Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6683 alkalommal

Anális titkok


Anális titkok
Bár egyre kevésbé számít tabu témának, az anális szexszel kapcsolatban még mindig felmerülnek kérdések

"44 éves, elvált férfi vagyok. Néhány hónapja egy fiatal, 28 éves lánnyal élek, aki nagyon aktív a szex terén. Igyekszem minden kívánságát teljesíteni, és új dolgokkal is fűszerezni a nemi életünket. A kedvesem most azzal állt elő, hogy szeretné kipróbálni az anális közösülést.

Ezt a figurát eddig egyikünk se csinálta, és nem tudjuk, ilyenkor mire kell vigyázni. Kell-e óvszert használni? Egyszer olvastam valahol, hogy az anális behatolásnál a nő könnyen megsérülhet, és ezt mindenképp szeretném elkerülni."

Szakértő:
Óvszert feltétlenül használj, ez anális szexnél hozzátartozik a higiéniához, valamint megakadályozza az esetleges fertőződést, és az ilyen behatolásnál valóban gyakoribb sérülés veszélyét is csökkenti. Megfelelő krémet se felejts el beszerezni.

"20 éves vidéki lány vagyok, a kedvesem 30. Hosszú ismeretség után, 1 hónappal ezelőtt sikerült végre zavartalanul együtt lennünk egy teljes napot. Minden csodálatos volt vele, de egyszer csak azt kérte, análisan is engedjem behatolni. Tiltakoztam, aztán végül megígértem, hogy majd egyszer kipróbáljuk. Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne:

1. Van-e (kell-e) valamilyen különleges óvszer az anális szexhez?
2. Tulajdonképpen hogy csinálják, mi a technikája?"

Szakértő:
1. Léteznek speciális, anális szexhez ajánlott kondomok, ezek a hagyományosaknál is erősebbek, biztonságosabbak, nem szakadnak. Szex-üzletekben kaphatók, és ott a hozzájuk szükséges olajat, vagy krémet is megvásárolhatod.

2. A kedvesed nagyon kíméletesen vezesse be a hímvesszőt, a mozgások lassúak és óvatosak legyenek, így érhető el, hogy mindketten élvezzétek is ezt az aktust.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Biszex a barátok között
Megtekintve 7986 alkalommal

Biszex a barátok között A heteroszexuálistól eltérő viselkedés megosztja az emberek nagy többségét. Van, aki öröklött, veleszületett hajlamot feltételez emögött, de egyre többen vannak, akik a környezeti hatásokat és a divatot is megemlítik. Vajon te mit tennél, ha a baráti körödben kiderülne valakiről, bizony volt már szexuális kapcsolata veled azonos neműekkel is?

SZEX és a nők!
Megtekintve 6164 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak
Megtekintve 7688 alkalommal

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak Mitől lesz szenvedélyes egy nő? Mit kell tenned, hogy a legcsodálatosabb szeretkezést ajándékozd párodnak? Segítünk! Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel! És mennyire igaza volt, gyorshajtottam, mint egy Lamborghini kormányánál.

Milyen a szex hasas, mackós pasival?
Megtekintve 9217 alkalommal

Milyen a szex hasas, mackós pasival? A feleségem olyan kövér, hogy amikor a strandon napozik, az emberek megpróbálják visszatuszkolni a vízbe. (Woody Allen.) De mi a helyzet, a hasas pasasokkal? Mennyire sikeresek a vízben és az ágyban? Íme a vélemények....