Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7698 alkalommal

A melleket nem szabad letámadni!


A melleket nem szabad letámadni!
A nők egész bőrfelülete egyetlen hatalmas erogén zóna, melyre különleges hatással van a simogatás, a kényeztetés és a csók. Léteznek azonban olyan területek, melyeknek ingerlése különösen izgató. A női erogén zónák egyénenként különbözőek lehetnek, ezért a férfinak fel kell fedeznie, melyek azok a pontok, melyeket a szeretkezés során izgatni kell.

A nők és a férfiak leggyakoribb erogén zónái

Haj és a fej: a haj gyengéd cirógatása nagyon kellemes a legtöbb nő számára. Egyesek azt kedvelik, ha erősen bele túrnak a hajukba szeretkezés közben. A férfi kellemesen ellazul koponyájának masszírozásától, ezért ezt a fortélyt ajánlatos a szexuális együttlét elején és végén egyaránt alkalmazni.

Fül: A fülek igen érzékeny testrészek, és a közhiedelemmel eltérően a férfiak fülei jóval érzékenyebbek a nőknél. Mindkét nem esetében a fülcimpa, illetve a fül mögött található bőrfelület reagál leginkább az ingerlésre.

Száj: Az ajkak az egyik legérzékenyebb pontjuk, és különösen a felső ajkak, valamint az orr, és a száj közötti érzékeny bőrfelület. A nyelvvel a test bármely pontja kényeztethető, és sokak számára a nyelv használata izgalmasabbá teszi az előjátékot.

Nyak: Rengeteg feszültség, és stressz összpontosul a nyakban. A masszázs különösen pihentető és izgató módja a feszültségek feloldásának, és előkészíti az utat az intim együttléthez. A férfiak nyakának bőre vastagabb, ezért erősebben kell kényeztetni. Sok férfi teljesen bevadul attól, ha harapdálásokkal bolondítja meg a nő a játékot.

Hát: Rengeteg idegvégződés található a hátukon. A hát vakargatása, simogatása igen kellemes érzés mind a két nem számára. A fenék felső része az emberi test legérzékenyebb területeinek egyike. Ha megmasszírozzuk, a terület ellazulhat, ezáltal a vér szabadabban áramolhat a nemi szervek felé.

Mellek: A női mellekkel való játékot, általában minden férfi élvezi, azonban sokan nem tudják, hogy hogyan okozzanak ezzel örömet a nőknek is. A melleket nem szabad letámadni! Nem egy párna, amit gyömöszölni kell, hanem egy érzékeny testrész, mellyel csak finoman szabad bánni. A férfiak mellkasa is erogén zóna, bár a nők melléhez képest kevésbé érzékeny. A férfi mellkasa számos módon ingerelhető beleértve a simogatást, a masszázst, a csókokat, és a nyalogatást is.

Fenék: Az egyik legfontosabb női erogén zóna a fenék, melyet nyugodtan lehet harapdálni, markolászni, vagy simogatni. Ezektől a nők nagyobb százaléka igen hamar beindul. A férfiak testének legérzékenyebb pontja a hát és a fenék találkozásánál található, ezért ha nagy örömet szeretnénk okozni partnerünknek, használjuk mindkét kezünket!

Ánusz: A férfiak és a nők számára egyaránt érzékeny terület, melyet finom gyengéd mozdulatokkal lehet a legjobban ingerelni.

Tehát, ha eddig ezeket nem próbáltad ki, itt az idő! Fedezd fel testét, és tedd izgalmassá az együttlétet simogatással, masszázzsal, harapdálással, vagy akár nyalogatással!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Vágyak, viszonyok, szex – számokban
Megtekintve 5666 alkalommal

Vágyak, viszonyok, szex – számokban Bár a statisztikák szerint hiszünk az örök szerelemben, egyre népszerűbbek a nyitott házasságok és azok a baráti kapcsolatok, melyekben a szex nem tabu. A számok elárulják vágyainkat és viszonyainkat.

Szexpartner vagy barátnő?
Megtekintve 7164 alkalommal

Szexpartner vagy barátnő? Egy kapcsolat kezdete gyakran nehezen körülhatároló, és az sem biztos, hogy mindent komolyan kell venni. Hogyan viselkedjünk újdonsült csajunkkal, hogyan kezeljük az új helyzetet?

Amit nem tudsz a férfimaszturbációról!
Megtekintve 12240 alkalommal

Amit nem tudsz a férfimaszturbációról! A maszturbáció fontos dolog - nem is hinnénk azonban, mi mindent nem tudunk még a férfiak önkielégítési szokásairól.

Újra az exszel? De hogyan?
Megtekintve 6389 alkalommal

Újra az exszel? De hogyan? Nem hiszem el! Nemrég összefutottam az exemmel, de alig ismertem rá! Mintha kicserélték volna: lefogyott, táncolni jár, programokat szervez magának. Miért nem tudta ezt a kapcsolatunk alatt csinálni, akkor biztosan nem sokallok be tőle...