Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6165 alkalommal

Idősebb nőknek jobb a szex!


Idősebb nőknek jobb a szex!
A The American Journal of Medicine című szaklapban nemrég megjelent tanulmányból kiderül, hogy a szexuálisan aktív idős nők koruk előrehaladtával egyre jobban élvezik a szexet.

A Kalifornia Egyetem kutatói a szexuális aktivitás és a szexuális megelégedettség mértékét vették számba annak a több mint nyolcszáz idős nőnek a beszámolói alapján, akik egy San Diego közelében található közösség tagjai, és akiknek egészségügyi állapotát már negyven éve nyomon követték a szakemberek.

A tanulmányban résztvevők átlag életkora 67 év volt, 63 százalékuk már túl volt a menopauzán, és azok közül, akik párkapcsolatban éltek, minden második személy vallotta azt, hogy az elmúlt négy hétben élt szexuális életet. A vizsgálatból kiderült, hogy a kor előrehaladtával a szexuális aktivitás csökkent, de akik aktívak maradtak, azoknak több mint, 67 százaléka mindig, vagy legtöbb esetben orgazmust is átélt. Ugyanakkor a megkérdezettek negyven százaléka még soha, vagy szinte soha nem érzett szexuális vágyat, és a szexuálisan aktívak egyharmadában is csupán alacsony szexuális vágy élt.

A kutatás vezetője, Elizabeth Barrett-Connor, a San Diegó-i Orvosi Kar munkatársa megállapította, hogy a szokásos modellel szemben - miszerint az emberben először felébred a vágy, és az vezet el a szexhez - az idősebb nők más okból létesítenek szexuális kapcsolatot, amik között szerepelhet a partner megerősítése, vagy a kapcsolat fenntartása is.

Összességében a párkapcsolati állapottól és a szexuális aktivitástól függetlenül, a nők 61 százaléka elégedett volt saját szexuális életével, sőt ez a szám a kor előrehaladtával csak nőtt. Susan Trompeter, a tanulmány egyik szerzője hozzátette, hogy a szexuális megelégedettséghez nem feltétlenül volt szükség aktív szexuális életre, mivel azt érintéssel, törődéssel és egyéb intim megnyilvánulásokkal is el lehet érni. A tanulmány egyik nagy tanulsága tehát, hogy az orgazmus megélésénél sokkal fontosabb a párunk érzelmi és fizikai közelségének megélése.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"
Megtekintve 6175 alkalommal

Amit érdemes tudnod a Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.

SZEX és a nők!
Megtekintve 5688 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!

Férfiúi tévhitek az ágyban
Megtekintve 5938 alkalommal

Férfiúi tévhitek az ágyban Azt hiszed, kiváló szerető vagy? Meggyőződésed, hogy barátnőddel nem is történhetett volna jobb dolog annál, minthogy összeakadt veled? Nos, a valóság távolról sem biztos, hogy megegyezik az elképzeléseiddel. Íme a leggyakoribb tévhitek és a belőlük fakadó hibák, amiket a férfiak elkövetnek az ágyban!

Az orgazmus 9 pozitív hatása
Megtekintve 10049 alkalommal

Az orgazmus 9 pozitív hatása Az orgazmust rengeteg félinformáció és még több városi legenda veszi körül. Íme néhány tény az orgazmussal kapcsolatban.