Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4184 alkalommal

Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet


Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet
Számos városi legenda kering olyan nőkről, akik örökös kedvetlenségük miatt semmiképp nem hajlandóak szexuális kapcsolatot létesíteni partnerükkel.

Sőt, a férfiak gyakran hajlamosak túlzó mesékkel bővíteni ezeket a legendákat, nem csoda hát, ha te is felteszed a kérdést, hogy miért nem akarnak a nők szexelni? Nos, a nők kívánják a szexet, sőt egyesek még túlzásokba is esnek, de ahhoz, hogy egy nő igazán jól érezze magát, szüksége van egy megértő, biztonságot nyújtó társra.

Ha mindez biztosított és ő mégis hajthatatlan, valószínű, hogy sokkal komolyabb okok állnak a háttérben. Bizonyos okok feltárhatók egy meghitt beszélgetéssel, de vannak olyanok is, melyek szakember bevonását teszik szükségessé.

Függetlenül attól, hogy a nő személyes problémájáról, vagy szakorvosi beavatkozást igénylő gondokról van szó, a nemi élettel kapcsolatos hiányosságok megoldása nagy figyelmet, óvatosságot és megfontolást igényel. Íme a legfontosabb 10 ok!

1. Fogamzásgátló tabletták
A fogamzásgátló tabletták mellékhatásaként számos nőnél jelentkezett a csökkent libidó tünete, de hasonló hatást válthatnak ki a hormonalapú serkentő szerek is (injekciók, tapaszok).

2. Antidepresszánsok szedése
Ha elgondolkozol, rájössz, hogy már önmagában a depresszió is kellő okot szolgáltat a nemi vágy csökkenésére, de nem minden antidepresszáns (melyekkel egyéb betegségek kezelhetők) csökkenti a libidót!

3. Szoptatás
A tejtermelést serkentő prolaktin hormon szintén csökkenti a nemi vágyat, ugyanakkor az újszülöttért való aggódás, és a szervezet általános kimerültsége sem igazán hatnak izgatóan.

4. Álmatlanság
Sok nőnél az alvás iránti vágy meghaladja a szex iránti vágyat, különösen, ha stabil párkapcsolatról van szó.

5. A stressz
A munka, az anyagi, vagy más jellegű gondok a nemi vágy örök ellenségei. Ahogy a stressz egyre erősödik, a nők szex iránti érdeklődése csökken, míg a férfiak gyakran épp a szexet használják arra, hogy levezessék a stresszt.

6. Nézeteltérések
A veszekedések utáni szex nem igazán jön be a nők nagy részénél. Úgy tűnik, hogy a nők 60%-a utasítja vissza a szexet a párkapcsolaton belül kialakult nézeteltérések miatt.

7. Félelem
Legyen szó a terhességtől, másoktól vagy a partnertől való félelemről, a szexuális aktust nagymértékben befolyásolja. A koncentrálás hiánya, egy gyors menet iránti vágy szó szerint megöli az erotikát.

8. Nem megfelelő hormonműködés
Függetlenül attól, hogy elégtelenségről vagy túltengésről van szó, a hormonháztartás egyensúlyának hiánya kihat a libidóra is.

9. Emlékek
A kellemetlen emlékeket nehéz elfelejteni. A nők 30%-a vallotta be, hogy a szexuális életére kihatnak a múltbeli kellemetlen tapasztalatok.

10. A nők önképe
A nők gyakran nem tekintik magukat eléggé vonzónak, ezért kerülik a szexet.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed!
Megtekintve 9559 alkalommal

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed! Mit tehetünk, ha a szexuális életünk kiüresedik, vagy esetleg soha nem is volt túlzottan szenvedélyes? Az alábbi három módszer segíthet fellendíteni a dolgokat, és új lendületet adni a párkapcsolatnak!

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek
Megtekintve 7206 alkalommal

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör... 4 pozíció, amiket már valószínűleg probáltál is, ám sokkal több lehetőséget és élvezetet rejtegetnek, mint gondolnád. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Szóval, élvezetre fel!

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex?
Megtekintve 5043 alkalommal

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex? Az elmúlt években a szex már nem számít tabutémának. Mégis ha a szeretkezések hosszúságáról faggatunk bárkit, pironkodó arcok válaszolnak.

Ha eltér a szexuális étvágy...
Megtekintve 4479 alkalommal

Ha eltér a szexuális étvágy... Nem ott, nem úgy, és legfőképpen nem annyiszor. Gyakori nézeteltérés forrása lehet a párok különböző szexuális igényszintje. És nem mellékesen nehéz ezt úgy kezelni, hogy az ne sértődéshez és makacskodáshoz vehessen.