Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5845 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról


9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

Ugyan elsősorban szüleinktől tanuljuk meg tisztálkodás alapjait, de sajnos a férfiak egy része még felnőtt korában sincs teljesen tisztában legbecsesebb testrésze szakszerű ápolásával. Pedig ebből több kellemetlenség is származhat, melyet legrosszabb esetben a szeretett nő fedez fel!

Hogy te garantáltan elkerüld ezeket, összeszedtünk 9 higiéniai aranyszabályt a tökéletes intim higiénia érdekében!

1. Legtöbb gondot a fityma alatt felgyülemlő túrós, faggyúszerű váladék, az ún. smegma okozza. Ez a makk körül lévő mirigyek váladéka, ami a vizelet- és ondócseppekkel, illetve a lerakódó szennyeződésekkel keveredve gyűlhet össze. Ennek elkerülése érdekében fürdéskor a fitymát hátra kell húzni, hogy minél alaposabban meg tudd tisztítani.

2. Vécéhasználat előtt és után is moss kezet. Mivel a kezeden és a körmöd alatt rengeteg bacilus megtelepedhet, észre sem veszed, milyen könnyen átterjedhetnek a nemi szerved környékére.

3. Vizelés közben is ajánlott a fitymát hátrahúzni, így ugyanis irányíthatóbb a vizeletsugár, és megelőzhető a fityma letapadása.

4. Vizelés után javasolt a vécépapír használata. Egyrészt higiéniai okokból, másrészt a fityma alá kerülve a vizeletcseppek baktériumoknak nyújthatnak táptalajt.

5. Ha intim együttlétet tervezel, előtte mindenképpen zuhanyozz le.

6. Szeretkezés közben használj gumi óvszert. Ne csak az AIDS-re gondolj ilyenkor, számtalan „láthatatlan” nemi betegség létezik, amivel a férfiasságodat és az egészségedet is kockáztathatod.

7. Fordulj mielőbb urológushoz, ha baj van! Akut gyulladásra utal, ha csípő, viszkető érzés jelentkezik a nemi szerveden, ha a vizelés fájdalmassá válik, ha a hímvessző végén folyást tapasztalsz, ha fájdalmat érzel az ágyéki tájékon, vagy ha a herék érzékennyé válnak. Fertőzést jelez, ha a hímvesszőn apró piros pöttyök jelennek meg, vagy esetleg a makk hámlani kezd.

8. Ha a párodnak is átadtál valamilyen fertőzést, mindkettőtöket kezelni kell, hogy ne fertőzzétek vissza egymást. A legrosszabb, ha nem szólsz róla a barátnődnek, mert bizonyos esetekben hiába tünetmentes egy betegség, akár még meddőséget is okozhat, ha nem kezelik időben.

9. Ma már a férfiak is szőrtelenítik intim testrészüket a legtöbb nő örömére. Ehhez a művelethez érdemes egy speciális borotvát beszerezni, mert a szőrtelenítő krém erős vegyszertartalma miatt kerülendő ezen a kényes testrészen. Ha nagyon idegenkedsz a borotvától, akkor ollóval is rövidre tudod vágni a fazonod.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz
Megtekintve 9561 alkalommal

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz Használj óvszert, és nem kell a nemibeteg-gondozóban ücsörögnöd...

Szigorúan titkos női fantáziák
Megtekintve 4870 alkalommal

Szigorúan titkos női fantáziák Egy fantázia nem jelent feltétlen olyan dolgot, amire valójában vágyunk. Elég csak képzelődni, álmodozni – nem feltétlen akarjuk az életben is megtapasztalni.

A boldog házasság titkai
Megtekintve 3455 alkalommal

A boldog házasság titkai A boldog, vagy legalábbis jó házasság számszerűsített próbál szolgálni egy brit felmérés, amely szerint havonta háromszor kell vendéglőbe menni, hetente kétszer mélyenszántót beszélgetni, évente kétszer pedig vakációzni – együtt.

10 dögös dal a hálóba
Megtekintve 4073 alkalommal

10 dögös dal a hálóba Ha szeretnéd meglepni kedvesedet, készíts egy válogatást a 10 legerotikusabb dal segítségével, amelyek túlfűtött hangulatukkal garantálják az izgalmas estét.