Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4633 alkalommal

Korkülönbség a nő javára


Korkülönbség a nő javára
Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

A társadalmi normák nyomása
Sok nő fél belevágni egy fiatalabb férfival való kapcsolatba, hiszen a társadalomban a mai napig az az elfogadott, ha a felek hasonló korúak, vagy legalábbis a férfi idősebb néhány évvel. Ma már azon sem lepődünk meg annyira, ha a férfi lánya lehetne a választott hölgy – azonban a fordított esetet, amikor a nő az érettebb, még mindig kételkedve fogadják.

A hezitáló nő
Ugyanakkor az is problémát jelent, hogy a nő bizonytalan: nem hiszi el, hogy egy fiatal férfinak pont ő kellhet – nem éppen két évtizeddel a háta mögött. Hiszen annyi ifjú, üde, szép lány van, aki a fiúval egykorú. Azok a férfiak, akiket az idősebb nők vonzanak, általában érettebbek a koruknál és meg sem fordul a fejükben a korkülönbség, mert nem ez a lényeges, hanem maga a nő. Tapasztalatával, értékeivel, személyiségével.

Amire érdemes figyelni
Nem szabad, hogy a nőnek kételyei legyenek magával szemben. Hiszen belül – sőt, akár kívül is – ő maga is fiatal, különben nem váltotta volna ki a férfi érdeklődését. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen kapcsolatban a nők többsége valóban visszafiatalodik.

Mindenesetre fontos, hogy a férfi mindig éreztesse a nővel annak különlegességét, szépségét, az iránta érzett szerelmét.

Nem árt már a kapcsolat elején letisztázni a célokat – derüljön ki minél hamarabb, hogy azok közösek-e. Hiszen problémát okozhat, ha például a nő már családot szeretne, míg a férfi erre még nem áll készen.

A korkülönbség az érdeklődési kör és ízlés terén is megmutatkozhat, így lehet, hogy kevesebb közös program és téma vetődik fel. Éppen ezért ajánlatos megismertetni és megszerettetni a másikkal azt, ami nekünk örömet okoz. Álljunk nyitottan a másik kedvteléseihez is!

Sokuknak nem könnyű, de próbáljátok meg kizárni a külvilágot, ne foglalkozzatok azzal, hogy mások mit gondolhatnak vagy mondanak. Képtelenség mindenkinek megfelelni, csak az a fontos, hogy ti boldogok legyetek – és ha ez a szerelem azzá tesz benneteket, akkor valóban semmi sem számít.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A Facebook hatása a párkapcsolatra
Megtekintve 4210 alkalommal

A Facebook hatása a párkapcsolatra A Facebook mára meghódította a világot, életünk minden területére beékelte magát, ami alól párkapcsolatunk sem képez kivételt. Úgy tűnik, a szerelmi élet egy új színteret nyert a közösségi portállal. De nem árt óvatosnak lenni!

Tévhitek a fogamzásgátlásról
Megtekintve 4769 alkalommal

Tévhitek a fogamzásgátlásról A fogamzásgátló módszerekről keringenek legendák, de senki nem beszél arról, mennyire biztonságosak.

Az összeköltözés buktatói
Megtekintve 4589 alkalommal

Az összeköltözés buktatói Ha végre rászánjátok magatokat, hogy összeköltöztök, számos probléma fog felmerülni az elkövetkező időszakban. Amellett, hogy valakinek engednie kell a felségterületéből, még számos egyéb áldozatot is meg kell hoznotok.

10 Dolog, amitől minden nő beindul
Megtekintve 8573 alkalommal

10 Dolog, amitől minden nő beindul Érdemes ezeket többször megmutatni nekik, rendszeresen hangoztatni, mert tuti célba ér a dolog! Szóval: mik azok a dolgok, tettek, bókok, amire minden csaj beindul, ill. minden nőnél nyerő lap? Lássuk sorjában!