Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4399 alkalommal

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel


Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel
A férfit sem kötelezően röpíti minden egyes aktus a mennyországba - ő is lehet frigid. Azokról van szó, akiknek adódnak apró örömei, de ritkán nagy szárnyalásai. Néhány ismérv, ami a férfi frigiditását jelzi.

1. Ha számára nincs jelentősége a minőségre, csak a mennyiségnek. Sokat eszik, sokat beszél, sok haverja van, sok mindennel foglalkozik de nem ízleli és értékeli a dolgokat.

2. Ha túlságosan pörög. Minden után rohan, és csak a soron következő feladatra gondol. Sietve eszik, hadar, fut és az ágyban is hamar végez.

3. Ha túlzott alapossággal tartja rendben dolgait, s gyűlöl mindent, amire nincs hatással.

4. Ha bizonytalan, minden új ötletet elvet, visszautasít. Úgy váltogatja véleményét, mint a tv-csatornákat, és halálosan unatkozik, ha tíz percnél tovább kell beszélgetnie valakivel.

5. Ha bárhogy alakul is a helyzet, nem változtatja meg véleményét, képtelenség rá hatni. Ha rendszeresen távol tartja magát az élet örömeitől, sőt már az öröm szó említése is gyanút ébreszt benne.

6. Ha betegesen vigyáz egészségére. Nem dohányzik, de nem is sportol, s nem bonyolult a lelke. Nem tesz fel mindent egy lapra.

A fent említett dolgok természetesen nem jelentenek teljes bizonyossággal frigiditást, de kiindulópontként mindenféleképpen jól használhatók.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A jó szex csak tizenhárom percig tart
Megtekintve 4577 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.

Szextippek kezdőknek és haladóknak
Megtekintve 5849 alkalommal

Szextippek kezdőknek és haladóknak A jól megérdemelt önzés ideje elérkezett az ágyban is. Ezeket a pózokat kifejezetten férfiaknak találták ki. Ha véletlenül jó a nőnek is, ...nos az tényleg csak a véletlen műve. Szexre fel!

Szvinger klubok
Megtekintve 4701 alkalommal

Szvinger klubok A szvinger klub látogatói is hétköznapi emberek, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket, vagy esetleg kipróbálni olyan dolgokat, amikre máshogy nehezen lenne alkalmuk.

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről
Megtekintve 4753 alkalommal

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről Sokan azt hiszik, hogy mindent tudnak a szerelemről és a szexről. A következő listából kiderítheted, hogy ez nálad is így van-e. Ha nem, az sem baj, hiszen most sok érdekességet megtudhatsz.