Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9067 alkalommal

TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban


TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban
Sokszor felmerül a kérdés a fiúkban: vajon mit vár el tőle barátnője az ágyban? Az biztos, hogy nem csak két milliliter spermát. De a női kívánságlisták gyakran ellentmondásosak és kiismerhetetlenek lehetnek. Ismerj meg egy részletes felmérést, melyből kiderül, melyek a toplistás tényezők, hogy elsőosztályú szerető lehess!

Rengeteg kapcsolat megy tönkre amiatt, hogy a felek úgy gondolják, nem illenek össze szexuálisan. Szeretik egymást, de valahogy nem működik a testiség. Ennek legfőbb oka, hogy a partnerek erős kétségek között hagyják a másikat egymás szexuális vágyaikkal, kívánságaikkal kapcsolatban.

Graham Masterton szexológus felmérésében mintegy 500 nőt kérdezett meg arról, mi az, amit elvárnak a férfiaktól az ágyban. Nézzük, mi került be a dobogós helyekre!

1. Csók.
Ez nagyon fontos a nők számára. Csókolni kell a szájat, a hajat, a melleket, az egész testet, szóval tetőtől-talpig.

2. Beszélgetés szex közben.
Jó hallani, hogy mit érez a másik, hogy ad valamilyen visszajelzést a nőnek is. Ezenfelül fokozza a nő szenvedélyét, ha azt hallja, hogy milyen kívánatos és szexi. Megoszlanak a vélemények a trágár szavak használatával kapcsolatban, de tény, hogy sokan szeretik ilyenkor, különösen az aktus tetőfoka felé haladva.

3. Simogatás.
Ez nemcsak az elsődleges erogén zónákat jelenti, sőt! A haj, a nyak, az arc, a váll, a hát és a combok érintése jóleső érzést váltanak ki. Ezzel is azt érzékelteti egy férfi, hogy minden porcikáját szereti a barátnőjének. Azonban ahhoz képest, hogy milyen sok férfi fantáziáját beindítja a női mell, sokan nem fordítanak elég figyelmet neki szex közben, pedig erotikus idegvégződésekben rendkívül gazdag ez a terület.

4. Szerelmi játszadozás.
Mivel a nők izgalma sokkal inkább függ az adott szituációtól, a testi, lelki, szellemi állapotától, és a partneréhez való viszonyától, ezért fontos, hogy egy férfi kellőképp rá tudja hangolni szerelmét az aktusra.

5. Csúcspont.
A nő orgazmusra vágyik, méghozzá minden egyes alkalommal. De nem ragaszkodik ahhoz, hogy egyidőben élje át partnerével. Ez egy hatalmas tévhit, hogy az igaz szerelem csak így teljesedhet be két ember között.

6. Orális szex.
A nők imádják, ha a párjuk a nyelvével kényezteti őket, de sok férfi nincs tisztában azzal, hogyan is kellene jól csinálni mindezt. Pedig sokkal intenzívebb és garantált orgazmushoz lehet juttatni egy nőt ennek segítségével. Nem érdemes kihagyni!

7. Misszionárius póz.
A legtöbb nő azért szavaz erre a pozitúrára, mert így érzi a legintimebbnek az együttlétet. Szemtől-szemben, a két test a lehető legnagyobb felületen érintkezik egymással, és még csókolózni is lehet közben. Sok nő azonban arról panaszkodott, hogy a férfiak gyakran váltják a pozitúrákat, és egy-egy ilyen váltás alkalmával elvész az áhítat, az addig elért gyönyörfokozat.

8. Testbeszéd.
Fel kell ismerni a nők orgazmus közeli reakcióit. Ezek: gyorsuló levegővétel, lihegés, kipiruló bőr, megkeményedett mellbimbók, önkéntelenül megfeszült arc-, kéz- és lábizmok. Ugyanakkor a másik végletet is látni kell, amikor egy nő nem élvezi, amit a párja csinál.

9. Utójáték.
A nők személyes sértésnek érzik, ha egy férfi szeretkezés után azonnal elalszik. Pedig a nők nem kívánnának túl sokat, csak egy kis odabújást, szeretgetést, néhány gyengéd csókot.

10. Hajnali üdvözlet.
Szinte minden nő romantikusnak és izgatónak találja, ha párja csókjaira ébred, ami egy érzéki szeretkezésben folytatódik.

Nem kell mindegyik ponttal egyetérteni, de tény, hogyha egy férfi egy hagyományos partnertől szeretné magát megkülönböztetni, akkor a fenti 10 toplistás dolog segítségével elsőosztályú szeretővé léphet elő!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod?
Megtekintve 5131 alkalommal

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod? A hetes számot a misztikum övezi: van, aki a szerencse számának tartja, de akad olyan is, aki fél tőle. A hetedik év vajon azért játszik olyan meghatározó, olykor végzetes szerepet, mert az évek során felgyülemlett problémák tornyosulnak vagy valami egészen más áll a hátterében?

Cigi és a szex kapcsolata!
Megtekintve 5385 alkalommal

Cigi és a szex kapcsolata! Most különösen nyomós okuk van a férfiaknak, hogy letegyék a cigit: az ugyanis komoly hatással lehet teljesítményükre az ágyban.

Ejakulálnak-e a nők?
Megtekintve 6280 alkalommal

Ejakulálnak-e a nők? Az ősi írások szerint létezik, számos nő megtapasztalta, de a tudomány továbbra is tagadja, hogy a nők ejakulálnak.

Öt tuti szexhelyszín nyárra
Megtekintve 5709 alkalommal

Öt tuti szexhelyszín nyárra Unod az ágyat és elviselhetetlen a lakásban a forróság? Íme, néhány ötlet, amely nem csak a hőháztartásod rakja rendbe, hanem a kapcsolatodat is feldobja!