Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 27186 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért


5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

1. Egy meg egy egyenlő három?
Sok nő legalább 3-4 különböző típusú orgazmust tud elkülöníteni: a hagyományos hüvelyi és csikló-orgazmus mellett különleges élmény a G-pont stimulációjával bekövetkező orgazmus, és bizonyos statisztikák szerint a nők 1-2 %-a képes a mellbimbója izgatásától is elélvezni, továbbá, a popsiszex közben, a végbélben is.
Ha ezek közül kettőt kombinálsz, gyakran extra élvezet az eredmény!

Régi módszer az ujjazás és a nyalás kombinációja, ezzel a csiklón elinduló orgazmust szinte "bevezeted" a hüvelybe – ezzel sokkal intenzívebb érzést lehet átélni.

Tipp: Ha az 1+1=3 hatásra törekszel, próbáld ki az összes lehetséges kombinációt! A hüvelyi orgazmust egészen megvadítja, ha közben a hüvely elülső falában található G-pont is megfelelő ingert kap, sokan viszont a hüvely és az ánusz egyszerre történő izgatására esküsznek. Fedezd fel, kísérletezd ki, neki mi a jó!

2. Az élvezet különlegesen biztos forrásai: a K-pontok
A G-pont mellett léteznek más titkos gyönyörforrások is a női szeméremtesten. Egyes szexológusok K-pontként említik a csiklótól jobbra és balra a szeméremajkak belső falában elhelyezkedő kis, rizsszem nagyságú pontokat, amelyek ingerlésével menetrendszerűen elérhető az orgazmus, erre épül az ún. Kivin-módszer is. Sokaknál ez a pont annyira érzékeny, hogy még a csikló közvetlen ingerlésére sincs szükség az elélvezéshez, elegendő a pontokat ritmikusan fel-le ingerelni ujjal vagy nyelvvel.

3. Késleltetés
A női test általánosságban lassabban reagál az ingerekre, mint a férfi, ezért a késleltetés remek vágyfokozó egy nő számára. Játsszatok késleltetősdit – mielőtt elélvezne a Nő, álljatok meg néhány másodpercre. Koncentráljon a teljes medence területére, hogy a szexuális energia minél inkább szétterjedjen és átjárja az egész testét. Aztán kezdjétek újra és újra, ameddig bírjátok – az orgazmus robbanásszerűen érkezik majd.

4. Ne hagyd abba, bébi!
A női sorozatos orgazmus egyik titka meglepően egyszerű: amikor érzed, hogy nemsokára elélvez, ne hagyjátok abba, folytassátok a szeretkezést. A nőknél a csúcsot az esetek többségében nem követi "hanyatlás" vagy a hüvely érzéketlenné válása, ezt kihasználva újabb és újabb orgazmushullámokat élhet át meglepően rövid idő alatt. Ez a csikló ingerlésével elért orgazmusra kevésbé igaz – a nők többsége erre úgy reagál, mint a férfiak, amikor elélvezés után szinte túlérzékennyé válik a hímtagjuk.

5. Edzéssel a csúcsformáért
Az intenzív orgazmus a nők nagy hányadánál természetesen tanulható, fejleszthető készség, ami sok mindentől függ: az aktuális lelkiállapottól az önelfogadáson, önbizalmon keresztül a nemi szervek megfelelő állapotáig. Ez utóbbinak egyik fontos eleme a hüvely izomzatának erőssége, amit ugyanolyan fontos karbantartani, mint a testünk többi izmát. Minél erősebbek a hüvelyizmai, annál könnyebben éri el a hüvelyi orgazmust. A Kegel-gyakorlatok, az intimtorna, a hüvelyi súlyok és gésagolyók használata mind-mind segíthet ebben.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Férfiúi tévhitek az ágyban
Megtekintve 6271 alkalommal

Férfiúi tévhitek az ágyban Azt hiszed, kiváló szerető vagy? Meggyőződésed, hogy barátnőddel nem is történhetett volna jobb dolog annál, minthogy összeakadt veled? Nos, a valóság távolról sem biztos, hogy megegyezik az elképzeléseiddel. Íme a leggyakoribb tévhitek és a belőlük fakadó hibák, amiket a férfiak elkövetnek az ágyban!

Szvinger klubok
Megtekintve 6398 alkalommal

Szvinger klubok A szvinger klub látogatói is hétköznapi emberek, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket, vagy esetleg kipróbálni olyan dolgokat, amikre máshogy nehezen lenne alkalmuk.

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz?
Megtekintve 6482 alkalommal

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz? 2 reménytelen és 2 reményteli ügy

Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex?
Megtekintve 4890 alkalommal

Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex? Összeszedtük a leggyakoribb kifogásokat, amik a gyermekvállalás kapcsán folyton előkerülnek. Ha van gyerek, nincs szex? Oda a szabadság? Elmenekülnek a barátok? Mi az igazság?