Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 8715 alkalommal

TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban


TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban
Sokszor felmerül a kérdés a fiúkban: vajon mit vár el tőle barátnője az ágyban? Az biztos, hogy nem csak két milliliter spermát. De a női kívánságlisták gyakran ellentmondásosak és kiismerhetetlenek lehetnek. Ismerj meg egy részletes felmérést, melyből kiderül, melyek a toplistás tényezők, hogy elsőosztályú szerető lehess!

Rengeteg kapcsolat megy tönkre amiatt, hogy a felek úgy gondolják, nem illenek össze szexuálisan. Szeretik egymást, de valahogy nem működik a testiség. Ennek legfőbb oka, hogy a partnerek erős kétségek között hagyják a másikat egymás szexuális vágyaikkal, kívánságaikkal kapcsolatban.

Graham Masterton szexológus felmérésében mintegy 500 nőt kérdezett meg arról, mi az, amit elvárnak a férfiaktól az ágyban. Nézzük, mi került be a dobogós helyekre!

1. Csók.
Ez nagyon fontos a nők számára. Csókolni kell a szájat, a hajat, a melleket, az egész testet, szóval tetőtől-talpig.

2. Beszélgetés szex közben.
Jó hallani, hogy mit érez a másik, hogy ad valamilyen visszajelzést a nőnek is. Ezenfelül fokozza a nő szenvedélyét, ha azt hallja, hogy milyen kívánatos és szexi. Megoszlanak a vélemények a trágár szavak használatával kapcsolatban, de tény, hogy sokan szeretik ilyenkor, különösen az aktus tetőfoka felé haladva.

3. Simogatás.
Ez nemcsak az elsődleges erogén zónákat jelenti, sőt! A haj, a nyak, az arc, a váll, a hát és a combok érintése jóleső érzést váltanak ki. Ezzel is azt érzékelteti egy férfi, hogy minden porcikáját szereti a barátnőjének. Azonban ahhoz képest, hogy milyen sok férfi fantáziáját beindítja a női mell, sokan nem fordítanak elég figyelmet neki szex közben, pedig erotikus idegvégződésekben rendkívül gazdag ez a terület.

4. Szerelmi játszadozás.
Mivel a nők izgalma sokkal inkább függ az adott szituációtól, a testi, lelki, szellemi állapotától, és a partneréhez való viszonyától, ezért fontos, hogy egy férfi kellőképp rá tudja hangolni szerelmét az aktusra.

5. Csúcspont.
A nő orgazmusra vágyik, méghozzá minden egyes alkalommal. De nem ragaszkodik ahhoz, hogy egyidőben élje át partnerével. Ez egy hatalmas tévhit, hogy az igaz szerelem csak így teljesedhet be két ember között.

6. Orális szex.
A nők imádják, ha a párjuk a nyelvével kényezteti őket, de sok férfi nincs tisztában azzal, hogyan is kellene jól csinálni mindezt. Pedig sokkal intenzívebb és garantált orgazmushoz lehet juttatni egy nőt ennek segítségével. Nem érdemes kihagyni!

7. Misszionárius póz.
A legtöbb nő azért szavaz erre a pozitúrára, mert így érzi a legintimebbnek az együttlétet. Szemtől-szemben, a két test a lehető legnagyobb felületen érintkezik egymással, és még csókolózni is lehet közben. Sok nő azonban arról panaszkodott, hogy a férfiak gyakran váltják a pozitúrákat, és egy-egy ilyen váltás alkalmával elvész az áhítat, az addig elért gyönyörfokozat.

8. Testbeszéd.
Fel kell ismerni a nők orgazmus közeli reakcióit. Ezek: gyorsuló levegővétel, lihegés, kipiruló bőr, megkeményedett mellbimbók, önkéntelenül megfeszült arc-, kéz- és lábizmok. Ugyanakkor a másik végletet is látni kell, amikor egy nő nem élvezi, amit a párja csinál.

9. Utójáték.
A nők személyes sértésnek érzik, ha egy férfi szeretkezés után azonnal elalszik. Pedig a nők nem kívánnának túl sokat, csak egy kis odabújást, szeretgetést, néhány gyengéd csókot.

10. Hajnali üdvözlet.
Szinte minden nő romantikusnak és izgatónak találja, ha párja csókjaira ébred, ami egy érzéki szeretkezésben folytatódik.

Nem kell mindegyik ponttal egyetérteni, de tény, hogyha egy férfi egy hagyományos partnertől szeretné magát megkülönböztetni, akkor a fenti 10 toplistás dolog segítségével elsőosztályú szeretővé léphet elő!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Lassú nyelvcsapásokkal
Megtekintve 9055 alkalommal

Lassú nyelvcsapásokkal Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. Hogy mindez igaz-e, nem tudjuk. Jó, ha tudod azonban, a nők többsége erre vágyik igazán, összefoglaltuk tehát a tuti tippeket.

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal
Megtekintve 5134 alkalommal

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal Bátran bújj össze a pároddal, ugyanis ez komoly egészségügyi előnyökkel jár! Legközelebb, ha a párod az együttalvás előtt kifogásokkal hozakodna elő: melege van, szüksége van némi személyes térre, így nem érzi úgy, hogy teljesen el tudna lazulni, hozakodj elő az alábbi tudományos bizonyítékokkal.

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés
Megtekintve 10687 alkalommal

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés A nők meglepő és sokszor hangoztatott véleménye, ami valószínűleg a tapasztalatukon alapul, hogy a férfiak többsége nem szereti és nem is tudja orálisan kényeztetni partnerét. Ezzel azért vitába szállnék, főleg eme kérdés második részével, mégpedig, hogy ezen férfiak közül is kevesen vannak, akik jól is művelik ezt a nők számára is rettentően izgató és akár a végső kielégüléshez is vezető szerelmi játékot.

Szexpóz haladóknak!
Megtekintve 5973 alkalommal

Szexpóz haladóknak! Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.