Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5916 alkalommal

Korkülönbség a nő javára


Korkülönbség a nő javára
Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

A társadalmi normák nyomása
Sok nő fél belevágni egy fiatalabb férfival való kapcsolatba, hiszen a társadalomban a mai napig az az elfogadott, ha a felek hasonló korúak, vagy legalábbis a férfi idősebb néhány évvel. Ma már azon sem lepődünk meg annyira, ha a férfi lánya lehetne a választott hölgy – azonban a fordított esetet, amikor a nő az érettebb, még mindig kételkedve fogadják.

A hezitáló nő
Ugyanakkor az is problémát jelent, hogy a nő bizonytalan: nem hiszi el, hogy egy fiatal férfinak pont ő kellhet – nem éppen két évtizeddel a háta mögött. Hiszen annyi ifjú, üde, szép lány van, aki a fiúval egykorú. Azok a férfiak, akiket az idősebb nők vonzanak, általában érettebbek a koruknál és meg sem fordul a fejükben a korkülönbség, mert nem ez a lényeges, hanem maga a nő. Tapasztalatával, értékeivel, személyiségével.

Amire érdemes figyelni
Nem szabad, hogy a nőnek kételyei legyenek magával szemben. Hiszen belül – sőt, akár kívül is – ő maga is fiatal, különben nem váltotta volna ki a férfi érdeklődését. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen kapcsolatban a nők többsége valóban visszafiatalodik.

Mindenesetre fontos, hogy a férfi mindig éreztesse a nővel annak különlegességét, szépségét, az iránta érzett szerelmét.

Nem árt már a kapcsolat elején letisztázni a célokat – derüljön ki minél hamarabb, hogy azok közösek-e. Hiszen problémát okozhat, ha például a nő már családot szeretne, míg a férfi erre még nem áll készen.

A korkülönbség az érdeklődési kör és ízlés terén is megmutatkozhat, így lehet, hogy kevesebb közös program és téma vetődik fel. Éppen ezért ajánlatos megismertetni és megszerettetni a másikkal azt, ami nekünk örömet okoz. Álljunk nyitottan a másik kedvteléseihez is!

Sokuknak nem könnyű, de próbáljátok meg kizárni a külvilágot, ne foglalkozzatok azzal, hogy mások mit gondolhatnak vagy mondanak. Képtelenség mindenkinek megfelelni, csak az a fontos, hogy ti boldogok legyetek – és ha ez a szerelem azzá tesz benneteket, akkor valóban semmi sem számít.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz
Megtekintve 6131 alkalommal

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz Kevés olyan pillanata van az életünknek, mikor megélhetjük a tökéletes szabadságot. A kontroll nélküli határtalanságot. Azt az ősi teljességet, melyre mindannyian egyformán vágyunk. A szex során kiszabadulhatunk a magunk épített korlátok közül azzá a lénnyé válva, akik legbelül vagyunk. Korlátok nélkül, határok nélkül, a ketrec nélkül, melybe önmagunkat zárva élünk.

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat!
Megtekintve 6912 alkalommal

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat! Az erekciós problémák nem is olyan ritkák a férfiaknál, mint gondolnánk! Íme 11 tipp, amellyel sokat tehetünk azért, hogy ne adódjon gond az ágyban!

Ejakulálnak-e a nők?
Megtekintve 6443 alkalommal

Ejakulálnak-e a nők? Az ősi írások szerint létezik, számos nő megtapasztalta, de a tudomány továbbra is tagadja, hogy a nők ejakulálnak.

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben
Megtekintve 6259 alkalommal

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben A szex élvezetes dolog, ám veszélyeket is rejt magában. Most nem a nemi úton terjedő betegségekre gondolunk, hanem arra, hogy az önfeledt hancúrozás közben bizony előfordulhatnak balesetek. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyekre nem árt odafigyelni.