Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7148 alkalommal

A melleket nem szabad letámadni!


A melleket nem szabad letámadni!
A nők egész bőrfelülete egyetlen hatalmas erogén zóna, melyre különleges hatással van a simogatás, a kényeztetés és a csók. Léteznek azonban olyan területek, melyeknek ingerlése különösen izgató. A női erogén zónák egyénenként különbözőek lehetnek, ezért a férfinak fel kell fedeznie, melyek azok a pontok, melyeket a szeretkezés során izgatni kell.

A nők és a férfiak leggyakoribb erogén zónái

Haj és a fej: a haj gyengéd cirógatása nagyon kellemes a legtöbb nő számára. Egyesek azt kedvelik, ha erősen bele túrnak a hajukba szeretkezés közben. A férfi kellemesen ellazul koponyájának masszírozásától, ezért ezt a fortélyt ajánlatos a szexuális együttlét elején és végén egyaránt alkalmazni.

Fül: A fülek igen érzékeny testrészek, és a közhiedelemmel eltérően a férfiak fülei jóval érzékenyebbek a nőknél. Mindkét nem esetében a fülcimpa, illetve a fül mögött található bőrfelület reagál leginkább az ingerlésre.

Száj: Az ajkak az egyik legérzékenyebb pontjuk, és különösen a felső ajkak, valamint az orr, és a száj közötti érzékeny bőrfelület. A nyelvvel a test bármely pontja kényeztethető, és sokak számára a nyelv használata izgalmasabbá teszi az előjátékot.

Nyak: Rengeteg feszültség, és stressz összpontosul a nyakban. A masszázs különösen pihentető és izgató módja a feszültségek feloldásának, és előkészíti az utat az intim együttléthez. A férfiak nyakának bőre vastagabb, ezért erősebben kell kényeztetni. Sok férfi teljesen bevadul attól, ha harapdálásokkal bolondítja meg a nő a játékot.

Hát: Rengeteg idegvégződés található a hátukon. A hát vakargatása, simogatása igen kellemes érzés mind a két nem számára. A fenék felső része az emberi test legérzékenyebb területeinek egyike. Ha megmasszírozzuk, a terület ellazulhat, ezáltal a vér szabadabban áramolhat a nemi szervek felé.

Mellek: A női mellekkel való játékot, általában minden férfi élvezi, azonban sokan nem tudják, hogy hogyan okozzanak ezzel örömet a nőknek is. A melleket nem szabad letámadni! Nem egy párna, amit gyömöszölni kell, hanem egy érzékeny testrész, mellyel csak finoman szabad bánni. A férfiak mellkasa is erogén zóna, bár a nők melléhez képest kevésbé érzékeny. A férfi mellkasa számos módon ingerelhető beleértve a simogatást, a masszázst, a csókokat, és a nyalogatást is.

Fenék: Az egyik legfontosabb női erogén zóna a fenék, melyet nyugodtan lehet harapdálni, markolászni, vagy simogatni. Ezektől a nők nagyobb százaléka igen hamar beindul. A férfiak testének legérzékenyebb pontja a hát és a fenék találkozásánál található, ezért ha nagy örömet szeretnénk okozni partnerünknek, használjuk mindkét kezünket!

Ánusz: A férfiak és a nők számára egyaránt érzékeny terület, melyet finom gyengéd mozdulatokkal lehet a legjobban ingerelni.

Tehát, ha eddig ezeket nem próbáltad ki, itt az idő! Fedezd fel testét, és tedd izgalmassá az együttlétet simogatással, masszázzsal, harapdálással, vagy akár nyalogatással!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szex hosszabb ideig? Hogyan?
Megtekintve 5951 alkalommal

Szex hosszabb ideig? Hogyan? Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább húzzuk a dolgot az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak?
Megtekintve 7194 alkalommal

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak? A férfiak vagy a nők bírják ki tovább egymás nélkül? Melyik nem képes könnyebben elviselni a szex hiányát? Egyszerű a válasz.

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Megtekintve 23608 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj! Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

A boldog házasság titkai
Megtekintve 4670 alkalommal

A boldog házasság titkai A boldog, vagy legalábbis jó házasság számszerűsített próbál szolgálni egy brit felmérés, amely szerint havonta háromszor kell vendéglőbe menni, hetente kétszer mélyenszántót beszélgetni, évente kétszer pedig vakációzni – együtt.