtekintve 6468 alkalommal

Amit érdemes tudnod a Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.

5 út az őrületes női orgazmushoz
Megtekintve 7066 alkalommal

5 út az őrületes női orgazmushoz Multiorgazmus a cél, ha ezt elérted a Nő, akkor már valóban a csúcson van. De ha nem, akkor most segítünk!