Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5064 alkalommal

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek


Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek
A szexuális élet kezdeti időszakában szinte minden férfinak vannak gyors, nem kontrollálható magömlései. A tapasztalatlanság, az izgalom, a tanácsok hiánya és a testi örömök egyedül történő felfedezése mind ellenkező irányban hatnak, amit talán a most következő ázsiai bölcsek tanácsai megszüntetnek! Ismerd meg ezeket a módszereket is!

Az ejakuláció feletti uralom nem kimondottan új keletű kérdés. Férfiak milliói találták már magukat szembe vele, és vették fel vele a harcot. A régi keleti bölcsek is foglalkoztak már ezzel a problémával, kutatásaik nagy részét ennek szentelték. A folyamatot a legapróbb részletekig kielemezték, és a következőkre jutottak a testi szerelemmel még csak most ismerkedőknek:

1. Ne legyél se túl izgatott, se túl szenvedélyes.
2. Tanulj meg finoman behatolni a partneredbe, és tudj gyors csípőmozdulattal kihúzódni is.
3. Ellenőrizd, ahogy fokozódik a gyönyörérzet, és legyél képes abbahagyni az ismételt behatolásokat, ha túl izgatott vagy egészen addig, amíg megnyugszol, és visszatér az önkontrollod. Ehhez vagy teljesen húzódj vissza, vagy csak 2-3 centiméternyire, hogy csillapodjon a vágyad.
4. A felszíni és a mély behatolásokat váltogasd.
5. Minden körülmény között légy képes megőrizni a türelmedet.
6. Szellemi erőfeszítésre is szükség van, partnereddel szemben próbálj meg minél közömbösebb maradni szeretkezés közben.
7. Az orális szex a kezdő férfiak számára nagy kockázatot jelent, mert fennáll a korai magömlés veszélye, ezért inkább kerüld el.

A fenti 7 jó tanács elsősorban az egyszerű józan észen alapul, és a többségük olyan, amit nem mindig könnyű kivitelezni. Viszont minden tanács fontos, amikor egy ilyen problémára keressük a megoldást. Most nézzünk 3 olyan módszert, melyekkel még jobban sikerülhet a vágytól égő test felett megőrizni az önkontrollt!

1. A nyomásos módszer
Ez a technika a tapasztaltabb pároknál működhet sikeresen, mert szükséges hozzá a női partner beavatkozása is. Amikor a lány felül van, pl. lovagló helyzetben, és a férfi jelt ad, távolodjanak el, és néhány másodpercig ujjaival tartsa nyomva a férfi makkjának koronáját.

2. A külső blokkolásos módszer
Ilyenkor a merevedésben lévő péniszre gyakorolt erős nyomás segítségével akadályozható meg a sperma kiáramlása. Lényege, hogy a férfi behatolás közben álljon meg egy rövid időre, lélegezzen mélyen, és húzza össze a hasának alsó részét, mintha visszatartaná a vizeletét. Közben olyan témákra gondoljon, amelyeknek semmi köze ahhoz, amilyen helyzetben éppen van. Egy kis szünet után ott tudja folytatni, ahol abbahagyta. Általánosságban kb. harminc másodpercnyi visszahúzódásra van szüksége egy pasinak, hogy elkerülje a korai magömlés kockázatát.

3. Az ázsiai összenyomós technika
Ez a módszer talán a legsikeresebb. A férfi szeretkezés közben, megállás és kiszállás nélkül is alkalmazhatja, így a partner előtt sem kell felfedni, milyen jellegű problémái vannak. Ehhez 2-3 másodpercig erős nyomást kell gyakorolni a végbélnyílás és a végbél közötti pontra, a prosztatára, melyet a férfiak G-pontjának is neveznek. Ehhez valamennyire be kell dugnia mutatóujját a végbélnyílásba, és a hüvelykujjával kívülről összenyomni ezt a területet. Közben egy nagy mély levegőt is érdemes venni, majd folytatható tovább a szeretkezés.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel
Megtekintve 4728 alkalommal

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel A férfit sem kötelezően röpíti minden egyes aktus a mennyországba - ő is lehet frigid. Azokról van szó, akiknek adódnak apró örömei, de ritkán nagy szárnyalásai. Néhány ismérv, ami a férfi frigiditását jelzi.

Így nyúlj a nődhöz!
Megtekintve 7805 alkalommal

Így nyúlj a nődhöz! A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.

Így szoktasd rá a csajodat a pornóra
Megtekintve 5219 alkalommal

Így szoktasd rá a csajodat a pornóra Sorozatunk első részében feltártuk azokat az elsődleges okokat, amelyek miatt a nők jelentős része elutasítja a pornót. Most megvizsgáljuk a dolgok gyakorlati oldalát, és segítünk a megfelelő módszer elsajátításában ahhoz, hogy mindenki megkapja, amire vágyik.

Mi az a Swinger Club?
Megtekintve 7267 alkalommal

Mi az a Swinger Club? Sokszor hallani ezt a kifejezést manapság. De mi is ez pontosan? A Swingers angol szleng szó, jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal.