Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5989 alkalommal

A leggyakoribb nőtípusok


A leggyakoribb nőtípusok
Hogy mik is a leggyakoribb nőtípusok? Egy picit foglalkoztunk a témával, gyere és olvass utána.

A ragaszkodó
Ő az, aki mindig bele van zúgva valakibe, már az első randevú után az esküvőt és a gyerekeket tervezgeti, párját óránként hívogatja. Talán nem is a férfiba, hanem a szerelembe szerelmes, még a leglehetetlenebb alakokban is meglátja a szépet. Mivel többet képzel választottjáról, mint amilyen az valójában, sokszor érik csalódások. Ezekből nem tanul, mert a következő férfi mindig "más". Ennek a típusnak meg kell próbálnia kicsit racionálisabban gondolkodni, érzelmeit féken tartani.

A hisztérika
Nem lehet a kedvében járni, mert semmi sem jó neki. Ha süt a nap, az a baj, ha beborul, az. A dolgokban mindig csak a rosszat látja, és nemtetszésének hangot is ad, ugyanis imád drámázni. Mindennek úgy kell történnie, ahogy azt ő szeretné, különben kezdődik a panaszáradat.

A folyamatos elégedetlenséget és nyavalygást hosszú távon nagyon nehezen tűrik a férfiak, ezért ennek a típusnak meg kell tanulnia kicsit visszafogni magát, és olykor inkább hallgatni és jó képet vágni azokhoz a dolgokhoz is, amelyek nincsenek ínyére.

A pénzéhes
Ezeknek a nőknek a férfi pénztárcájának vastagsága a legfontosabb. Ha az anyagi háttér megvan, akkor minden más elhanyagolható. Ez az oka annak, hogy sokszor éveket leélnek sokkal idősebb, nem túl kellemes küllemű ember mellett, miközben nem is igazán boldogok, inkább a kényelem köti oda őket. Ennek a típusnak meg kellene tanulnia a saját lábára állni, és akkor rájönne, hogy az anyagi biztonságot egymaga is meg tudja teremteni.

A titokzatos
A titokzatos nők azok, akik szeretik húzni az időt egy-egy kapcsolat elején, és mindig szolgálnak valamilyen meglepetéssel párjuk számára, hiszen csak lassan fedik fel valódi énjüket. Ezzel a viselkedéssel megelőzhetik a kapcsolat ellaposodását, de arra figyeljenek oda, hogy vannak helyzetek, ahol nincs helye titkolózásnak és megjátszásnak, néha nem árt, ha feltárjuk minden érzésünket, mellyel éreztethetjük a férfival, hogy valóban közel áll hozzánk.

Az örök szingli
A szinglinek nincs szüksége kapcsolatra, mert boldog nélküle is, és véleménye szerint egy férfi csak bonyodalmat hozna az életébe. Ennek ellenére azért vannak próbálkozásai, de egy-két hét után rájön, hogy neki jobb egyedül. Az ilyen nők valójában az elköteleződéstől félnek. Annyira megszokták már az egyedüllétet, hogy nem képesek kompromisszumokra. Ezen a gondolkodásmódon csak a nagy szerelem segíthet, ami ha belép az életükbe, akkor minden eddigi fenntartásaikról elfeledkeznek.

A szürke
Neki minden mindegy, általában mindenre rábólint, csak ne nyaggassák. Nem szeret társaságba járni, ha mégis elrángatják, csak csendben ül egy sarokban. A problémákról nem vesz tudomást, inkább elviseli a megaláztatást is, csak ne kelljen veszekedni. Az ilyen nők elnyomják magukban az érzéseiket, így legtöbbször boldogtalanok. Meg kell tanulniuk kicsit megnyílni és felvállalni véleményüket mások előtt. Sokkal felszabadultabbak lesznek!

A kislány
Folyamatosan csacsog, nem tud elhallgatni, ami a szívén, az a száján. Ezek a nők kicsit butuskák, akik soha nem értenek semmit, mindig magyarázatra szorulnak. Gyakran ez egy megjátszott szerep, hiszen nagy sikert tud aratni egy férfinál, ha a nő segítségére lehet. Egy férfi azonban társat igényel maga mellé, nem egy kisgyereket. Az ilyen típussal nem tudnak komolyan tervezni, mert nem tartják őket elég érettnek.

A rideg
Kőszíve van, az érzelgősségtől kirázza a hideg. Kissé életunt, nem tud szívből örülni semminek. Magasra teszi a mércét, és nagyon nehezen enged közel magához valakit, melynek oka valójában a félelem. Merev viselkedése csak egy álarc, amivel a csalódásoktól igyekszik óvni magát, pedig anélkül nincs boldogság. Kicsit ki kellene tárnia a szívét, hiszen így sok örömmel teli pillanattól fosztja meg magát.

A harsány
Akik ebbe a típusba tartoznak, azoknak lételemük, hogy a társaság középpontjában legyenek. Sokszor férfias viselkedést vesznek fel, és úgy próbálnak közeledni a másik nemhez. Nem vetik meg a trágár szavakat, a hangos beszédet. Az is elképzelhető, hogy ez szimpatikus, de nem azoknak, akik hosszú távú kapcsolatra vágynak, a férfiak ugyanis egy ilyen nőre maximum haverként tekintenek. Éppen ezért ennek a típusnak visszavonulót kell fújnia és megmutatni szolidabb, nőies oldalát is.

A pasifaló
Ahogy az ellenkező nemnél, úgy a nőknél is találkozhatunk olyanokkal, akik nem képesek hosszú távra megállapodni, mert mindig izgalomba hozza őket az újdonság varázsa. A biztosat mindig eldobják a bizonytalanért, de az esetleges csalódások sem döngölik a földbe őket, ugyanis úgyis jön a következő jelölt. A pasifaló nőket is csak az igaz szerelem tudja lecsillapítani.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!
Megtekintve 5343 alkalommal

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld! A szex egyik legfontosabb része az előjáték. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen áll vagy bukik az együttlét minősége. De előfordul, hogy nem mindenki fordít megfelelő figyelmet minderre. Sőt, olyan is akad, aki szíve szerint átugraná ezt az egészet. Te hogyan állsz ehhez a témához? Teszteld magad!

69 - előnyök, hátrányok, technikák
Megtekintve 10252 alkalommal

69 - előnyök, hátrányok, technikák A 69-es felállás megítélése - vagyis, amikor férfi és nő egymás lába között orálozik - változatos képet fest. Van, aki rajong érte, van, aki unja és akad olyan is, aki az orgazmusról marad le, mert nem tud párhuzamosan élvezni és kényeztetni. Akárhogy is alakul a póz népszerűsége, rutinos hatvankilencezők szerint az, aki megfogadja az alábbi tippeket, örökre repertoárján tartja majd a felállást.

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok
Megtekintve 5236 alkalommal

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok A homoszexualitás ugyanúgy csak egy szexuális irányultságot jelent mint a heteroszexualitás. Mégis sokan elítélik, lenézik, ellenben egyre többen vallják magukat melegnek.

Irány meztelenföld!
Megtekintve 6168 alkalommal

Irány meztelenföld! Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.