Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7933 alkalommal

A melleket nem szabad letámadni!


A melleket nem szabad letámadni!
A nők egész bőrfelülete egyetlen hatalmas erogén zóna, melyre különleges hatással van a simogatás, a kényeztetés és a csók. Léteznek azonban olyan területek, melyeknek ingerlése különösen izgató. A női erogén zónák egyénenként különbözőek lehetnek, ezért a férfinak fel kell fedeznie, melyek azok a pontok, melyeket a szeretkezés során izgatni kell.

A nők és a férfiak leggyakoribb erogén zónái

Haj és a fej: a haj gyengéd cirógatása nagyon kellemes a legtöbb nő számára. Egyesek azt kedvelik, ha erősen bele túrnak a hajukba szeretkezés közben. A férfi kellemesen ellazul koponyájának masszírozásától, ezért ezt a fortélyt ajánlatos a szexuális együttlét elején és végén egyaránt alkalmazni.

Fül: A fülek igen érzékeny testrészek, és a közhiedelemmel eltérően a férfiak fülei jóval érzékenyebbek a nőknél. Mindkét nem esetében a fülcimpa, illetve a fül mögött található bőrfelület reagál leginkább az ingerlésre.

Száj: Az ajkak az egyik legérzékenyebb pontjuk, és különösen a felső ajkak, valamint az orr, és a száj közötti érzékeny bőrfelület. A nyelvvel a test bármely pontja kényeztethető, és sokak számára a nyelv használata izgalmasabbá teszi az előjátékot.

Nyak: Rengeteg feszültség, és stressz összpontosul a nyakban. A masszázs különösen pihentető és izgató módja a feszültségek feloldásának, és előkészíti az utat az intim együttléthez. A férfiak nyakának bőre vastagabb, ezért erősebben kell kényeztetni. Sok férfi teljesen bevadul attól, ha harapdálásokkal bolondítja meg a nő a játékot.

Hát: Rengeteg idegvégződés található a hátukon. A hát vakargatása, simogatása igen kellemes érzés mind a két nem számára. A fenék felső része az emberi test legérzékenyebb területeinek egyike. Ha megmasszírozzuk, a terület ellazulhat, ezáltal a vér szabadabban áramolhat a nemi szervek felé.

Mellek: A női mellekkel való játékot, általában minden férfi élvezi, azonban sokan nem tudják, hogy hogyan okozzanak ezzel örömet a nőknek is. A melleket nem szabad letámadni! Nem egy párna, amit gyömöszölni kell, hanem egy érzékeny testrész, mellyel csak finoman szabad bánni. A férfiak mellkasa is erogén zóna, bár a nők melléhez képest kevésbé érzékeny. A férfi mellkasa számos módon ingerelhető beleértve a simogatást, a masszázst, a csókokat, és a nyalogatást is.

Fenék: Az egyik legfontosabb női erogén zóna a fenék, melyet nyugodtan lehet harapdálni, markolászni, vagy simogatni. Ezektől a nők nagyobb százaléka igen hamar beindul. A férfiak testének legérzékenyebb pontja a hát és a fenék találkozásánál található, ezért ha nagy örömet szeretnénk okozni partnerünknek, használjuk mindkét kezünket!

Ánusz: A férfiak és a nők számára egyaránt érzékeny terület, melyet finom gyengéd mozdulatokkal lehet a legjobban ingerelni.

Tehát, ha eddig ezeket nem próbáltad ki, itt az idő! Fedezd fel testét, és tedd izgalmassá az együttlétet simogatással, masszázzsal, harapdálással, vagy akár nyalogatással!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Az 5 legkedveltebb szexpóz
Megtekintve 8474 alkalommal

Az 5 legkedveltebb szexpóz Íme a nők körében leginkább kedvelt pózok néhány tippel és trükkel kiegészítve, amelyek segítségével mindkét fél a legtöbbet hozhatja ki a szeretkezésből.

Szvinger klubok
Megtekintve 6789 alkalommal

Szvinger klubok A szvinger klub látogatói is hétköznapi emberek, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket, vagy esetleg kipróbálni olyan dolgokat, amikre máshogy nehezen lenne alkalmuk.

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz
Megtekintve 6056 alkalommal

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz Íme egy jó ok, amiért egy férfinak nem érdemes csalnia a nejét – nemcsak a kapcsolatot törheti meg ugyanis, hanem kutatók szerint a férfiasságát is.

SWINGER - hallottad már, de nem ismered, szeretnéd megismerni?
Megtekintve 15715 alkalommal

SWINGER - hallottad már, de nem ismered, szeretnéd megismerni? Segítünk, hogy informáltabb legyél swinger témában! Az alábbiakban a swinger témakörben mélyedünk el. Amennyiben érdekel a téma 5 perc alatt képbe kerülhetsz. Hasznos tudnivalók swinger partikról, swinger témáról a swinger klubokról. A swinger kifejezés a szexualitás témakörében párcserét jelent. A párcsere motivációja általában a kíváncsiság, az izgalom és a változatosság keresése. Bizonyos párok azt vallják, hogy az egymás előtt nyíltan felvállalt párcsere megerősíti a kapcsolatukat, de ez sokkal többről szól.