Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6422 alkalommal

Szexpóz haladóknak!


Szexpóz haladóknak!
Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

Oldalt fekve, szemtől szemben
Ugyan a párok szemtől szemben vannak egymással, így a romantikának és az intimitásnak nagy teret enged, de eközben a behatolás nagyobb összpontosítást igényel mindkét fél részéről. Ennek oka, hogy nincs olyan testfelület, amin támaszkodva ritmusosan összhangba tudnak kerülni a szeretők egymással.

A póz leírása
Minkét fél az oldalán fekszik, egymással szemben, szorosan ölelkezve. Lábaikat össze tudják kulcsolni, miközben a férfi megtalálja az utat a nőhöz. Ez a póz általában azoknak a pároknak kedvezőbb, ahol a férfi valamivel magasabb párjánál, mivel úgy jobban tudja irányítani mozdulatait ebben a helyzetben is.

Előnye
A közelség és az intimitás, a csókok, a simogatás, az ölelés fokozza az élvezetet a pár számára, tehát a testbeszéd és a mimika előtérbe kerül az oldalt fekvő póz során. Emellett a csípőproblémával küzdő párok számára ugyancsak kedvelt pozitúra lehet, mivel nem nehezedik nyomás az érzékeny területre.

Hátránya
A behatolás valamivel nehezebb, mint a legtöbb póz esetében, hiszen itt a pár egymásnak oldalt, nem szemben, vagy háttal helyezkedik el. Éppen ezért, a férfi megtámasztani sem tudja magát, ami a tempót és a behatolás mélységét is gyengíti. Szintén zavaró lehet, hogy mindkét félnek csak az egyik keze szabad, sőt az sem minden esetben, hiszen egymást megtartva, lábakat összekulcsolva jobban tudnak kapcsolódni egymáshoz. A pro és kontra érveket figyelembe véve, főként az összeszokott párok tudnak elmélyedni az oldalt fekvő pózban.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok
Megtekintve 5271 alkalommal

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok Bár a közmondás szerint a férfiaknál elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél, azért van néhány olyan dolog, amikkel nagyon könnyen ki tudják borítani a nőket, és akár a kedvüket is el tudják venni az összemelegedéstől. Íme 5 taszító tényező, amelyeket a nőknek sem árt elkerülniük!

A puha farok érintése tilos
Megtekintve 11276 alkalommal

A puha farok érintése tilos Ha a férfi a behatolás előtt lelankad, a nő ettől azt érezheti, nem elég izgató. Vannak, akik ilyenkor cikizéssel vagy hisztivel reagálnak a férfi lankadt farkára, pedig pont ezt nem kellene. A szakember szerint a puha hímvesszőt nem szabad megfogni ilyenkor, mert ez a férfiaknak hatalmas kudarc, hiszen annak keménynek kell lenni.

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó?
Megtekintve 5320 alkalommal

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó? Egyre több házasságban a feleség az, aki a nagyobb fizetést kapja. Elfoglalt? Igen. Cserélnie kellene a férjével? Soha.

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod?
Megtekintve 5281 alkalommal

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod? A hetes számot a misztikum övezi: van, aki a szerencse számának tartja, de akad olyan is, aki fél tőle. A hetedik év vajon azért játszik olyan meghatározó, olykor végzetes szerepet, mert az évek során felgyülemlett problémák tornyosulnak vagy valami egészen más áll a hátterében?