Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6409 alkalommal

Anális titkok


Anális titkok
Bár egyre kevésbé számít tabu témának, az anális szexszel kapcsolatban még mindig felmerülnek kérdések

"44 éves, elvált férfi vagyok. Néhány hónapja egy fiatal, 28 éves lánnyal élek, aki nagyon aktív a szex terén. Igyekszem minden kívánságát teljesíteni, és új dolgokkal is fűszerezni a nemi életünket. A kedvesem most azzal állt elő, hogy szeretné kipróbálni az anális közösülést.

Ezt a figurát eddig egyikünk se csinálta, és nem tudjuk, ilyenkor mire kell vigyázni. Kell-e óvszert használni? Egyszer olvastam valahol, hogy az anális behatolásnál a nő könnyen megsérülhet, és ezt mindenképp szeretném elkerülni."

Szakértő:
Óvszert feltétlenül használj, ez anális szexnél hozzátartozik a higiéniához, valamint megakadályozza az esetleges fertőződést, és az ilyen behatolásnál valóban gyakoribb sérülés veszélyét is csökkenti. Megfelelő krémet se felejts el beszerezni.

"20 éves vidéki lány vagyok, a kedvesem 30. Hosszú ismeretség után, 1 hónappal ezelőtt sikerült végre zavartalanul együtt lennünk egy teljes napot. Minden csodálatos volt vele, de egyszer csak azt kérte, análisan is engedjem behatolni. Tiltakoztam, aztán végül megígértem, hogy majd egyszer kipróbáljuk. Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne:

1. Van-e (kell-e) valamilyen különleges óvszer az anális szexhez?
2. Tulajdonképpen hogy csinálják, mi a technikája?"

Szakértő:
1. Léteznek speciális, anális szexhez ajánlott kondomok, ezek a hagyományosaknál is erősebbek, biztonságosabbak, nem szakadnak. Szex-üzletekben kaphatók, és ott a hozzájuk szükséges olajat, vagy krémet is megvásárolhatod.

2. A kedvesed nagyon kíméletesen vezesse be a hímvesszőt, a mozgások lassúak és óvatosak legyenek, így érhető el, hogy mindketten élvezzétek is ezt az aktust.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak
Megtekintve 7438 alkalommal

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak Mitől lesz szenvedélyes egy nő? Mit kell tenned, hogy a legcsodálatosabb szeretkezést ajándékozd párodnak? Segítünk! Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel! És mennyire igaza volt, gyorshajtottam, mint egy Lamborghini kormányánál.

Hárman az ágyban
Megtekintve 10159 alkalommal

Hárman az ágyban Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövő erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális előtörténetükbe. Olyan, mintha az első sorból kukkolnál

Távházasság: túléli a szerelem?
Megtekintve 5031 alkalommal

Távházasság: túléli a szerelem? A részidős házasság kifejezés bár úgy hangzik, mintha csak szebb fogalom lenne a különköltözésre vagy az afférra, mégsem az. Egyre több pár él hét közben külön, és csak hétvégén töltik együtt az idejüket.

A melleket nem szabad letámadni!
Megtekintve 7335 alkalommal

A melleket nem szabad letámadni! A nők egész bőrfelülete egyetlen hatalmas erogén zóna, melyre különleges hatással van a simogatás, a kényeztetés és a csók. Léteznek azonban olyan területek, melyeknek ingerlése különösen izgató. A női erogén zónák egyénenként különbözőek lehetnek, ezért a férfinak fel kell fedeznie, melyek azok a pontok, melyeket a szeretkezés során izgatni kell.