Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6529 alkalommal

Férfiúi tévhitek az ágyban


Férfiúi tévhitek az ágyban
Azt hiszed, kiváló szerető vagy? Meggyőződésed, hogy barátnőddel nem is történhetett volna jobb dolog annál, minthogy összeakadt veled? Nos, a valóság távolról sem biztos, hogy megegyezik az elképzeléseiddel. Íme a leggyakoribb tévhitek és a belőlük fakadó hibák, amiket a férfiak elkövetnek az ágyban!

1. "Tudom, mit akar"
A férfiak gyakran vonnak le következtetéseket a nők igényeiről annak alapján, mit csináltak az előző partnerükkel, partnereikkel. A nők azonban nem egyformák: korántsem biztos, hogy a korábbi barátnő mellett kifejlesztett, nála tökéletesen bevált apró praktikák, technikák az új szeretőnél is működni fognak. Ez egyébként nemcsak a szexre áll, hanem a kapcsolat egészére is. Van, aki így szereti, van, aki úgy. Ne általánosítsunk!

2. "Mindenem megvan, amire csak szükségem van"
Sok férfi hajlamos a szívére venni, ha egy nő szex közben igénybe veszi a saját kezét vagy akár a vibrátorát, önbecsülésükre mért csapásként érik meg a hasonló rásegítéseket. Akár hiszed, akár nem, klinikai kísérletek sora bizonyítja: sok nő képtelen klitorális orgazmust elérni olyan "rezgésszám" mellett, amit egy ember ujja vagy nyelve produkál. Ilyenkor azt kell megérteni, hogy a segédeszköz – bármi is legyen az – nem a helyettesítőnk, hanem az asszisztensünk, ami csak kibővíti a lehetőségek tárházát. Gyerekes duzzogásnak, sértődésnek nincs helye a hálószobában!

3. "A nőknek és a férfiaknak ugyanolyan a szex"
Hatalmas tévedés! Óriási eltérés mutatkozik azt illetően, mit gondolnak a férfiak és a nők a jó szexről. Egy férfi számára a behatolás élménye olyan elementáris, hogy el sem tudja képzelni: partnere számára ez még nem feltétlenül elegendő. Pedig a magyarázat egyszerű: a nők hüvelye néha jóval kevésbé érzékeny, mint testük egyéb részei. Sok nő soha életében nem is tapasztalja meg a vaginális orgazmus élményét – és aligha a túl mély behatolás fogja ehhez hozzásegíteni, utóbbit ugyanis a hölgyek jelentős része kifejezetten kényelmetlennek találja, mert olyan érzést kelt, mintha valaki alulról bokszolná a gyomrát. Ez akár undort is kiválthat gyomortájékon.

4. "Pontosan ismerem a női testet
...csak éppen fogalmad sincs, mi az a csikló, és merre találod, igaz? Csak ismételni tudjuk az előbb leírtakat: a nők jelentős része – alighanem többsége – csak a klitorisz izgatása révén tud eljutni a csúcsra, és képtelen a hüvelyi orgazmusra. Ez azonban nem az egyetlen kényes pont, a férfiak ugyanis hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a nők a melleiken és a nemi szervükön kívül még számos más ingerzónával is rendelkeznek. Szintén nem tulajdonítanak elég jelentőséget az érzéki, finom érintéseknek, simogatásoknak, egyszerűen nem tudják, hogyan érjenek hozzá egy nőhöz. Rossz esetben így aztán olyan direkt és határozott mozdulatokkal kezdik a "násztáncot", ahogy azt maguk is elvárnák. Ez azonban hiba: a nőknél az esetek többségében semmi jóra nem vezet az, ha partnerük ajtóstól akar a házba rontani. Ha bizonytalan vagy, bátran kérdezz.

5. "Ha a nő kellő izgalmi állapotba jött, annak egyetlen csalhatatlan jele van"
Tény, hogy a hüvely nedvesedése elengedhetetlen a hagyományos szexuális érintkezéshez, de teljesen felesleges téves következtetéseket levonni abból, ha partnered nem éri el vagy nem éri el elég gyorsan a behatoláshoz szükséges állapotot. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem kíván, sőt, még csak azt sem, hogy valamit rosszul csináltál – a "nedvesedés" számos külső és belső tényező függvénye, napról napra változik idegállapottól, menstruációs ciklustól, táplálkozástól függően, és egyénileg is nagyban eltér a nőknél. Kiborulás és önemésztés helyett inkább türelmesen dolgozz a kívánt állapot elérésén!

6. "Hallgatni arany"
Mindenki másképp szereti, de ha nem mondod meg, mit szeretnél, a partnered nem fogja tudni kitalálni. Ne légy tolakodó és agresszív, de miért szégyellnéd megosztani vele, mire vágysz, és hogyan jó neked?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
Megtekintve 27824 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

Mi zavar egy nőt szex közben?
Megtekintve 7990 alkalommal

Mi zavar egy nőt szex közben? Mi az, amitől rosszul vannak a csajok az ágyban, de tapintatból sosem szólnának érte? Néha épp a legbanálisabb dolgok teszik tönkre a szexet. Mondjuk, miért jár a férfiaknak piros lap!

10 dögös dal a hálóba
Megtekintve 6001 alkalommal

10 dögös dal a hálóba Ha szeretnéd meglepni kedvesedet, készíts egy válogatást a 10 legerotikusabb dal segítségével, amelyek túlfűtött hangulatukkal garantálják az izgalmas estét.

Ha eltér a szexuális étvágy...
Megtekintve 6027 alkalommal

Ha eltér a szexuális étvágy... Nem ott, nem úgy, és legfőképpen nem annyiszor. Gyakori nézeteltérés forrása lehet a párok különböző szexuális igényszintje. És nem mellékesen nehéz ezt úgy kezelni, hogy az ne sértődéshez és makacskodáshoz vehessen.