Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5970 alkalommal

Szex országról országra


Szex országról országra
Kíváncsi vagy, melyik nemzetiség férfitagjait tüntették ki a legjobb szerető címmel? És arra, hogy miért nem érdemes a nőknek holland pasikkal kezdeni? Érdekel, mit gondolnak a német nők országuk hímneműiről, vagy hogy melyik országban nyúlik leghosszabbra az előjáték? A következőkben a különböző nemzetiségek szeretői kerülnek terítékre.

Az elmúlt években több alkalommal is végeztek tanulmányokat azzal kapcsolatban, melyik nemzet képviselői a legjobbak, illetve a legpocsékabbak az ágyban. Természetesen érdemes hozzáfűzni, hogy az általánosítás nem mindig helytálló, valamint hogy a kivétel erősíti a szabályt, de a nagy többség véleményéből is jelentős következtetéseket lehet levonni. A sorrend és az indoklás minden felmérésnél nagyjából megegyezett.

A mediterrán férfiak – az olaszok, spanyolok, brazilok – a statisztikák alapján bizony tudják, hogy mi kell a nőnek. Őket követik a franciák, az írek, a dél-afrikaiak, de a dánok és a kanadaiak is igazi lepedőakrobaták. Nézzük a negatív leltárt: a németek testszagukkal bombázzák le a hölgyek libidóját – ők a legrosszabb szeretők. Utánuk következnek az angolok, akik lehangoló módon lusták, és szeretik partnerükre hagyni a munka oroszlánrészét. A svédek hamar lerendezik a dolgot, a hollandok durvák – de ez ugyebár relatív tényező. Az amerikaiak szintén nem a finomkodásról és a gyengédségről híresek. A görögök ezzel szemben elnyerték a pipogya jelzőt, a skótok iszonyú hangosak, a walesiek csak magukkal foglalkoznak, a törökök pedig rendkívül izzadósak. A hölgyek az oroszokat sem kedvelik, a hideg éghajlat lakói ugyanis hajlamosak bundát növeszteni, azaz túl szőrösek az átlagízléshez képest.

De hogy ne csak ezek alapján ítéljük meg a forróvérű brazilokat, vagy a kényelmes angolokat, itt egy jó hír: felmérést egyéb szex-témákban is végeztek. Úgy tűnik, az olasz szeretők juttatják legtöbbször a csúcsra kedvesüket, a lista második helyén pedig – dicsőségünkre szóljon – mi, magyarok végeztünk. A brazilok egyötöde csinálta már hármasban, s ez a nép érdemelte ki a legcsapodárabb jelzőt is: állítólag a legtöbbjük havonta vált szeretőt. A dél-koreaiak szeretkeznek leggyakrabban, náluk a heti ötszöri szex számít átlagosnak. Összehasonlításképp: a magyarok ezt "csupán" háromszor teszik meg egy héten. Az egyéjszakás kalandok királyai a portugálok, előjátékban pedig az angolok viszik a prímet 17,44 perccel, ám ez nálunk sem sokkal rövidebb: 15,56 perc.

A onepoll.com 2009-es listái 15.000 nő véleménye alapján:

A világ legjobb szeretői:
1. Spanyolország
2. Brazília
3. Olaszország
4. Franciaország
5. Írország
6. Dél-Afrika
7. Ausztrália
8. Új-Zéland
9. Dánia
10. Kanada

A világ legrosszabb szeretői:
1. Németország
2. Anglia
3. Svédország
4. Hollandia
5. Amerikai Egyesült Államok
6. Görögország
7. Wales
8. Skócia
9. Törökország
10. Oroszország


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Lehet meztelenkedni a gyerek előtt?
Megtekintve 5555 alkalommal

Lehet meztelenkedni a gyerek előtt? A szülőket - sok egyéb mellett - igencsak megosztja a fenti kérdés, ezért jobbnak láttuk, ha a szakavatott gyermekpszichológus adja meg a választ.

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés
Megtekintve 11461 alkalommal

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés A nők meglepő és sokszor hangoztatott véleménye, ami valószínűleg a tapasztalatukon alapul, hogy a férfiak többsége nem szereti és nem is tudja orálisan kényeztetni partnerét. Ezzel azért vitába szállnék, főleg eme kérdés második részével, mégpedig, hogy ezen férfiak közül is kevesen vannak, akik jól is művelik ezt a nők számára is rettentően izgató és akár a végső kielégüléshez is vezető szerelmi játékot.

Anális szex - Az örök tabu
Megtekintve 7106 alkalommal

Anális szex - Az örök tabu Sokféle tanácsra, útmutatásra találhatunk azzal kapcsolatban, hogyan pezsdítsük fel a kissé lanyhulni látszó pásztoróráinkat. A sokaknál tabunak számító anális szeretkezés szexi, kívánatos és mámoros érzés is lehet, ha megfelelően csináljuk! Néhány tanács azoknak, akik kacérkodtak már a gondolattal.

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz?
Megtekintve 6760 alkalommal

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz? 2 reménytelen és 2 reményteli ügy