Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3602 alkalommal

Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok


Vállaljam vagy titkoljam? - Meleg vagyok
A homoszexualitás ugyanúgy csak egy szexuális irányultságot jelent mint a heteroszexualitás. Mégis sokan elítélik, lenézik, ellenben egyre többen vallják magukat melegnek.

Nemrégiben éppen - egy tehetségkutatóban megismert - Oláh Ibolya jelentette be, lányt szeret. Első reakció talán a megrökönyödés. Ő is? Ő is. Második, már a többség fejében az, hogy nincs ezzel gond. A lényeg, szeretni valakit. Tartozni valakihez, megosztani vele jót, s rosszat és ez független attól, azonos nemű-e velünk az illető vagy sem.

A köztudatban már régen benne él Steiner Kristóf büszkén, de csendben és nem magamutogatva vállalt melegsége. Olyannyira működik közte és szerelme, Maten között a férfi-férfi vonzódás, hogy szeptember 21-én Tel Aviv-ban egybe is keltek. Megmutatva, ez az esküvő sem különbözik a "normális”" esküvőtől és komolyan gondolkodnak.

Híres homoszexuálisok
Mi a gondunk valójában a melegekkel? Hogy nem olyanok, mint mi? Hogy vállalják, ők különböznek a nagy átlagtól? Maga a homoszexualitás nem mai találmány. Nyomtatásban a szó először 1869-ben jelent meg Kertbeny Károly tollából, aki maga is másnak vallotta magát. De a neveket még lehetne sorolni: Emily Dickinson, Truman Capote, Christian Dior, Elton John, Freddie Mercury, Ricky Martin, magyar vonatkozásban pedig az Afrika-kutató Almásy László, Terry Black, Ungár Klára politikus és még sokan mások. A hétköznapok sűrű homályába vesző "egyszerű" emberek még elnyomottabbak ilyen téren.

Sokan a mai napig szégyenként élik meg azt a felismerést, hogy a társadalom egy olyan szegletéhez tartoznak, amelyik a kisebbséget képviseli - szerelmi kapcsolatok terén. Nem merik még a közvetlen környezetüknek sem bevallani szexuális irányultságukat, ezzel több kárt okozva saját maguknak, mint hasznot.

Csak a rosszmájú pletykáknak adnak teret ezzel, mert külső jelekből is egyszerűen megállapítható hogy az illető meleg vagy sem és a passzív tagadás csak ellenszenvet vált ki. Sokkal elfogadhatóbbá és szerethetőbbé válik az, aki nyíltan vállalja beállítódását, bár a négy fal közti titkokat gondosan megtartja magának.

Házasság
A világ számos országában jelent a mai napig is problémát az azonos neműek házasodási szándéka. Az egyes országok kormányai eltérő tendenciát mutatnak abban, hogy hol lehet és hol tilos az egybekelés. Többek között ma Argentínában, Belgiumban, Dél-Afrikában, Portugáliban, Spanyolországban, Svédországban házasodhatnak az arra vágyó melegek. Magyarország bevezette az úgynevezett bejegyzett élettársi kapcsolat intézményét, amely hasonló jogokat ad mint a házasság, de mégsem teljesen egyezik meg azzal.

A tolerancia, elfogadás és megértés a legnagyobb feladatok közé tartozik a mai társadalomban. Ha őszintén belegondolunk, valójában mi a gondunk a másságát nyíltan vállalókkal?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Randibakik – női szemmel
Megtekintve 3744 alkalommal

Randibakik – női szemmel Hogy az első közösen töltött óra ne egyben az utolsó is legyen, a kedves lovagok figyelmébe ajánljuk a következő néhány, mindenképp kerülendő randibakit!

Két út között - biszexualitás
Megtekintve 7496 alkalommal

Két út között - biszexualitás Lehet férfit és nőt egyaránt kívánni? A biszexualitás a szexuális hovatartozás olyan megfoghatatlan kategóriája, ami zavarbaejtő átmenetet kínál az egymástól elhatárolódó heteroszexuális és homoszexuális közösségek számára.

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat
Megtekintve 4521 alkalommal

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat Régi mítosz, hogy a nők a rossz fiúkhoz vonzódnak a kedves, gondoskodó pasik helyett. Eláruljuk, mi, nők, miért nem szeretjük a jófiúkat.

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne
Megtekintve 3777 alkalommal

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne Pensylvániai tudósok szerint, amíg a nők szex után még ölelkezni és beszélgetni szeretnének, addig a férfiak ilyenkor egy cigarettára, kávéra vagy valami harapnivalóra vágynak inkább.