Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6457 alkalommal

Szex hosszabb ideig? Hogyan?


Szex hosszabb ideig? Hogyan?
Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább húzzuk a dolgot az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!

Nem egy párost foglalkoztat élénken a kérdés: hogyan tarthatna tovább az aktus, hogyan fokozhatnák az élvezetet szex közben? A férfiaknál gyakori probléma, hogy az izgalom hatására előbb elélveznek, mint partnerük.

Kutatók szerint, akik tanulmányukat a The Journal of Sexual Medicine-ben közölték, a titok nyitja az extra nedvesség, vagyis, ha a férfiak nagyobb mennyiségű síkosítót kennek a gumióvszerükre közösülés előtt, és ezzel együtt használják azt, meghosszíthatják az aktus időtartamát.

A kutatók közel kétezer férfi adatait elemezték, egy internetes tanulmány alapján, mely a szexuális viselkedést és az óvszer-használatot tesztelte. Minden alkalommal, amikor a tárgy a szex volt, online naplót kellett a résztvevőknek kitölteniük olyan részletekkel kapcsolatban, mint, hogy meddig tart az aktus, milyen az intenzitása, az óvszer alkalmazásának módja, és így tovább.

A 8 876 szexuális aktus elemzése közben a kutatók rájöttek, hogy nem csak hogy a férfiak több mint fele használ extra nedvességet - síkosítót -, hanem az óvszerrel együtt használt síkosító a hosszabb aktussal is összefüggésbe hozható.

És ez még nem minden: egy korábbi tanulmány azt is kimutatta, hogy a több nedvesség használata csökkenti az óvszerek amúgy is kis valószínűségét a szakadásra, egy másik tanulmány pedig arról árulkodik, hogy a nők is sokkal kellemesebbnek találják a közösülést extra nedvesség használatával.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szex számokban!
Megtekintve 6192 alkalommal

Szex számokban! Íme néhány szexuál-statisztikai adat, amit jó, ha tudsz.

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés
Megtekintve 11344 alkalommal

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés A nők meglepő és sokszor hangoztatott véleménye, ami valószínűleg a tapasztalatukon alapul, hogy a férfiak többsége nem szereti és nem is tudja orálisan kényeztetni partnerét. Ezzel azért vitába szállnék, főleg eme kérdés második részével, mégpedig, hogy ezen férfiak közül is kevesen vannak, akik jól is művelik ezt a nők számára is rettentően izgató és akár a végső kielégüléshez is vezető szerelmi játékot.

Hárman az ágyban
Megtekintve 10596 alkalommal

Hárman az ágyban Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövő erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális előtörténetükbe. Olyan, mintha az első sorból kukkolnál

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak
Megtekintve 8510 alkalommal

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak Ugye milyen jó, amikor a barátnőd a szájával kényeztet? Neki is ugyanolyan finom, ha te csinálod. Hogy hogyan tedd?