Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6123 alkalommal

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel


Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel
A férfit sem kötelezően röpíti minden egyes aktus a mennyországba - ő is lehet frigid. Azokról van szó, akiknek adódnak apró örömei, de ritkán nagy szárnyalásai. Néhány ismérv, ami a férfi frigiditását jelzi.

1. Ha számára nincs jelentősége a minőségre, csak a mennyiségnek. Sokat eszik, sokat beszél, sok haverja van, sok mindennel foglalkozik de nem ízleli és értékeli a dolgokat.

2. Ha túlságosan pörög. Minden után rohan, és csak a soron következő feladatra gondol. Sietve eszik, hadar, fut és az ágyban is hamar végez.

3. Ha túlzott alapossággal tartja rendben dolgait, s gyűlöl mindent, amire nincs hatással.

4. Ha bizonytalan, minden új ötletet elvet, visszautasít. Úgy váltogatja véleményét, mint a tv-csatornákat, és halálosan unatkozik, ha tíz percnél tovább kell beszélgetnie valakivel.

5. Ha bárhogy alakul is a helyzet, nem változtatja meg véleményét, képtelenség rá hatni. Ha rendszeresen távol tartja magát az élet örömeitől, sőt már az öröm szó említése is gyanút ébreszt benne.

6. Ha betegesen vigyáz egészségére. Nem dohányzik, de nem is sportol, s nem bonyolult a lelke. Nem tesz fel mindent egy lapra.

A fent említett dolgok természetesen nem jelentenek teljes bizonyossággal frigiditást, de kiindulópontként mindenféleképpen jól használhatók.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Gyorslövetű női szemmel
Megtekintve 6268 alkalommal

Gyorslövetű női szemmel Levegőt sem vettél még, és a pasid máris felülmúlhatatlan gyönyöröket tapasztalhatott meg? Hogyan húzzátok tovább az időt?

Szigorúan titkos női fantáziák
Megtekintve 7191 alkalommal

Szigorúan titkos női fantáziák Egy fantázia nem jelent feltétlen olyan dolgot, amire valójában vágyunk. Elég csak képzelődni, álmodozni – nem feltétlen akarjuk az életben is megtapasztalni.

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem
Megtekintve 5693 alkalommal

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy a közöttetek lévő érzések már nem a régiek. Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor érdemes elgondolkoznotok azon, hogy van-e még közös jövőtök.

Mit kell tudni a nemi identitásról?
Megtekintve 5191 alkalommal

Mit kell tudni a nemi identitásról? Nemi identitásunk kialakulásának folyamata életünk korai szakaszában már elkezdődik. Születésünk első pillanatától kezdve ebbe az irányba haladunk: a nekünk adott név, a ruhák, a minket körbevevő tárgyak, színek, események és társaság mind meghatározza férfi és női beidegződésünket. De teljesen más a helyzet, ha a szexuális orientációt kell meghatározni.