Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 24959 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért


5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

1. Egy meg egy egyenlő három?
Sok nő legalább 3-4 különböző típusú orgazmust tud elkülöníteni: a hagyományos hüvelyi és csikló-orgazmus mellett különleges élmény a G-pont stimulációjával bekövetkező orgazmus, és bizonyos statisztikák szerint a nők 1-2 %-a képes a mellbimbója izgatásától is elélvezni, továbbá, a popsiszex közben, a végbélben is.
Ha ezek közül kettőt kombinálsz, gyakran extra élvezet az eredmény!

Régi módszer az ujjazás és a nyalás kombinációja, ezzel a csiklón elinduló orgazmust szinte "bevezeted" a hüvelybe – ezzel sokkal intenzívebb érzést lehet átélni.

Tipp: Ha az 1+1=3 hatásra törekszel, próbáld ki az összes lehetséges kombinációt! A hüvelyi orgazmust egészen megvadítja, ha közben a hüvely elülső falában található G-pont is megfelelő ingert kap, sokan viszont a hüvely és az ánusz egyszerre történő izgatására esküsznek. Fedezd fel, kísérletezd ki, neki mi a jó!

2. Az élvezet különlegesen biztos forrásai: a K-pontok
A G-pont mellett léteznek más titkos gyönyörforrások is a női szeméremtesten. Egyes szexológusok K-pontként említik a csiklótól jobbra és balra a szeméremajkak belső falában elhelyezkedő kis, rizsszem nagyságú pontokat, amelyek ingerlésével menetrendszerűen elérhető az orgazmus, erre épül az ún. Kivin-módszer is. Sokaknál ez a pont annyira érzékeny, hogy még a csikló közvetlen ingerlésére sincs szükség az elélvezéshez, elegendő a pontokat ritmikusan fel-le ingerelni ujjal vagy nyelvvel.

3. Késleltetés
A női test általánosságban lassabban reagál az ingerekre, mint a férfi, ezért a késleltetés remek vágyfokozó egy nő számára. Játsszatok késleltetősdit – mielőtt elélvezne a Nő, álljatok meg néhány másodpercre. Koncentráljon a teljes medence területére, hogy a szexuális energia minél inkább szétterjedjen és átjárja az egész testét. Aztán kezdjétek újra és újra, ameddig bírjátok – az orgazmus robbanásszerűen érkezik majd.

4. Ne hagyd abba, bébi!
A női sorozatos orgazmus egyik titka meglepően egyszerű: amikor érzed, hogy nemsokára elélvez, ne hagyjátok abba, folytassátok a szeretkezést. A nőknél a csúcsot az esetek többségében nem követi "hanyatlás" vagy a hüvely érzéketlenné válása, ezt kihasználva újabb és újabb orgazmushullámokat élhet át meglepően rövid idő alatt. Ez a csikló ingerlésével elért orgazmusra kevésbé igaz – a nők többsége erre úgy reagál, mint a férfiak, amikor elélvezés után szinte túlérzékennyé válik a hímtagjuk.

5. Edzéssel a csúcsformáért
Az intenzív orgazmus a nők nagy hányadánál természetesen tanulható, fejleszthető készség, ami sok mindentől függ: az aktuális lelkiállapottól az önelfogadáson, önbizalmon keresztül a nemi szervek megfelelő állapotáig. Ez utóbbinak egyik fontos eleme a hüvely izomzatának erőssége, amit ugyanolyan fontos karbantartani, mint a testünk többi izmát. Minél erősebbek a hüvelyizmai, annál könnyebben éri el a hüvelyi orgazmust. A Kegel-gyakorlatok, az intimtorna, a hüvelyi súlyok és gésagolyók használata mind-mind segíthet ebben.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez
Megtekintve 5804 alkalommal

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez Tudtad, hogy az orális szexhez való beállítódásunk csaknem mindent elárul szexuális attitűdjeinkről? A gátlásoktól mentes, nyitott, érzéki szerelmesek örömmel fogadják ezt az aktust, akár aktív, akár passzív félként vesznek benne részt.

Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik...
Megtekintve 5035 alkalommal

Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik... Szinte mindenkinek voltak már erotikus álmai, amely után azon tűnődött, vajon jelentett-e valamit?! Sokszor a szextartalmú álmainkon keresztül tudatalattink üzen, ezért jó, ha ismered a magyarázatokat!

Amikor a Nő a szexről beszél...
Megtekintve 9245 alkalommal

Amikor a Nő a szexről beszél... Adjuk a jeleket - Fogod? Észreveszik-e, és ha igen, jól értelmezik a nekik küldött jeleket a pasik? Vajon mit gondol erről egy igazi nő? Cikkünkből megtudhatod!

Miértek a rossz szexben
Megtekintve 5248 alkalommal

Miértek a rossz szexben Mit tegyünk, ha nem működik a szex és már csak pislákol a tűz a szerelmi fészekben? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi, hogy megváltoztak a viszonyok az ágyban. Kevesebb a lángolás és a vad szexet a rövid numerák váltják fel.