Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4042 alkalommal

Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex?


Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex?
Összeszedtük a leggyakoribb kifogásokat, amik a gyermekvállalás kapcsán folyton előkerülnek. Ha van gyerek, nincs szex? Oda a szabadság? Elmenekülnek a barátok? Mi az igazság?

Titkon minden nő gyereket akar.
Kutatások szerint azonban minden hetedik nő azt állítja, egyáltalán nem szeretne utódot a világra hozni. Pszichológusok szerint ez az állítás egyrészt önámítás - hiszen minden ember biológiai feladata az, hogy szaporodjon -, másrészt azonban vannak, akik valóban átgondoltan döntenek a gyermektelenség mellett, és elfogadható érveket sorolnak fel mellette.

A gyerek tönkreteszi a barátságokat.
A gyerek megszületik, a barátok pedig eltűnnek. Valós lehet a probléma, hiszen hirtelen teljesen más lesz a két fél érdeklődése. Vannak megmentésre érdemes barátságok, ezeknél őszintén beszéljük ki, mi nyomja a lelkünket, és legyün toleránsak. Ha van gyerekünk, ha nincs.

Ha gyerek van, nincs szex.
A szülés utáni első 6-8 hétben biztosan nincs, hiszen be kell gyógyulniuk a sebeknek, meg kell szokni az új szerepeket (anya-apa). Később azonban minden helyrerázkódik, még ha alkalmazkodni is kell a kicsi szokásaihoz. A tapasztalat azonban az, hogy csak az nem akar szexelni szülés után, aki előtte sem akart.

Ha gyerek van, nincs szabadság.
Akármennyire fáj is bevallani, ez az igazság. Különösen az első időszakban. A gyereknek szüksége van a szüleire, nem lehet csak úgy hipp-hopp elutazni, elugrani vásárolgatni amikor csak kedvünk tartja, egész éjszaka bulizni. Ezek olyan dolgok, amiket a gyermektelenek élvezhetnek, a gyerekeseknek pedig nélkülözniük kell. Ha pedig elfogadjuk, hogy "csupán" elég jó szülők tudunk lenni, akkor néha belefér egy-egy mozi, vagy kiruccanás a gyerek nélkül is.

A lényeg, hogy mindenki meghozhassa saját döntését, hiszen az ő életében neki kell jól éreznie magát. Más pedig nem ítélkezhet felette, ha egyetért vele, ha nem. Ha akar gyereket, ha nem.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
Megtekintve 21828 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok
Megtekintve 4395 alkalommal

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok A homoszexualitás ugyanúgy csak egy szexuális irányultságot jelent mint a heteroszexualitás. Mégis sokan elítélik, lenézik, ellenben egyre többen vallják magukat melegnek.

Miről mesél a száj?
Megtekintve 4626 alkalommal

Miről mesél a száj? Nagyobb felsőajak - mély érzelmi és lelki életről mesél. A markánsabb felsőajakkal megáldott emberek kiélik az érzelmeiket, különösen szenvedélyesnek és energikusnak számítanak.

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket
Megtekintve 9726 alkalommal

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket Mindenkinek vannak idegesítő szokásai, de előfordulnak olyan ismétlődő magatartásformák, melyek a legtöbb férfinél egységesen jelen vannak. Ezekre számos tudományos magyarázat születetett korábban, de vajon mi az igazság?