Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5820 alkalommal

Jobb szeretőnek lenni?


Jobb szeretőnek lenni?
Harminc éves kor körül az emberek már általában foglaltak. S akkor kezdődnek a bonyodalmak, ha felbukkan egy izgalmas idegen, akire úgy reagálunk, hogy szeretnénk meghódítani.

Két ember között akkor jön létre kapcsolat, ha vonzódnak egymáshoz. Az életkor növekedésével alig lehet olyan személyeket találni, akik szabad prédák. Harminc éves kor körül az emberek már általában foglaltak. S akkor kezdődnek a bonyodalmak, ha felbukkan egy izgalmas idegen, akire úgy reagálunk, hogy szeretnénk meghódítani.

Szeretői viszony alatt a szerelmi háromszögeket értjük. Mikor van egy pár és egy harmadik személy. Az ilyenfajta kapcsolatok automatikusan generálják a bűntudatot, leginkább a harmadik személyben.

Egy idő után már az, az első, hogy megnézzük az illető ujján a karikagyűrűt, de néha megvezetnek, s a valós kapcsolatot mély csend és homály fedi. Aztán, mikor a hormonok beindulnak, akkor derül ki, hogy van valaki, valaki konstans személy.

Ilyenkor jön a dilemma, jönnek az elvek, hogy foglalttal, házassal sohasem kezdek, de most mégis. S a másik, a foglalt személy biztat, kellesz nekem, s a kapcsolatomban gondok vannak... - ki ne hallotta volna már ezeket a szavakat.

S itt kezdődik a málnásbeli utazás. Ha az ember nem eléggé határozott, akkor bekerülhet a málnás sűrűjébe, s csak azon veszi észre magát, hogy szúr a málnabokor, vagy nincs elég málna. Mert ha hárman vannak a kapcsolatban, akkor osztozkodni kell, s általában a harmadik személynek jut a legkevesebb.

Először a vonzalom oly erős, s oly nagy a bizonytalanság a kapcsolat jövőjét illetően, hogy a lelkiismeretnek ideje sem lesz bekapcsolni. Aztán az idő teltével megszólal a hang, hogy mit érezhet az a feleség/férj, aki otthon ülve mit sem sejt párja kalandozásairól. A flört elmélyülésével a döntés kényszerében jönnek a gyötrő gondolatok, hogy helyes-e amit teszünk, mit érezhet az a szegény pára, akit megcsalnak.

Sokan levetik a lelkiismeret terheit, nem vesznek tudomást a megcsalt személyről, bíznak abban, hogy a kapcsolat halott, s a megcsaló fél tényleg valami komoly hiányban szenved, amit csak ők tudnak garantálni.

Aztán telik az idő, a döntési helyzet előkészítve, csak a döntés marad el. Jön a huza - vona, az idegjáték. Ki bírja tovább? Általában a lelkiismeret dönti el, a megcsaló fél nem tud kilépni megszokott kapcsolatából, s a jól bevált régi társat választja, avagy a harmadik fél nem bírja tovább cérnával a várakozást, s kilép a románcból.

Egy biztos, a szeretői viszonyban a jóérzésű emberek átérzik a megcsalt személy helyzetét, szeretnének tiszta helyzetet, s döntést sürgetnek, a lelkiismeretük, bűntudatuk nem engedi a hármas játékot, vagy csak egyszerűen többet szeretnének.

Ritka azonban az olyan eset, mikor a szeretőt választják. Általában a harmadik fél sérül a legjobban, s őt mardossa leginkább a lelkiismerete...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A puha farok érintése tilos
Megtekintve 11352 alkalommal

A puha farok érintése tilos Ha a férfi a behatolás előtt lelankad, a nő ettől azt érezheti, nem elég izgató. Vannak, akik ilyenkor cikizéssel vagy hisztivel reagálnak a férfi lankadt farkára, pedig pont ezt nem kellene. A szakember szerint a puha hímvesszőt nem szabad megfogni ilyenkor, mert ez a férfiaknak hatalmas kudarc, hiszen annak keménynek kell lenni.

Kapcsolati krízis - Kapuzárási pánik
Megtekintve 10263 alkalommal

Kapcsolati krízis - Kapuzárási pánik A kapuzárási pánik 40-50 éves kor körül jelentkezhet nőknél és férfiaknál egyaránt, mely nem egy házasság végét jelentette már. Nézzük meg, mik állnak ennek a krízisnek a hátterében!

Párkapcsolat a távkapcsolat?
Megtekintve 5578 alkalommal

Párkapcsolat a távkapcsolat? Minden kapcsolatban központi kérdés, hogy mikor és mennyi időt tudunk szánni párunkra, hogy mi az ideális, hogy egyensúlyban legyen a magunkra és kötelezettségeinkre, valamint a másikra szánt időnk.

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek
Megtekintve 9641 alkalommal

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör... 4 pozíció, amiket már valószínűleg probáltál is, ám sokkal több lehetőséget és élvezetet rejtegetnek, mint gondolnád. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Szóval, élvezetre fel!