Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 11198 alkalommal

A legnépszerűbb csajozós dumák


A legnépszerűbb csajozós dumák
Az évek előrehaladtával a férfiak kezdenek egyre jobb ismerkedős szövegeket gyártani, ami néha nem, néha viszont célba talál. A bókolás még mindig az egyik legjobb módja egy nő meghódításának, ugyanis magabiztosabbá tehetjük őt.

Hogyan hódítsak?
Aki nem tudja, hogyan is hódíthat meg egy nőt, annak segítségére vannak a különböző interneten megtalálható "csajozós" szövegek, videók, tanácsok, sőt ami a legmegdöbbentőbb, ténylegesen működő és elvileg sikeres barátnőszerző oldalak is igen elterjedtté váltak.

De miért jöttek létre ezek az oldalak? Ennyire nem tudják már a férfiak mivel vehetik le a nőket a lábukról? Az évszázadok során az ismerkedési szokások igen nagy változáson mentek át. Manapság nagyon nehéz ismerkedni, legfőképpen megtalálni a hozzánk passzoló személyt, ezért idő és kreativitás hiányában létrejöttek a csajozós fórumok, online társkereső oldalak, közösségi oldalak és az ezeket kifigurázó filmek is egyre nagyobb sikernek örvendenek.

Íme pár film, melyek a randizásról szólnak: Csajozós film, Randiguru, Az ötven első randi.

A randi szövegek
A férfiak egyre kétségbeesetten próbálkoznak egy nő meghódításával, ezért is jöhettek létre a csajozós szövegek. Valójában nem a szövegen múlik a siker, hanem a személyiség a legfontosabb. Lehet, hogy valaki szájából egy adott csajozós szöveg igen negatív fordulatot vesz, ám az is előfordulhat, hogy valakinek a személyisége érdekessé teszi azt a nő számára.

Íme pár randi szöveg, ami valljuk be, nem a megalkotásának célját szolgálja, sokkal inkább nevetségessé teszi közlőjét:

- Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?
- Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet?
- Remélem, értesz a mesterséges lélegeztetéshez, mert eláll tőled a lélegzetem.
- Hé, nem te voltál Miss Universe Hungary a múlt évben?
- Nem fáj a lábad? Mert egész nap te jártál a fejemben.
- Ne szólj semmit, fel vagy szedve!
- Nem fájt? Mármint amikor lepottyantál a mennyből!
- Sokat gondolkoztam, és úgy döntöttem, hogy jobb lenne, ha nem lenne köztünk semmi...se ruha, se levegő...
- Szia Cica, van gazdád?

Természetesen az ismerkedésben fontos, hogy két ember tudjon beszélgetni és ne legyen kínos csend. Ilyenkor jól jöhet egy két általános poén, ami nem eltúlzott vagy sértő. A feszültség oldására akár egy könnyű koktél is remek megoldásként szolgálhat, ha valaki nem éppen a szavak embere. Ha a szimpátia kölcsönös és felkeltette a két fél egymás figyelmét, akkor akár esély nyílhat egy következő randevúra.

Tehát a legjobb, ha nem betanult szöveggel készülünk, jobb a spontaneitás. A randevúk célja a másik megismerése, és ami a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat.

Dan Clark - 10 dolog amit ne mondj randizás alattAz Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ejakulálnak-e a nők?
Megtekintve 6377 alkalommal

Ejakulálnak-e a nők? Az ősi írások szerint létezik, számos nő megtapasztalta, de a tudomány továbbra is tagadja, hogy a nők ejakulálnak.

Amikor a nő dugja a férfit
Megtekintve 16969 alkalommal

Amikor a nő dugja a férfit A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket.

10 apróság, amin elbukhat a kapcsolatod
Megtekintve 5608 alkalommal

10 apróság, amin elbukhat a kapcsolatod A párok gyakran elfelejtenek beszélgetni, pedig az sok mindent megold.

Túlfűtött wellness hétvége
Megtekintve 6591 alkalommal

Túlfűtött wellness hétvége Gondoltál már rá, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt egy romantikus wellness szálloda sok különböző helysége? Még nem? Akkor mi most beindítjuk a fantáziádat!