Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5058 alkalommal

Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex?


Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex?
Összeszedtük a leggyakoribb kifogásokat, amik a gyermekvállalás kapcsán folyton előkerülnek. Ha van gyerek, nincs szex? Oda a szabadság? Elmenekülnek a barátok? Mi az igazság?

Titkon minden nő gyereket akar.
Kutatások szerint azonban minden hetedik nő azt állítja, egyáltalán nem szeretne utódot a világra hozni. Pszichológusok szerint ez az állítás egyrészt önámítás - hiszen minden ember biológiai feladata az, hogy szaporodjon -, másrészt azonban vannak, akik valóban átgondoltan döntenek a gyermektelenség mellett, és elfogadható érveket sorolnak fel mellette.

A gyerek tönkreteszi a barátságokat.
A gyerek megszületik, a barátok pedig eltűnnek. Valós lehet a probléma, hiszen hirtelen teljesen más lesz a két fél érdeklődése. Vannak megmentésre érdemes barátságok, ezeknél őszintén beszéljük ki, mi nyomja a lelkünket, és legyün toleránsak. Ha van gyerekünk, ha nincs.

Ha gyerek van, nincs szex.
A szülés utáni első 6-8 hétben biztosan nincs, hiszen be kell gyógyulniuk a sebeknek, meg kell szokni az új szerepeket (anya-apa). Később azonban minden helyrerázkódik, még ha alkalmazkodni is kell a kicsi szokásaihoz. A tapasztalat azonban az, hogy csak az nem akar szexelni szülés után, aki előtte sem akart.

Ha gyerek van, nincs szabadság.
Akármennyire fáj is bevallani, ez az igazság. Különösen az első időszakban. A gyereknek szüksége van a szüleire, nem lehet csak úgy hipp-hopp elutazni, elugrani vásárolgatni amikor csak kedvünk tartja, egész éjszaka bulizni. Ezek olyan dolgok, amiket a gyermektelenek élvezhetnek, a gyerekeseknek pedig nélkülözniük kell. Ha pedig elfogadjuk, hogy "csupán" elég jó szülők tudunk lenni, akkor néha belefér egy-egy mozi, vagy kiruccanás a gyerek nélkül is.

A lényeg, hogy mindenki meghozhassa saját döntését, hiszen az ő életében neki kell jól éreznie magát. Más pedig nem ítélkezhet felette, ha egyetért vele, ha nem. Ha akar gyereket, ha nem.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Közös vagy külön kasszán legyünk?
Megtekintve 5298 alkalommal

Közös vagy külön kasszán legyünk? Az egzisztenciális különbségek egy idő után sok feszültséget okozhatnak, az együttélések, házasságok túlnyomó részében állandóak a pénzzel kapcsolatos viták. Fontos, hogy minél hamarabb tisztázzuk párunkkal, hogy mekkora összeggel és hogyan szállunk be a közös életbe.

A melleket nem szabad letámadni!
Megtekintve 7699 alkalommal

A melleket nem szabad letámadni! A nők egész bőrfelülete egyetlen hatalmas erogén zóna, melyre különleges hatással van a simogatás, a kényeztetés és a csók. Léteznek azonban olyan területek, melyeknek ingerlése különösen izgató. A női erogén zónák egyénenként különbözőek lehetnek, ezért a férfinak fel kell fedeznie, melyek azok a pontok, melyeket a szeretkezés során izgatni kell.

Így nyúlj a nődhöz!
Megtekintve 9504 alkalommal

Így nyúlj a nődhöz! A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.

Az összeköltözés buktatói
Megtekintve 5553 alkalommal

Az összeköltözés buktatói Ha végre rászánjátok magatokat, hogy összeköltöztök, számos probléma fog felmerülni az elkövetkező időszakban. Amellett, hogy valakinek engednie kell a felségterületéből, még számos egyéb áldozatot is meg kell hoznotok.