Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4950 alkalommal

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok


Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok
A homoszexualitás ugyanúgy csak egy szexuális irányultságot jelent mint a heteroszexualitás. Mégis sokan elítélik, lenézik, ellenben egyre többen vallják magukat melegnek.

Nemrégiben éppen - egy tehetségkutatóban megismert - Oláh Ibolya jelentette be, lányt szeret. Első reakció talán a megrökönyödés. Ő is? Ő is. Második, már a többség fejében az, hogy nincs ezzel gond. A lényeg, szeretni valakit. Tartozni valakihez, megosztani vele jót, s rosszat és ez független attól, azonos nemű-e velünk az illető vagy sem.

A köztudatban már régen benne él Steiner Kristóf büszkén, de csendben és nem magamutogatva vállalt melegsége. Olyannyira működik közte és szerelme, Maten között a férfi-férfi vonzódás, hogy szeptember 21-én Tel Aviv-ban egybe is keltek. Megmutatva, ez az esküvő sem különbözik a "normális”" esküvőtől és komolyan gondolkodnak.

Híres homoszexuálisok
Mi a gondunk valójában a melegekkel? Hogy nem olyanok, mint mi? Hogy vállalják, ők különböznek a nagy átlagtól? Maga a homoszexualitás nem mai találmány. Nyomtatásban a szó először 1869-ben jelent meg Kertbeny Károly tollából, aki maga is másnak vallotta magát. De a neveket még lehetne sorolni: Emily Dickinson, Truman Capote, Christian Dior, Elton John, Freddie Mercury, Ricky Martin, magyar vonatkozásban pedig az Afrika-kutató Almásy László, Terry Black, Ungár Klára politikus és még sokan mások. A hétköznapok sűrű homályába vesző "egyszerű" emberek még elnyomottabbak ilyen téren.

Sokan a mai napig szégyenként élik meg azt a felismerést, hogy a társadalom egy olyan szegletéhez tartoznak, amelyik a kisebbséget képviseli - szerelmi kapcsolatok terén. Nem merik még a közvetlen környezetüknek sem bevallani szexuális irányultságukat, ezzel több kárt okozva saját maguknak, mint hasznot.

Csak a rosszmájú pletykáknak adnak teret ezzel, mert külső jelekből is egyszerűen megállapítható hogy az illető meleg vagy sem és a passzív tagadás csak ellenszenvet vált ki. Sokkal elfogadhatóbbá és szerethetőbbé válik az, aki nyíltan vállalja beállítódását, bár a négy fal közti titkokat gondosan megtartja magának.

Házasság
A világ számos országában jelent a mai napig is problémát az azonos neműek házasodási szándéka. Az egyes országok kormányai eltérő tendenciát mutatnak abban, hogy hol lehet és hol tilos az egybekelés. Többek között ma Argentínában, Belgiumban, Dél-Afrikában, Portugáliban, Spanyolországban, Svédországban házasodhatnak az arra vágyó melegek. Magyarország bevezette az úgynevezett bejegyzett élettársi kapcsolat intézményét, amely hasonló jogokat ad mint a házasság, de mégsem teljesen egyezik meg azzal.

A tolerancia, elfogadás és megértés a legnagyobb feladatok közé tartozik a mai társadalomban. Ha őszintén belegondolunk, valójában mi a gondunk a másságát nyíltan vállalókkal?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A szex és a drog kapcsolatáról
Megtekintve 8285 alkalommal

A szex és a drog kapcsolatáról Már az Elemi ösztönben is találunk rá számos utalást, hogy a két főhős bekokózva mennyivel nagyobb extázist él át. A közhiedelemmel ellentétben azonban a szex és a drogok nem illenek egymáshoz – sőt, sok elhúzódó szexuális funkciózavarnak éppen a droghasználat az oka. Tudj meg még többet erről a témáról!

Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?
Megtekintve 5501 alkalommal

Melyik szexpóz fogyaszt legjobban? Mostantól tényleg nem lehet több kifogása a párodnak az edzés ellen: tudunk egy módszert, amihez nem kell lejárnia a konditerembe, ingyen van, mindig lesz kedve hozzá és még a kapcsolatotoknak is jót tesz. Kezdjétek el a szexedzést még ma!

Amikor a nő dugja a férfit
Megtekintve 15287 alkalommal

Amikor a nő dugja a férfit A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket.

A randizás szabályai - Mit tegyél és mit ne
Megtekintve 8088 alkalommal

A randizás szabályai - Mit tegyél és mit ne Nem tudod miért nem jutsz tovább az első randinál? Annyi próbálkozás után még mindig nem lelted meg a neked való társat? Íme, néhány tanács, ami segíthet megtalálni a tökéletes párt!