Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5779 alkalommal

Szexpóz haladóknak!


Szexpóz haladóknak!
Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

Oldalt fekve, szemtől szemben
Ugyan a párok szemtől szemben vannak egymással, így a romantikának és az intimitásnak nagy teret enged, de eközben a behatolás nagyobb összpontosítást igényel mindkét fél részéről. Ennek oka, hogy nincs olyan testfelület, amin támaszkodva ritmusosan összhangba tudnak kerülni a szeretők egymással.

A póz leírása
Minkét fél az oldalán fekszik, egymással szemben, szorosan ölelkezve. Lábaikat össze tudják kulcsolni, miközben a férfi megtalálja az utat a nőhöz. Ez a póz általában azoknak a pároknak kedvezőbb, ahol a férfi valamivel magasabb párjánál, mivel úgy jobban tudja irányítani mozdulatait ebben a helyzetben is.

Előnye
A közelség és az intimitás, a csókok, a simogatás, az ölelés fokozza az élvezetet a pár számára, tehát a testbeszéd és a mimika előtérbe kerül az oldalt fekvő póz során. Emellett a csípőproblémával küzdő párok számára ugyancsak kedvelt pozitúra lehet, mivel nem nehezedik nyomás az érzékeny területre.

Hátránya
A behatolás valamivel nehezebb, mint a legtöbb póz esetében, hiszen itt a pár egymásnak oldalt, nem szemben, vagy háttal helyezkedik el. Éppen ezért, a férfi megtámasztani sem tudja magát, ami a tempót és a behatolás mélységét is gyengíti. Szintén zavaró lehet, hogy mindkét félnek csak az egyik keze szabad, sőt az sem minden esetben, hiszen egymást megtartva, lábakat összekulcsolva jobban tudnak kapcsolódni egymáshoz. A pro és kontra érveket figyelembe véve, főként az összeszokott párok tudnak elmélyedni az oldalt fekvő pózban.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
Megtekintve 26266 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...
Megtekintve 4924 alkalommal

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem... Manapság férfiak és nők tömegei ismerik be, hogy - a korábbiakkal ellentétben - a napi stressz után se hangulatuk, se energiájuk nincs a testi szerelemhez. Hol lehet a problémák gyökere? Úgy tűnik, mintha kihalt volna belőlünk az a képesség, hogy bármit is lassan, élvezettel, türelmesen és teljes önátadással végezzünk.

Az orgazmus 9 pozitív hatása
Megtekintve 10112 alkalommal

Az orgazmus 9 pozitív hatása Az orgazmust rengeteg félinformáció és még több városi legenda veszi körül. Íme néhány tény az orgazmussal kapcsolatban.

Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek
Megtekintve 6924 alkalommal

Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek Nem kell fejen állnod, nem kell végigzongoráznod a Káma-szútrát ahhoz, hogy a szex jó legyen. Használj egyszerű trükköket. Bár jól jöhetnek a rafinált és bonyolult szextrükkök, amikkel színesítheted a szexuális életed, de valljuk be, a legtöbb pár az egyszerűség híve. Az egyszerűség azonban nem egyenlő az unalommal!