Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5329 alkalommal

Szex hosszabb ideig? Hogyan?


Szex hosszabb ideig? Hogyan?
Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább húzzuk a dolgot az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!

Nem egy párost foglalkoztat élénken a kérdés: hogyan tarthatna tovább az aktus, hogyan fokozhatnák az élvezetet szex közben? A férfiaknál gyakori probléma, hogy az izgalom hatására előbb elélveznek, mint partnerük.

Kutatók szerint, akik tanulmányukat a The Journal of Sexual Medicine-ben közölték, a titok nyitja az extra nedvesség, vagyis, ha a férfiak nagyobb mennyiségű síkosítót kennek a gumióvszerükre közösülés előtt, és ezzel együtt használják azt, meghosszíthatják az aktus időtartamát.

A kutatók közel kétezer férfi adatait elemezték, egy internetes tanulmány alapján, mely a szexuális viselkedést és az óvszer-használatot tesztelte. Minden alkalommal, amikor a tárgy a szex volt, online naplót kellett a résztvevőknek kitölteniük olyan részletekkel kapcsolatban, mint, hogy meddig tart az aktus, milyen az intenzitása, az óvszer alkalmazásának módja, és így tovább.

A 8 876 szexuális aktus elemzése közben a kutatók rájöttek, hogy nem csak hogy a férfiak több mint fele használ extra nedvességet - síkosítót -, hanem az óvszerrel együtt használt síkosító a hosszabb aktussal is összefüggésbe hozható.

És ez még nem minden: egy korábbi tanulmány azt is kimutatta, hogy a több nedvesség használata csökkenti az óvszerek amúgy is kis valószínűségét a szakadásra, egy másik tanulmány pedig arról árulkodik, hogy a nők is sokkal kellemesebbnek találják a közösülést extra nedvesség használatával.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A maszturbáció öt előnye!
Megtekintve 9037 alkalommal

A maszturbáció öt előnye! Ha eddig kételkedtünk is, most bátran előkaphatjuk azt a bizonyosat, akár heti többször is: a maszturbációnak minimum öt egészségügyi előnye van!

Mi az orális szex receptje?
Megtekintve 7643 alkalommal

Mi az orális szex receptje? A férfi szájjal vagy nyelvvel izgatja a nőt a lába között - ez az egyik legbeváltabb és legpraktikusabb eszköz a férfi számára, és nagyon élvezetes a nő számára is.

Szexpózok korai magömlés ellen
Megtekintve 10610 alkalommal

Szexpózok korai magömlés ellen A korai magömlés szinte társadalmi betegségnek számít manapság, de ha komolyabb ok nem áll a háttérben, néhány hasznos tippel és megfelelő pózok segítségével ellensúlyozhatjuk a problémát.

Önzés az ágyban
Megtekintve 6457 alkalommal

Önzés az ágyban Szexuális önzésnek azt a viselkedést nevezik, amikor a nemi élet során az egyik partner csak a saját örömével törődik, és nem törődik azzal, hogy a másik is kielégüljön.