Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3675 alkalommal

Önuralommal egyszerre a csúcsra jutni!


Önuralommal egyszerre a csúcsra jutni!
Ha a pár egyszerre szeretne a csúcsra jutni, akkor a férfinak megfelelő önuralommal kell rendelkeznie, hogy magömlését visszatartsa addig a pillanatig, míg a partnere is kész az orgazmusra.

Egymás alapos megismerése, a tapasztalatok, no meg a kommunikálás segít abban, hogy az örömteli pillanatot együtt éljék át. Vannak azonban olyan jelek, melyet a férfi tévesen észlelhet, s megelőzheti a hölgyet.

Természetesen, ha a férfi előbb elégül ki, akkor a hölgy vagy kielégületlen marad, vagy önmagát juttatja el az orgazmusig, vagy párja más módokon izgatja, hogy a partner is átélhesse a beteljesülést.

Vannak olyan párok, akik tudatosan kerülik az egy időben történő orgazmust. Ennek az, az előnye, hogy így sokkal jobban tudnak figyelni a másik örömére, és így lehetőségük nyílik az ellazulásra is. Ha arra koncentrálnak, hogy egyszerre elégüljenek ki, akkor kevésbé tudják átélni a saját nemi örömüket.

Ha a két személynek eléggé fejlett a szexualitása, ismerik önmaguk szexuális viselkedését, és ha megfelelő mennyiségű információt gyűjtöttek már egymásról, akkor mindkét fél számára kielégítő szexuális életet tudnak élni, melyben az orgazmus kölcsönössége nélkülözhetetlen.

Előfordul a korai magömlés, vagy a jelek téves észlelése, ilyenkor újabb szeretkezések során is eljuthat a nő is a kielégüléshez. A nők természetüknél fogva rövid idő alatt sok orgazmus átélésére képesek. Néha elegendő pár perc és máris képesek az újabb orgazmusra. Egy fiatal férfi is képes naponta többször szeretkezni. A férfiak esetében a regenerálódáshoz több idő kell. Minden egyes, ugyanazon a napon végzett szeretkezés esetén hosszabb lesz a szükséges időmennyiség.

A női lélek bonyolultságából adódóan igen változatos az is, mit éreznek, mikor nem elégülnek ki. Sokan olyankor sokkal jobban igénylik a gyengédséget, vannak, akik ingerlékennyé és elviselhetetlenné válnak. Sokan nem merik bevallani, hogy ők lemaradtak a csúcsbeli sétáról, s azt mutatják, hogy minden rendben van, közben pedig szerencsétlennek érzik magukat. Testi tünetek is jelentkezhetnek, például mellfeszülés, vagy fájdalom a nemi szervükben, hasukban.

A hiány, hiány marad a nőben és ez belső feszültséget okoz. A kielégületlen nő vigasztalást keres, s ha ezt megkapja a partnerétől, akkor képes lesz csupán az együttlétnek és a partnere kielégülésének örülni. De ez nem pótolhatja a hetedik mennyországbeli örömöt, melyet egy igazi orgazmus okozhat...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről
Megtekintve 3279 alkalommal

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - a mondás igaz, de tágíthatod. Nézd meg a barátnőit is! Na nem azért, hogy őket vedd el a csajod helyett - bár erre is volt már példa a történelemben - inkább azért, mert nagyon sokat elmond róla a baráti köre! Épp úgy, ahogy rólad is!

Hogyan működik a házasság?
Megtekintve 3522 alkalommal

Hogyan működik a házasság? Vizsgálatok igazolják: a harmadik házassági évforduló után lép félre (először) a férj, az ötödik táján kontráz az asszony. Az együtt töltött esztendők alatt egyik házastárs sem csalja meg a másikat. Ritka kivétel – állítják a szakemberek.

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása
Megtekintve 4009 alkalommal

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása Hogy egy nőnek milyen a szexualitása, sok dologtól függ. Nyilván számít az első együttlét, az elfogyasztott partnerek hozzáállása és még valami plusz, ami általában belülről jön.

Ezért menj el a csajoddal nyaralni
Megtekintve 3409 alkalommal

Ezért menj el a csajoddal nyaralni Nyaralni mindenki szeret, de hajlamosak vagyunk néha megmagyarázni, idén miért nem megyünk sehová. Nagyképernyős tévére/esküvőre/babaszobára gyűjtünk, tavaly úgyis voltunk, majd megyünk jövőre – kézenfekvő, érthető, sőt, egyenesen ésszerű kifogások.