Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6237 alkalommal

Szex hosszabb ideig? Hogyan?


Szex hosszabb ideig? Hogyan?
Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább húzzuk a dolgot az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!

Nem egy párost foglalkoztat élénken a kérdés: hogyan tarthatna tovább az aktus, hogyan fokozhatnák az élvezetet szex közben? A férfiaknál gyakori probléma, hogy az izgalom hatására előbb elélveznek, mint partnerük.

Kutatók szerint, akik tanulmányukat a The Journal of Sexual Medicine-ben közölték, a titok nyitja az extra nedvesség, vagyis, ha a férfiak nagyobb mennyiségű síkosítót kennek a gumióvszerükre közösülés előtt, és ezzel együtt használják azt, meghosszíthatják az aktus időtartamát.

A kutatók közel kétezer férfi adatait elemezték, egy internetes tanulmány alapján, mely a szexuális viselkedést és az óvszer-használatot tesztelte. Minden alkalommal, amikor a tárgy a szex volt, online naplót kellett a résztvevőknek kitölteniük olyan részletekkel kapcsolatban, mint, hogy meddig tart az aktus, milyen az intenzitása, az óvszer alkalmazásának módja, és így tovább.

A 8 876 szexuális aktus elemzése közben a kutatók rájöttek, hogy nem csak hogy a férfiak több mint fele használ extra nedvességet - síkosítót -, hanem az óvszerrel együtt használt síkosító a hosszabb aktussal is összefüggésbe hozható.

És ez még nem minden: egy korábbi tanulmány azt is kimutatta, hogy a több nedvesség használata csökkenti az óvszerek amúgy is kis valószínűségét a szakadásra, egy másik tanulmány pedig arról árulkodik, hogy a nők is sokkal kellemesebbnek találják a közösülést extra nedvesség használatával.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Megszagolni és megszeretni...
Megtekintve 5691 alkalommal

Megszagolni és megszeretni... Létezik-e szerelem első látásra, vagy csak a nyálas popslágerekért felelős dalszövegíró-lobbi aknamunkájának köszönhetően terjedt el széles körben ez a téveszme? És mit mond minderről a tudomány, pontosabban a biológia?

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről
Megtekintve 6200 alkalommal

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről Sokan azt hiszik, hogy mindent tudnak a szerelemről és a szexről. A következő listából kiderítheted, hogy ez nálad is így van-e. Ha nem, az sem baj, hiszen most sok érdekességet megtudhatsz.

Öt tuti szexhelyszín nyárra
Megtekintve 5555 alkalommal

Öt tuti szexhelyszín nyárra Unod az ágyat és elviselhetetlen a lakásban a forróság? Íme, néhány ötlet, amely nem csak a hőháztartásod rakja rendbe, hanem a kapcsolatodat is feldobja!

Hárman az ágyban
Megtekintve 10321 alkalommal

Hárman az ágyban Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövő erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális előtörténetükbe. Olyan, mintha az első sorból kukkolnál