Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3953 alkalommal

Korkülönbség a nő javára


Korkülönbség a nő javára
Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

A társadalmi normák nyomása
Sok nő fél belevágni egy fiatalabb férfival való kapcsolatba, hiszen a társadalomban a mai napig az az elfogadott, ha a felek hasonló korúak, vagy legalábbis a férfi idősebb néhány évvel. Ma már azon sem lepődünk meg annyira, ha a férfi lánya lehetne a választott hölgy – azonban a fordított esetet, amikor a nő az érettebb, még mindig kételkedve fogadják.

A hezitáló nő
Ugyanakkor az is problémát jelent, hogy a nő bizonytalan: nem hiszi el, hogy egy fiatal férfinak pont ő kellhet – nem éppen két évtizeddel a háta mögött. Hiszen annyi ifjú, üde, szép lány van, aki a fiúval egykorú. Azok a férfiak, akiket az idősebb nők vonzanak, általában érettebbek a koruknál és meg sem fordul a fejükben a korkülönbség, mert nem ez a lényeges, hanem maga a nő. Tapasztalatával, értékeivel, személyiségével.

Amire érdemes figyelni
Nem szabad, hogy a nőnek kételyei legyenek magával szemben. Hiszen belül – sőt, akár kívül is – ő maga is fiatal, különben nem váltotta volna ki a férfi érdeklődését. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen kapcsolatban a nők többsége valóban visszafiatalodik.

Mindenesetre fontos, hogy a férfi mindig éreztesse a nővel annak különlegességét, szépségét, az iránta érzett szerelmét.

Nem árt már a kapcsolat elején letisztázni a célokat – derüljön ki minél hamarabb, hogy azok közösek-e. Hiszen problémát okozhat, ha például a nő már családot szeretne, míg a férfi erre még nem áll készen.

A korkülönbség az érdeklődési kör és ízlés terén is megmutatkozhat, így lehet, hogy kevesebb közös program és téma vetődik fel. Éppen ezért ajánlatos megismertetni és megszerettetni a másikkal azt, ami nekünk örömet okoz. Álljunk nyitottan a másik kedvteléseihez is!

Sokuknak nem könnyű, de próbáljátok meg kizárni a külvilágot, ne foglalkozzatok azzal, hogy mások mit gondolhatnak vagy mondanak. Képtelenség mindenkinek megfelelni, csak az a fontos, hogy ti boldogok legyetek – és ha ez a szerelem azzá tesz benneteket, akkor valóban semmi sem számít.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Tízparancsolat jó szeretőknek
Megtekintve 4561 alkalommal

Tízparancsolat jó szeretőknek A méret vagy a technika számít? Kit érdekel! A nők számára a jó szex sok mindent magában foglal - többet annál, mint amit a férfiak képzelnek. Íme néhány hasznos tanács, hogy te is jó szerető legyél.

Szex Tippek: Punci nyalás művészete
Megtekintve 19234 alkalommal

Szex Tippek: Punci nyalás művészete Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról.

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak
Megtekintve 5986 alkalommal

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak Ugye milyen jó, amikor a barátnőd a szájával kényeztet? Neki is ugyanolyan finom, ha te csinálod. Hogy hogyan tedd?

Tévhitek a fogamzásgátlásról
Megtekintve 4099 alkalommal

Tévhitek a fogamzásgátlásról A fogamzásgátló módszerekről keringenek legendák, de senki nem beszél arról, mennyire biztonságosak.