Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5257 alkalommal

Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex?


Ha gyerek van, nincs szabadság sem jó szex?
Összeszedtük a leggyakoribb kifogásokat, amik a gyermekvállalás kapcsán folyton előkerülnek. Ha van gyerek, nincs szex? Oda a szabadság? Elmenekülnek a barátok? Mi az igazság?

Titkon minden nő gyereket akar.
Kutatások szerint azonban minden hetedik nő azt állítja, egyáltalán nem szeretne utódot a világra hozni. Pszichológusok szerint ez az állítás egyrészt önámítás - hiszen minden ember biológiai feladata az, hogy szaporodjon -, másrészt azonban vannak, akik valóban átgondoltan döntenek a gyermektelenség mellett, és elfogadható érveket sorolnak fel mellette.

A gyerek tönkreteszi a barátságokat.
A gyerek megszületik, a barátok pedig eltűnnek. Valós lehet a probléma, hiszen hirtelen teljesen más lesz a két fél érdeklődése. Vannak megmentésre érdemes barátságok, ezeknél őszintén beszéljük ki, mi nyomja a lelkünket, és legyün toleránsak. Ha van gyerekünk, ha nincs.

Ha gyerek van, nincs szex.
A szülés utáni első 6-8 hétben biztosan nincs, hiszen be kell gyógyulniuk a sebeknek, meg kell szokni az új szerepeket (anya-apa). Később azonban minden helyrerázkódik, még ha alkalmazkodni is kell a kicsi szokásaihoz. A tapasztalat azonban az, hogy csak az nem akar szexelni szülés után, aki előtte sem akart.

Ha gyerek van, nincs szabadság.
Akármennyire fáj is bevallani, ez az igazság. Különösen az első időszakban. A gyereknek szüksége van a szüleire, nem lehet csak úgy hipp-hopp elutazni, elugrani vásárolgatni amikor csak kedvünk tartja, egész éjszaka bulizni. Ezek olyan dolgok, amiket a gyermektelenek élvezhetnek, a gyerekeseknek pedig nélkülözniük kell. Ha pedig elfogadjuk, hogy "csupán" elég jó szülők tudunk lenni, akkor néha belefér egy-egy mozi, vagy kiruccanás a gyerek nélkül is.

A lényeg, hogy mindenki meghozhassa saját döntését, hiszen az ő életében neki kell jól éreznie magát. Más pedig nem ítélkezhet felette, ha egyetért vele, ha nem. Ha akar gyereket, ha nem.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró
Megtekintve 5895 alkalommal

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró Nem csoda, hogy rendkívül nehéz megtalálni. Egy orvos azt állítja, hogy bebizonyították, hogy a G-pont valóban létezik - de állítása szerint a méretei 8.1mm 3.6mm a 1.5mm. Tehát meglehetősen kicsit.

Szerelem korkülönbséggel - Működhet?
Megtekintve 5562 alkalommal

Szerelem korkülönbséggel - Működhet? A mai világban már kevés dolog megbotránkoztató, ám a párkapcsolatokban előforduló extrém korkülönbségekre még mindig felkapják a fejüket az emberek

5 hely, ahol még jobb a szex
Megtekintve 6893 alkalommal

5 hely, ahol még jobb a szex Ki mondta, hogy az a bizonyos lepedőakrobatika kizárólag az ágyban gyakorolható? Izgalmassá és színessé varázsolja a szexuális életeteket, ha nemcsak a párnák között, hanem egyéb alkalmasnak tűnő helyeken is adóztok a romantikának kedvesetekkel. A következőkben összegyűjtöttünk pár kevésbé szokványos szexhelyszínt.

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről
Megtekintve 6544 alkalommal

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről Sokan azt hiszik, hogy mindent tudnak a szerelemről és a szexről. A következő listából kiderítheted, hogy ez nálad is így van-e. Ha nem, az sem baj, hiszen most sok érdekességet megtudhatsz.