Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4693 alkalommal

Szex országról országra


Szex országról országra
Kíváncsi vagy, melyik nemzetiség férfitagjait tüntették ki a legjobb szerető címmel? És arra, hogy miért nem érdemes a nőknek holland pasikkal kezdeni? Érdekel, mit gondolnak a német nők országuk hímneműiről, vagy hogy melyik országban nyúlik leghosszabbra az előjáték? A következőkben a különböző nemzetiségek szeretői kerülnek terítékre.

Az elmúlt években több alkalommal is végeztek tanulmányokat azzal kapcsolatban, melyik nemzet képviselői a legjobbak, illetve a legpocsékabbak az ágyban. Természetesen érdemes hozzáfűzni, hogy az általánosítás nem mindig helytálló, valamint hogy a kivétel erősíti a szabályt, de a nagy többség véleményéből is jelentős következtetéseket lehet levonni. A sorrend és az indoklás minden felmérésnél nagyjából megegyezett.

A mediterrán férfiak – az olaszok, spanyolok, brazilok – a statisztikák alapján bizony tudják, hogy mi kell a nőnek. Őket követik a franciák, az írek, a dél-afrikaiak, de a dánok és a kanadaiak is igazi lepedőakrobaták. Nézzük a negatív leltárt: a németek testszagukkal bombázzák le a hölgyek libidóját – ők a legrosszabb szeretők. Utánuk következnek az angolok, akik lehangoló módon lusták, és szeretik partnerükre hagyni a munka oroszlánrészét. A svédek hamar lerendezik a dolgot, a hollandok durvák – de ez ugyebár relatív tényező. Az amerikaiak szintén nem a finomkodásról és a gyengédségről híresek. A görögök ezzel szemben elnyerték a pipogya jelzőt, a skótok iszonyú hangosak, a walesiek csak magukkal foglalkoznak, a törökök pedig rendkívül izzadósak. A hölgyek az oroszokat sem kedvelik, a hideg éghajlat lakói ugyanis hajlamosak bundát növeszteni, azaz túl szőrösek az átlagízléshez képest.

De hogy ne csak ezek alapján ítéljük meg a forróvérű brazilokat, vagy a kényelmes angolokat, itt egy jó hír: felmérést egyéb szex-témákban is végeztek. Úgy tűnik, az olasz szeretők juttatják legtöbbször a csúcsra kedvesüket, a lista második helyén pedig – dicsőségünkre szóljon – mi, magyarok végeztünk. A brazilok egyötöde csinálta már hármasban, s ez a nép érdemelte ki a legcsapodárabb jelzőt is: állítólag a legtöbbjük havonta vált szeretőt. A dél-koreaiak szeretkeznek leggyakrabban, náluk a heti ötszöri szex számít átlagosnak. Összehasonlításképp: a magyarok ezt "csupán" háromszor teszik meg egy héten. Az egyéjszakás kalandok királyai a portugálok, előjátékban pedig az angolok viszik a prímet 17,44 perccel, ám ez nálunk sem sokkal rövidebb: 15,56 perc.

A onepoll.com 2009-es listái 15.000 nő véleménye alapján:

A világ legjobb szeretői:
1. Spanyolország
2. Brazília
3. Olaszország
4. Franciaország
5. Írország
6. Dél-Afrika
7. Ausztrália
8. Új-Zéland
9. Dánia
10. Kanada

A világ legrosszabb szeretői:
1. Németország
2. Anglia
3. Svédország
4. Hollandia
5. Amerikai Egyesült Államok
6. Görögország
7. Wales
8. Skócia
9. Törökország
10. Oroszország


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Az összeköltözés buktatói
Megtekintve 4589 alkalommal

Az összeköltözés buktatói Ha végre rászánjátok magatokat, hogy összeköltöztök, számos probléma fog felmerülni az elkövetkező időszakban. Amellett, hogy valakinek engednie kell a felségterületéből, még számos egyéb áldozatot is meg kell hoznotok.

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak
Megtekintve 6843 alkalommal

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak Ugye milyen jó, amikor a barátnőd a szájával kényeztet? Neki is ugyanolyan finom, ha te csinálod. Hogy hogyan tedd?

A jó szex csak tizenhárom percig tart
Megtekintve 4951 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.

A leggyakoribb férfitípusok
Megtekintve 5015 alkalommal

A leggyakoribb férfitípusok Sokszor mondják, hogy nem lehet kategóriákat felállítani és abba besorolni embereket, ám ezekkel a férfitípusokkal gyakran találkozhatunk. Rád melyik illik?