Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4157 alkalommal

Szexpóz haladóknak!


Szexpóz haladóknak!
Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

Oldalt fekve, szemtől szemben
Ugyan a párok szemtől szemben vannak egymással, így a romantikának és az intimitásnak nagy teret enged, de eközben a behatolás nagyobb összpontosítást igényel mindkét fél részéről. Ennek oka, hogy nincs olyan testfelület, amin támaszkodva ritmusosan összhangba tudnak kerülni a szeretők egymással.

A póz leírása
Minkét fél az oldalán fekszik, egymással szemben, szorosan ölelkezve. Lábaikat össze tudják kulcsolni, miközben a férfi megtalálja az utat a nőhöz. Ez a póz általában azoknak a pároknak kedvezőbb, ahol a férfi valamivel magasabb párjánál, mivel úgy jobban tudja irányítani mozdulatait ebben a helyzetben is.

Előnye
A közelség és az intimitás, a csókok, a simogatás, az ölelés fokozza az élvezetet a pár számára, tehát a testbeszéd és a mimika előtérbe kerül az oldalt fekvő póz során. Emellett a csípőproblémával küzdő párok számára ugyancsak kedvelt pozitúra lehet, mivel nem nehezedik nyomás az érzékeny területre.

Hátránya
A behatolás valamivel nehezebb, mint a legtöbb póz esetében, hiszen itt a pár egymásnak oldalt, nem szemben, vagy háttal helyezkedik el. Éppen ezért, a férfi megtámasztani sem tudja magát, ami a tempót és a behatolás mélységét is gyengíti. Szintén zavaró lehet, hogy mindkét félnek csak az egyik keze szabad, sőt az sem minden esetben, hiszen egymást megtartva, lábakat összekulcsolva jobban tudnak kapcsolódni egymáshoz. A pro és kontra érveket figyelembe véve, főként az összeszokott párok tudnak elmélyedni az oldalt fekvő pózban.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ezért menj el a csajoddal nyaralni
Megtekintve 3756 alkalommal

Ezért menj el a csajoddal nyaralni Nyaralni mindenki szeret, de hajlamosak vagyunk néha megmagyarázni, idén miért nem megyünk sehová. Nagyképernyős tévére/esküvőre/babaszobára gyűjtünk, tavaly úgyis voltunk, majd megyünk jövőre – kézenfekvő, érthető, sőt, egyenesen ésszerű kifogások.

Fogd vissza magad! A korai magömlés
Megtekintve 9340 alkalommal

Fogd vissza magad! A korai magömlés Úgy tűnik, a korai magömlés sokak hálószobájának nemkívánatos vendége, legalábbis erről tanúskodnak olvasói leveleink.

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed!
Megtekintve 8850 alkalommal

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed! Mit tehetünk, ha a szexuális életünk kiüresedik, vagy esetleg soha nem is volt túlzottan szenvedélyes? Az alábbi három módszer segíthet fellendíteni a dolgokat, és új lendületet adni a párkapcsolatnak!

SZEX és a nők!
Megtekintve 4118 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!