Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6843 alkalommal

Anális titkok


Anális titkok
Bár egyre kevésbé számít tabu témának, az anális szexszel kapcsolatban még mindig felmerülnek kérdések

"44 éves, elvált férfi vagyok. Néhány hónapja egy fiatal, 28 éves lánnyal élek, aki nagyon aktív a szex terén. Igyekszem minden kívánságát teljesíteni, és új dolgokkal is fűszerezni a nemi életünket. A kedvesem most azzal állt elő, hogy szeretné kipróbálni az anális közösülést.

Ezt a figurát eddig egyikünk se csinálta, és nem tudjuk, ilyenkor mire kell vigyázni. Kell-e óvszert használni? Egyszer olvastam valahol, hogy az anális behatolásnál a nő könnyen megsérülhet, és ezt mindenképp szeretném elkerülni."

Szakértő:
Óvszert feltétlenül használj, ez anális szexnél hozzátartozik a higiéniához, valamint megakadályozza az esetleges fertőződést, és az ilyen behatolásnál valóban gyakoribb sérülés veszélyét is csökkenti. Megfelelő krémet se felejts el beszerezni.

"20 éves vidéki lány vagyok, a kedvesem 30. Hosszú ismeretség után, 1 hónappal ezelőtt sikerült végre zavartalanul együtt lennünk egy teljes napot. Minden csodálatos volt vele, de egyszer csak azt kérte, análisan is engedjem behatolni. Tiltakoztam, aztán végül megígértem, hogy majd egyszer kipróbáljuk. Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne:

1. Van-e (kell-e) valamilyen különleges óvszer az anális szexhez?
2. Tulajdonképpen hogy csinálják, mi a technikája?"

Szakértő:
1. Léteznek speciális, anális szexhez ajánlott kondomok, ezek a hagyományosaknál is erősebbek, biztonságosabbak, nem szakadnak. Szex-üzletekben kaphatók, és ott a hozzájuk szükséges olajat, vagy krémet is megvásárolhatod.

2. A kedvesed nagyon kíméletesen vezesse be a hímvesszőt, a mozgások lassúak és óvatosak legyenek, így érhető el, hogy mindketten élvezzétek is ezt az aktust.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Nem csak rajtad múlik, elhajt-e, de azért szólítsd le!
Megtekintve 8629 alkalommal

Nem csak rajtad múlik, elhajt-e, de azért szólítsd le! Gyakran puffogtatott frázis, hogy minden az első néhány másodpercben dől el férfi és nő között; holott, ha ez valóban így van, akkor azért van így, mert a dolgok legnagyobb része már rég eldőlt jóval az első egymásra vetett tekintet előtt.

A legbizarrabb szextörvények!
Megtekintve 6016 alkalommal

A legbizarrabb szextörvények! Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

A randizás szabályai - Mit tegyél és mit ne
Megtekintve 8963 alkalommal

A randizás szabályai - Mit tegyél és mit ne Nem tudod miért nem jutsz tovább az első randinál? Annyi próbálkozás után még mindig nem lelted meg a neked való társat? Íme, néhány tanács, ami segíthet megtalálni a tökéletes párt!

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz?
Megtekintve 6800 alkalommal

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz? 2 reménytelen és 2 reményteli ügy