Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 28193 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért


5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

1. Egy meg egy egyenlő három?
Sok nő legalább 3-4 különböző típusú orgazmust tud elkülöníteni: a hagyományos hüvelyi és csikló-orgazmus mellett különleges élmény a G-pont stimulációjával bekövetkező orgazmus, és bizonyos statisztikák szerint a nők 1-2 %-a képes a mellbimbója izgatásától is elélvezni, továbbá, a popsiszex közben, a végbélben is.
Ha ezek közül kettőt kombinálsz, gyakran extra élvezet az eredmény!

Régi módszer az ujjazás és a nyalás kombinációja, ezzel a csiklón elinduló orgazmust szinte "bevezeted" a hüvelybe – ezzel sokkal intenzívebb érzést lehet átélni.

Tipp: Ha az 1+1=3 hatásra törekszel, próbáld ki az összes lehetséges kombinációt! A hüvelyi orgazmust egészen megvadítja, ha közben a hüvely elülső falában található G-pont is megfelelő ingert kap, sokan viszont a hüvely és az ánusz egyszerre történő izgatására esküsznek. Fedezd fel, kísérletezd ki, neki mi a jó!

2. Az élvezet különlegesen biztos forrásai: a K-pontok
A G-pont mellett léteznek más titkos gyönyörforrások is a női szeméremtesten. Egyes szexológusok K-pontként említik a csiklótól jobbra és balra a szeméremajkak belső falában elhelyezkedő kis, rizsszem nagyságú pontokat, amelyek ingerlésével menetrendszerűen elérhető az orgazmus, erre épül az ún. Kivin-módszer is. Sokaknál ez a pont annyira érzékeny, hogy még a csikló közvetlen ingerlésére sincs szükség az elélvezéshez, elegendő a pontokat ritmikusan fel-le ingerelni ujjal vagy nyelvvel.

3. Késleltetés
A női test általánosságban lassabban reagál az ingerekre, mint a férfi, ezért a késleltetés remek vágyfokozó egy nő számára. Játsszatok késleltetősdit – mielőtt elélvezne a Nő, álljatok meg néhány másodpercre. Koncentráljon a teljes medence területére, hogy a szexuális energia minél inkább szétterjedjen és átjárja az egész testét. Aztán kezdjétek újra és újra, ameddig bírjátok – az orgazmus robbanásszerűen érkezik majd.

4. Ne hagyd abba, bébi!
A női sorozatos orgazmus egyik titka meglepően egyszerű: amikor érzed, hogy nemsokára elélvez, ne hagyjátok abba, folytassátok a szeretkezést. A nőknél a csúcsot az esetek többségében nem követi "hanyatlás" vagy a hüvely érzéketlenné válása, ezt kihasználva újabb és újabb orgazmushullámokat élhet át meglepően rövid idő alatt. Ez a csikló ingerlésével elért orgazmusra kevésbé igaz – a nők többsége erre úgy reagál, mint a férfiak, amikor elélvezés után szinte túlérzékennyé válik a hímtagjuk.

5. Edzéssel a csúcsformáért
Az intenzív orgazmus a nők nagy hányadánál természetesen tanulható, fejleszthető készség, ami sok mindentől függ: az aktuális lelkiállapottól az önelfogadáson, önbizalmon keresztül a nemi szervek megfelelő állapotáig. Ez utóbbinak egyik fontos eleme a hüvely izomzatának erőssége, amit ugyanolyan fontos karbantartani, mint a testünk többi izmát. Minél erősebbek a hüvelyizmai, annál könnyebben éri el a hüvelyi orgazmust. A Kegel-gyakorlatok, az intimtorna, a hüvelyi súlyok és gésagolyók használata mind-mind segíthet ebben.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szabályzott magömlés, a jó szex.
Megtekintve 6956 alkalommal

Szabályzott magömlés, a jó szex. A férfinak meg kell tanulnia szabályozni saját ejakulációját. A tao szerint a férfi a jang erő, a férfiasság minden jegyével rendelkezik. Állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin, a női erő tulajdonságai a jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, mégis ő az erősebb.

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok
Megtekintve 6910 alkalommal

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok Ismét csokorba szedtük, konkrétan, valós mankót adva, mi az, aminek egy nő valóban örül, és tuti nyerő ajándék, ráadásul nemcsak Karácsonykor és Nőnapkor adható, hanem bármely más ünnepkor is.

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz?
Megtekintve 6808 alkalommal

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz? 2 reménytelen és 2 reményteli ügy

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod?
Megtekintve 5340 alkalommal

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod? A hetes számot a misztikum övezi: van, aki a szerencse számának tartja, de akad olyan is, aki fél tőle. A hetedik év vajon azért játszik olyan meghatározó, olykor végzetes szerepet, mert az évek során felgyülemlett problémák tornyosulnak vagy valami egészen más áll a hátterében?