Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 10213 alkalommal

Kapcsolati krízis - Kapuzárási pánik


Kapcsolati krízis - Kapuzárási pánik
A kapuzárási pánik 40-50 éves kor körül jelentkezhet nőknél és férfiaknál egyaránt, mely nem egy házasság végét jelentette már. Nézzük meg, mik állnak ennek a krízisnek a hátterében!

Lezárul egy időszak
Az emberek többsége fél az öregedéstől, és ez az érzés még inkább erősödik bennük akkor, amikor ennek már látható, érezhető jelei jelentkeznek. A nőknél a változókor, a mélyebb ráncok, az első ősz hajszálak megjelenése komoly lelki következményekkel járhat, míg a férfiaknak a szexuális teljesítőképesség gyengülése okozhat traumát.

Ebben az életszakaszban eszmél rá mindkét nem arra, hogy életének egy szakasza lezárult, az időt ezentúl nem a születés óta eltelt, hanem a hátramaradt évek számával kezdik mérni. Ilyenkor érzik az emberek azt, hogy még nem is éltek igazán, és ki szeretnék használni az utolsó alkalmat arra, hogy kiélvezzék a maradék időt, hiszen testük már nem sokáig pompázhat teljes fényében.

Változások
Legjobb esetben a szülők életüket gyermekeik felnevelésére áldozzák, és mikor azok felnőttként kirepülnek a családi fészekből, a szülőnek már nincs akkora felelőssége. Több szabadidővel rendelkezhetnek, amit magukra fordíthatnak.

Ekkor kezd az ember visszafiatalodni: sportolni, nem a korának megfelelően öltözködni – mindezt azért, hogy bizonyítsa: képes hódítani, ami visszaigazolást jelent, hogy még mindig jó nő/férfi.

Sokszor a kapuzárási pánik kimerül ennyiben, ám előfordul, hogy valamelyik vagy éppen mindkét fél átlépi azt a bizonyos határt, és akár még egy évtizedeken át tartó házasságot is képesek felrúgni egy új szerelemért.

Nők és férfiak egyaránt általában fiatalabb partnert választanak maguk mellé. Nagyon élvezik a kezdeti időszakot, ám egy idő után az új kapcsolatban is jelentkezhetnek problémák. Sokan később megbánják, hogy házasságuk lett az ára átmeneti hóbortjuknak.

Mit tehetünk?
Tény, hogy kapcsolatotok próbatétel előtt áll, ám egy olyan házasságban, amelyben a felek szeretik egymást és az elmúlt évek inkább a boldogságról, mint a keserűségről szóltak, ezt is át lehet hidalni. Ebben az életkorban különösen fontos, hogy megbeszéljétek a bennetek dúló érzéseket, még akkor is, ha az kellemetlen, vagy a másik fél számára bántó.

Türelemmel, megértéssel kell fordulnotok egymás felé. Nagy az esélye annak, hogy közel azonos időszakban érint mindkettőtöket ez a jelenség, éppen ezért közösen kell átsegítenetek magatokat rajta, hiszen így könnyebb dolgotok lehet. Szenteljetek több időt egymásra, tetszeni vágyásotokat irányítsátok a másikra, fedezzétek fel újra egymás testét és személyiségét!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szabályzott magömlés, a jó szex.
Megtekintve 6882 alkalommal

Szabályzott magömlés, a jó szex. A férfinak meg kell tanulnia szabályozni saját ejakulációját. A tao szerint a férfi a jang erő, a férfiasság minden jegyével rendelkezik. Állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin, a női erő tulajdonságai a jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, mégis ő az erősebb.

A legszexisebb férfiszakmák
Megtekintve 5900 alkalommal

A legszexisebb férfiszakmák Összegyűjtöttük azokat a szakmákat, melyek képviselői többségében olyan férfiak, akiket bármelyik nő megcsodálna.

Top 10 - Tilos veszekedés közben!
Megtekintve 7294 alkalommal

Top 10 - Tilos veszekedés közben! Mindenki poharába beleesik egyszer az utolsó csepp, főleg ha valami olyasmit hall, ami ki is borítja a türelem bilit!

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül?
Megtekintve 5148 alkalommal

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül? A bizalom minden kapcsolatnak az alapja, vallják. Feltétel nélkül az igazi, mondják. Ha nincs meg a bizalom két ember között, akkor az a viszony halálra van ítélve, vagy legalábbis mindenképpen bukásra.