Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4955 alkalommal

A leggyakoribb nőtípusok


A leggyakoribb nőtípusok
Hogy mik is a leggyakoribb nőtípusok? Egy picit foglalkoztunk a témával, gyere és olvass utána.

A ragaszkodó
Ő az, aki mindig bele van zúgva valakibe, már az első randevú után az esküvőt és a gyerekeket tervezgeti, párját óránként hívogatja. Talán nem is a férfiba, hanem a szerelembe szerelmes, még a leglehetetlenebb alakokban is meglátja a szépet. Mivel többet képzel választottjáról, mint amilyen az valójában, sokszor érik csalódások. Ezekből nem tanul, mert a következő férfi mindig "más". Ennek a típusnak meg kell próbálnia kicsit racionálisabban gondolkodni, érzelmeit féken tartani.

A hisztérika
Nem lehet a kedvében járni, mert semmi sem jó neki. Ha süt a nap, az a baj, ha beborul, az. A dolgokban mindig csak a rosszat látja, és nemtetszésének hangot is ad, ugyanis imád drámázni. Mindennek úgy kell történnie, ahogy azt ő szeretné, különben kezdődik a panaszáradat.

A folyamatos elégedetlenséget és nyavalygást hosszú távon nagyon nehezen tűrik a férfiak, ezért ennek a típusnak meg kell tanulnia kicsit visszafogni magát, és olykor inkább hallgatni és jó képet vágni azokhoz a dolgokhoz is, amelyek nincsenek ínyére.

A pénzéhes
Ezeknek a nőknek a férfi pénztárcájának vastagsága a legfontosabb. Ha az anyagi háttér megvan, akkor minden más elhanyagolható. Ez az oka annak, hogy sokszor éveket leélnek sokkal idősebb, nem túl kellemes küllemű ember mellett, miközben nem is igazán boldogok, inkább a kényelem köti oda őket. Ennek a típusnak meg kellene tanulnia a saját lábára állni, és akkor rájönne, hogy az anyagi biztonságot egymaga is meg tudja teremteni.

A titokzatos
A titokzatos nők azok, akik szeretik húzni az időt egy-egy kapcsolat elején, és mindig szolgálnak valamilyen meglepetéssel párjuk számára, hiszen csak lassan fedik fel valódi énjüket. Ezzel a viselkedéssel megelőzhetik a kapcsolat ellaposodását, de arra figyeljenek oda, hogy vannak helyzetek, ahol nincs helye titkolózásnak és megjátszásnak, néha nem árt, ha feltárjuk minden érzésünket, mellyel éreztethetjük a férfival, hogy valóban közel áll hozzánk.

Az örök szingli
A szinglinek nincs szüksége kapcsolatra, mert boldog nélküle is, és véleménye szerint egy férfi csak bonyodalmat hozna az életébe. Ennek ellenére azért vannak próbálkozásai, de egy-két hét után rájön, hogy neki jobb egyedül. Az ilyen nők valójában az elköteleződéstől félnek. Annyira megszokták már az egyedüllétet, hogy nem képesek kompromisszumokra. Ezen a gondolkodásmódon csak a nagy szerelem segíthet, ami ha belép az életükbe, akkor minden eddigi fenntartásaikról elfeledkeznek.

A szürke
Neki minden mindegy, általában mindenre rábólint, csak ne nyaggassák. Nem szeret társaságba járni, ha mégis elrángatják, csak csendben ül egy sarokban. A problémákról nem vesz tudomást, inkább elviseli a megaláztatást is, csak ne kelljen veszekedni. Az ilyen nők elnyomják magukban az érzéseiket, így legtöbbször boldogtalanok. Meg kell tanulniuk kicsit megnyílni és felvállalni véleményüket mások előtt. Sokkal felszabadultabbak lesznek!

A kislány
Folyamatosan csacsog, nem tud elhallgatni, ami a szívén, az a száján. Ezek a nők kicsit butuskák, akik soha nem értenek semmit, mindig magyarázatra szorulnak. Gyakran ez egy megjátszott szerep, hiszen nagy sikert tud aratni egy férfinál, ha a nő segítségére lehet. Egy férfi azonban társat igényel maga mellé, nem egy kisgyereket. Az ilyen típussal nem tudnak komolyan tervezni, mert nem tartják őket elég érettnek.

A rideg
Kőszíve van, az érzelgősségtől kirázza a hideg. Kissé életunt, nem tud szívből örülni semminek. Magasra teszi a mércét, és nagyon nehezen enged közel magához valakit, melynek oka valójában a félelem. Merev viselkedése csak egy álarc, amivel a csalódásoktól igyekszik óvni magát, pedig anélkül nincs boldogság. Kicsit ki kellene tárnia a szívét, hiszen így sok örömmel teli pillanattól fosztja meg magát.

A harsány
Akik ebbe a típusba tartoznak, azoknak lételemük, hogy a társaság középpontjában legyenek. Sokszor férfias viselkedést vesznek fel, és úgy próbálnak közeledni a másik nemhez. Nem vetik meg a trágár szavakat, a hangos beszédet. Az is elképzelhető, hogy ez szimpatikus, de nem azoknak, akik hosszú távú kapcsolatra vágynak, a férfiak ugyanis egy ilyen nőre maximum haverként tekintenek. Éppen ezért ennek a típusnak visszavonulót kell fújnia és megmutatni szolidabb, nőies oldalát is.

A pasifaló
Ahogy az ellenkező nemnél, úgy a nőknél is találkozhatunk olyanokkal, akik nem képesek hosszú távra megállapodni, mert mindig izgalomba hozza őket az újdonság varázsa. A biztosat mindig eldobják a bizonytalanért, de az esetleges csalódások sem döngölik a földbe őket, ugyanis úgyis jön a következő jelölt. A pasifaló nőket is csak az igaz szerelem tudja lecsillapítani.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Korkülönbség a nő javára
Megtekintve 4633 alkalommal

Korkülönbség a nő javára Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

SZEX és a nők!
Megtekintve 4945 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!

A szexbarátság előnyei és hátrányai
Megtekintve 5188 alkalommal

A szexbarátság előnyei és hátrányai Míg régebben a szimpla szeretői viszonyok voltak a megszokottak, addig mára egy új típussal bővült a laza kapcsolatok tárháza. Ez nem más, mint a szexbarátság.

Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek
Megtekintve 6182 alkalommal

Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek Nem kell fejen állnod, nem kell végigzongoráznod a Káma-szútrát ahhoz, hogy a szex jó legyen. Használj egyszerű trükköket. Bár jól jöhetnek a rafinált és bonyolult szextrükkök, amikkel színesítheted a szexuális életed, de valljuk be, a legtöbb pár az egyszerűség híve. Az egyszerűség azonban nem egyenlő az unalommal!