Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6137 alkalommal

Szexpóz haladóknak!


Szexpóz haladóknak!
Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

Oldalt fekve, szemtől szemben
Ugyan a párok szemtől szemben vannak egymással, így a romantikának és az intimitásnak nagy teret enged, de eközben a behatolás nagyobb összpontosítást igényel mindkét fél részéről. Ennek oka, hogy nincs olyan testfelület, amin támaszkodva ritmusosan összhangba tudnak kerülni a szeretők egymással.

A póz leírása
Minkét fél az oldalán fekszik, egymással szemben, szorosan ölelkezve. Lábaikat össze tudják kulcsolni, miközben a férfi megtalálja az utat a nőhöz. Ez a póz általában azoknak a pároknak kedvezőbb, ahol a férfi valamivel magasabb párjánál, mivel úgy jobban tudja irányítani mozdulatait ebben a helyzetben is.

Előnye
A közelség és az intimitás, a csókok, a simogatás, az ölelés fokozza az élvezetet a pár számára, tehát a testbeszéd és a mimika előtérbe kerül az oldalt fekvő póz során. Emellett a csípőproblémával küzdő párok számára ugyancsak kedvelt pozitúra lehet, mivel nem nehezedik nyomás az érzékeny területre.

Hátránya
A behatolás valamivel nehezebb, mint a legtöbb póz esetében, hiszen itt a pár egymásnak oldalt, nem szemben, vagy háttal helyezkedik el. Éppen ezért, a férfi megtámasztani sem tudja magát, ami a tempót és a behatolás mélységét is gyengíti. Szintén zavaró lehet, hogy mindkét félnek csak az egyik keze szabad, sőt az sem minden esetben, hiszen egymást megtartva, lábakat összekulcsolva jobban tudnak kapcsolódni egymáshoz. A pro és kontra érveket figyelembe véve, főként az összeszokott párok tudnak elmélyedni az oldalt fekvő pózban.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek
Megtekintve 6362 alkalommal

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek A szexuális élet kezdeti időszakában szinte minden férfinak vannak gyors, nem kontrollálható magömlései. A tapasztalatlanság, az izgalom, a tanácsok hiánya és a testi örömök egyedül történő felfedezése mind ellenkező irányban hatnak, amit talán a most következő ázsiai bölcsek tanácsai megszüntetnek! Ismerd meg ezeket a módszereket is!

Miről mesél a száj?
Megtekintve 5515 alkalommal

Miről mesél a száj? Nagyobb felsőajak - mély érzelmi és lelki életről mesél. A markánsabb felsőajakkal megáldott emberek kiélik az érzelmeiket, különösen szenvedélyesnek és energikusnak számítanak.

Top 10 párkapcsolatölő
Megtekintve 5405 alkalommal

Top 10 párkapcsolatölő A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban.

Szex hosszabb ideig? Hogyan?
Megtekintve 6237 alkalommal

Szex hosszabb ideig? Hogyan? Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább húzzuk a dolgot az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!