Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5440 alkalommal

Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet


Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet
Számos városi legenda kering olyan nőkről, akik örökös kedvetlenségük miatt semmiképp nem hajlandóak szexuális kapcsolatot létesíteni partnerükkel.

Sőt, a férfiak gyakran hajlamosak túlzó mesékkel bővíteni ezeket a legendákat, nem csoda hát, ha te is felteszed a kérdést, hogy miért nem akarnak a nők szexelni? Nos, a nők kívánják a szexet, sőt egyesek még túlzásokba is esnek, de ahhoz, hogy egy nő igazán jól érezze magát, szüksége van egy megértő, biztonságot nyújtó társra.

Ha mindez biztosított és ő mégis hajthatatlan, valószínű, hogy sokkal komolyabb okok állnak a háttérben. Bizonyos okok feltárhatók egy meghitt beszélgetéssel, de vannak olyanok is, melyek szakember bevonását teszik szükségessé.

Függetlenül attól, hogy a nő személyes problémájáról, vagy szakorvosi beavatkozást igénylő gondokról van szó, a nemi élettel kapcsolatos hiányosságok megoldása nagy figyelmet, óvatosságot és megfontolást igényel. Íme a legfontosabb 10 ok!

1. Fogamzásgátló tabletták
A fogamzásgátló tabletták mellékhatásaként számos nőnél jelentkezett a csökkent libidó tünete, de hasonló hatást válthatnak ki a hormonalapú serkentő szerek is (injekciók, tapaszok).

2. Antidepresszánsok szedése
Ha elgondolkozol, rájössz, hogy már önmagában a depresszió is kellő okot szolgáltat a nemi vágy csökkenésére, de nem minden antidepresszáns (melyekkel egyéb betegségek kezelhetők) csökkenti a libidót!

3. Szoptatás
A tejtermelést serkentő prolaktin hormon szintén csökkenti a nemi vágyat, ugyanakkor az újszülöttért való aggódás, és a szervezet általános kimerültsége sem igazán hatnak izgatóan.

4. Álmatlanság
Sok nőnél az alvás iránti vágy meghaladja a szex iránti vágyat, különösen, ha stabil párkapcsolatról van szó.

5. A stressz
A munka, az anyagi, vagy más jellegű gondok a nemi vágy örök ellenségei. Ahogy a stressz egyre erősödik, a nők szex iránti érdeklődése csökken, míg a férfiak gyakran épp a szexet használják arra, hogy levezessék a stresszt.

6. Nézeteltérések
A veszekedések utáni szex nem igazán jön be a nők nagy részénél. Úgy tűnik, hogy a nők 60%-a utasítja vissza a szexet a párkapcsolaton belül kialakult nézeteltérések miatt.

7. Félelem
Legyen szó a terhességtől, másoktól vagy a partnertől való félelemről, a szexuális aktust nagymértékben befolyásolja. A koncentrálás hiánya, egy gyors menet iránti vágy szó szerint megöli az erotikát.

8. Nem megfelelő hormonműködés
Függetlenül attól, hogy elégtelenségről vagy túltengésről van szó, a hormonháztartás egyensúlyának hiánya kihat a libidóra is.

9. Emlékek
A kellemetlen emlékeket nehéz elfelejteni. A nők 30%-a vallotta be, hogy a szexuális életére kihatnak a múltbeli kellemetlen tapasztalatok.

10. A nők önképe
A nők gyakran nem tekintik magukat eléggé vonzónak, ezért kerülik a szexet.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Korkülönbség a nő javára
Megtekintve 5635 alkalommal

Korkülönbség a nő javára Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Megtekintve 24071 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj! Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

10 jel, hogy mégsem ő az igazi
Megtekintve 6726 alkalommal

10 jel, hogy mégsem ő az igazi Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Vannak dolgok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem vesz téged elég komolyan a másik.

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat!
Megtekintve 6626 alkalommal

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat! Az erekciós problémák nem is olyan ritkák a férfiaknál, mint gondolnánk! Íme 11 tipp, amellyel sokat tehetünk azért, hogy ne adódjon gond az ágyban!