Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 26266 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért


5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

1. Egy meg egy egyenlő három?
Sok nő legalább 3-4 különböző típusú orgazmust tud elkülöníteni: a hagyományos hüvelyi és csikló-orgazmus mellett különleges élmény a G-pont stimulációjával bekövetkező orgazmus, és bizonyos statisztikák szerint a nők 1-2 %-a képes a mellbimbója izgatásától is elélvezni, továbbá, a popsiszex közben, a végbélben is.
Ha ezek közül kettőt kombinálsz, gyakran extra élvezet az eredmény!

Régi módszer az ujjazás és a nyalás kombinációja, ezzel a csiklón elinduló orgazmust szinte "bevezeted" a hüvelybe – ezzel sokkal intenzívebb érzést lehet átélni.

Tipp: Ha az 1+1=3 hatásra törekszel, próbáld ki az összes lehetséges kombinációt! A hüvelyi orgazmust egészen megvadítja, ha közben a hüvely elülső falában található G-pont is megfelelő ingert kap, sokan viszont a hüvely és az ánusz egyszerre történő izgatására esküsznek. Fedezd fel, kísérletezd ki, neki mi a jó!

2. Az élvezet különlegesen biztos forrásai: a K-pontok
A G-pont mellett léteznek más titkos gyönyörforrások is a női szeméremtesten. Egyes szexológusok K-pontként említik a csiklótól jobbra és balra a szeméremajkak belső falában elhelyezkedő kis, rizsszem nagyságú pontokat, amelyek ingerlésével menetrendszerűen elérhető az orgazmus, erre épül az ún. Kivin-módszer is. Sokaknál ez a pont annyira érzékeny, hogy még a csikló közvetlen ingerlésére sincs szükség az elélvezéshez, elegendő a pontokat ritmikusan fel-le ingerelni ujjal vagy nyelvvel.

3. Késleltetés
A női test általánosságban lassabban reagál az ingerekre, mint a férfi, ezért a késleltetés remek vágyfokozó egy nő számára. Játsszatok késleltetősdit – mielőtt elélvezne a Nő, álljatok meg néhány másodpercre. Koncentráljon a teljes medence területére, hogy a szexuális energia minél inkább szétterjedjen és átjárja az egész testét. Aztán kezdjétek újra és újra, ameddig bírjátok – az orgazmus robbanásszerűen érkezik majd.

4. Ne hagyd abba, bébi!
A női sorozatos orgazmus egyik titka meglepően egyszerű: amikor érzed, hogy nemsokára elélvez, ne hagyjátok abba, folytassátok a szeretkezést. A nőknél a csúcsot az esetek többségében nem követi "hanyatlás" vagy a hüvely érzéketlenné válása, ezt kihasználva újabb és újabb orgazmushullámokat élhet át meglepően rövid idő alatt. Ez a csikló ingerlésével elért orgazmusra kevésbé igaz – a nők többsége erre úgy reagál, mint a férfiak, amikor elélvezés után szinte túlérzékennyé válik a hímtagjuk.

5. Edzéssel a csúcsformáért
Az intenzív orgazmus a nők nagy hányadánál természetesen tanulható, fejleszthető készség, ami sok mindentől függ: az aktuális lelkiállapottól az önelfogadáson, önbizalmon keresztül a nemi szervek megfelelő állapotáig. Ez utóbbinak egyik fontos eleme a hüvely izomzatának erőssége, amit ugyanolyan fontos karbantartani, mint a testünk többi izmát. Minél erősebbek a hüvelyizmai, annál könnyebben éri el a hüvelyi orgazmust. A Kegel-gyakorlatok, az intimtorna, a hüvelyi súlyok és gésagolyók használata mind-mind segíthet ebben.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Itt az igazság! Ahogy alszol, olyan a kapcsolatod a pároddal!
Megtekintve 5352 alkalommal

Itt az igazság! Ahogy alszol, olyan a kapcsolatod a pároddal! Lehet, hogy elsőre hihetetlennek tűnik, de az alváspóz sokat árulkodik arról, hogy éppen hol jár a kapcsolatotok. Alváspózban összefonódtak? Vagy szabad teret hagytok a másiknak? Rólatok mit árul el az alvási pozíciótok?

Oldalsó behatolás
Megtekintve 7279 alkalommal

Oldalsó behatolás Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor férfi és nő, akár két félhold simul egymáshoz, és ebben a pózban jutnak el a csúcsig. Nézzük, a póz apró változtatásával miképp fokozható a gyönyör!

A pasiknak kell a fanszőrzet, a leszbikusoknak nem
Megtekintve 7417 alkalommal

A pasiknak kell a fanszőrzet, a leszbikusoknak nem A csajokat nem érdekli, hogy mi az aktuális fanszőr-divat, a pasik többsége a leszállópálya fazont bírja, a leszbikusok pedig a totál szőrtelenre esküsznek.

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 7384 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.