Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6399 alkalommal

Mi kell a nőnek az ágyban?


Mi kell a nőnek az ágyban?
Sokan elmondták már az emberiség története során a nagy igazságot: a nők alapvetően különböznek a férfiaktól. Ez a különbség bizony az ágyban is jellemző, amit azonban a férfiak gyakran figyelmen kívül hagynak, pedig kár elrontani az együttléteket, hiszen az alábbi néhány fontos információ segítségével, minden együttlét valódi közös örömmé válhat!

Higiénia
Senkinek nem lesz baja, ha az ágybabújás előtt még gyorsan zuhanyzol egyet. Ha a zuhany helyett a kádat választod, akkor az sem kizárt, hogy kedvesed a közös fürdőzésben is benne lesz. A tisztaság egyébként is alapvető figyelmesség, nem csak szükségszerűségből kell tisztálkodni, különben csak a hentesek fürdenének.

Sose felejtsd el azt se, hogy a kezeid és a körmeid is tiszták legyenek, hiszen az együttlét során sok kórokozót vihetsz be a kedvesed szervezetébe, ha ápolatlanul estek egymásnak!

A szex nem verseny!
A nők nagyon értékelik, ha a férfi nem gyorsvonatként gázol át rajtuk. Az elsietetten, eredmény centrikusan űzött szexualitás ugyanis nem vonzó, még akkor sem, ha a nőt sikerül eljuttatni az orgazmusig. A kulcs az, hogy nem a nőre koncentrál a férfi, hanem a nőre, mint egyedi, megismételhetetlen személyre: ilyenformán nagyon nagy érték a nő szemében, ha a nevén nevezik aktus közben.

Az előjátékot már ruhában el kell kezdeni!
Nagy félreértés, ha azt gondolja a férfi, hogy csak az az előjáték, ami közvetlenül a szex előtt történik. A valóságban ugyanis az előjáték, vagyis a szexuális aktushoz vezető bemelegítés akár órákkal, sőt, napokkal az összebújás előtt is elkezdődhet.

Aki azt hiszi, hogy vacsora után minden esetben az ágy a következő lépés, az bizony nagyokat csalódhat az életben. Nem érdemes erőltetni a rosszfiú imázst, különben gyakran gondolkodhatunk azon egyedül a bárpult mögött, hogy hol rontottuk el.

Vágyölő tervek
Óvakodj a rutin és a tervezettség látszatától! Ha egy nő megérzi, hogy egyfajta szokássá, rutinná vált az együttlét vele, akkor bizony az érdeklődése drasztikusan alábbhagy! Aggodalomra semmi ok, a női test megismerésével a variációk száma szinte végtelenné válik, és nem lesz a szex halála az unalmas rutin.

Néma gyereknek...
Még ha nem is vagyunk igazán szószátyár típusok, az ágyban csak ritkán tartózkodjunk a kommunikációtól, ez ugyanis nagyon fontos a nők számára. Szóval, ha valaki úgy érzi, nem tudna az intim pillanatokban oldottan beszélni, akkor az jobb, ha már most elkezd gyakorolni!

Durva hibák
A férfiak hajlamosak a lelkesedés számlájára írni, ha kicsit erősebben fogják meg kedvesüket, pedig a durvább mozdulatok bizony nagyon rosszul hatnak a nők szexuális érdeklődésére! Ez érthető is, hiszen senki sem szereti, ha durván markolásszák azokon a testtájakon, ahol puha, érzékeny bőrfelületek találhatók. Persze, akadnak kivételek, de ők biztosan jelzik az igényüket, ha erősebb érintésre vágynak.

Korai búcsú
Vannak férfiak, akik sajnos olyannyira gyorsan az aktus végére érnek, hogy emiatt orvosi kezelésben kell részesülniük. Ez, az úgynevezett korai magömléses panasz azonban önállóan is orvosolható bizonyos mértékig, például, rendszeres önkielégítéssel olymódon, hogy éppen a csúcspont előtt a pénisz ingerlését megszakítjuk, és az orgazmusig csak több ilyen megszakítással juttatjuk el önmagunkat.

Ne húzd túl sokáig se!
Valószínűleg a legtöbb férfi el sem hinné, hogy ez probléma lehet, pedig léteznek olyanok, akik éppen azzal a panasszal küzdenek, hogy túl lassan jutnak a csúcsra. Általában ehhez az állapothoz a gyakori, gyors, elsietett önkielégítés vezet, amelyek miatt a pénisz érzéketlenebbé válik. Ilyenkor bizony a legjobb módszer az önmegtartóztatás, s néhány hét után az érzékenység javulni fog.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Gyorstüzelő szex
Megtekintve 6100 alkalommal

Gyorstüzelő szex Sok férfi szenved az úgynevezett korai ejakulációtól, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki.

Miről mesél a száj?
Megtekintve 5045 alkalommal

Miről mesél a száj? Nagyobb felsőajak - mély érzelmi és lelki életről mesél. A markánsabb felsőajakkal megáldott emberek kiélik az érzelmeiket, különösen szenvedélyesnek és energikusnak számítanak.

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal
Megtekintve 4794 alkalommal

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal Bátran bújj össze a pároddal, ugyanis ez komoly egészségügyi előnyökkel jár! Legközelebb, ha a párod az együttalvás előtt kifogásokkal hozakodna elő: melege van, szüksége van némi személyes térre, így nem érzi úgy, hogy teljesen el tudna lazulni, hozakodj elő az alábbi tudományos bizonyítékokkal.

Amikor a nő dugja a férfit
Megtekintve 14705 alkalommal

Amikor a nő dugja a férfit A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket.