Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 10640 alkalommal

10 Dolog, amitől minden nő beindul


10 Dolog, amitől minden nő beindul
Érdemes ezeket többször megmutatni nekik, rendszeresen hangoztatni, mert tuti célba ér a dolog! Szóval: mik azok a dolgok, tettek, bókok, amire minden csaj beindul, ill. minden nőnél nyerő lap? Lássuk sorjában!

1. "Milyen jól áll ez a ruha, frizura, smink stb.!"
A nő mindig bizonytalan a ruhaválasztásban, mindig igyekszik a pasi fejével gondolkozni és annak szemével látni. Mindig tetszeni akar, így, ha egyszer sikerült valamit kiválasztania, akkor jó, ha azt meg is dicséred. Elengedhetetlen a visszajelzés, nehogy elbizonytalanodjon.

2. "Drágám, ez a Te napod, azt csinálunk ma, amit szeretnél!"
Semmi titok nincs a receptben: egy napon át azt "kell tenni", amit párod szeretne. Nagy valószínűséggel nem fog előállni teljesíthetetlen vágyakkal, hisz optimális esetben tudja, mit utálsz és mit nem, s olyat nem fog kívánni, amiben nagyon nehezen lehetsz számára partner. Ugyanakkor hálás lesz a nagyvonalúságodért, mert ebből érezni fogja, hogy szereted, hogy fontosak számodra a vágyai, és kész vagy rá időt áldozni.

3. "Nem megyünk plázázni vagy shoppingolni?!"
A csajok java, néhány kivételtől eltekintve szeret vásárolni vagy az üzletekben nézelődni. Ha a vásárlás alkalmával "betévedtek" egy fehérnemű üzletbe is, meg tudod mutatni párodnak, melyik ruhanemű tetszik neked és fel is próbáltathatod vele. Ez neked sem unalmas, és párod is úgy fogja érezni, hogy fontos neked, hogy ő szép legyen, és erre akár áldozni is hajlandó vagy – normális keretek között. A csajok szeretik azt érezni, hogy az ő testükért is odavan valaki. Valaki, aki számukra fontos, szépnek, tökéletesnek tartja őket, még ha ez nem is igaz 100%-ban.

4. "Nem kell más, csak Te és Veled szeretném leélni az életem!"
A mondat első felének rendszeres sulykolása azt eredményezi, ha nem is igaz, előbb-utóbb párod el fogja hinni. Ezzel el tudod érni a bizalmat, mely minden kapcsolat alapja, és a csajok számára elengedhetetlen! A mondat második fele komplikáltabb. A nők szeretnek előre tervezni, tudni, merre van az előre, van-e közös jövő, perspektíva? Ha nincs, akkor nem biztos, hogy kitartanak melletted. A pasik nem nagyon beszélnek a jövőről, nem terveznek a holnapnál előbbre, mert úgy érzik, ezzel felelősséget kell vállalniuk és korlátok közé szorítják magukat. Ha ezt sikerül leküzdened önmagadban, hálás lélekre lelsz a párodban!

5. "Mit csináljunk szombaton? Mozi, színház, kirándulás?"
Tudod, milyen típusú filmeket szeret? Szeret-e egyáltalán moziba járni? Melyik a kedvenc színháza, írója, darabja? Szeret túrázni, vagy egy hajókirándulás dobná fel? Érdekelnek ezek egyáltalán? Sok férfit egyáltalán nem érdekel! Érdekeljenek! A mozi miatt nem kell kimozdulni, egy jó dvd is megteszi vagy a netről letöltött film is ok. A kirándulás a friss levegőn, segítve párodat a túra közben még azokat a csajokat is felvillanyozza, akik nem rajonganak különösebben a természet lágy öléért.

6. "Mit szólnál egy jó masszázshoz?"
Egy hosszú, fárasztó nap után nincs is jobb, mint egy ellazító, finom masszázs egy andalító masszázsolajjal, valamint egy kellemes, érzéki zenével a háttérben, hangulatos gyertyák félhomályában. Ha eddig nem kedvelted a lassú dalokat, itt az idő, hogy belekóstolj! A zene éppen úgy, ahogy a masszázs, ellazít és megnyugtat, ráadásul a kényeztetésért cserébe nagy valószínűséggel viszont kényeztetés jár! Ha alkalmatlannak érzed magad a masszírozásra, ajándékozd meg kedvesed egy masszázsközpont bérletével.

7. "Jól vagy? Minden rendben? Hogy telt a mai napod?"
Érdeklődést mutatni sosem árt! Nyugodtan ki lehet persze lépni ezekből a sablonos kérdésekből, a lényeg az, hogy érezze párod, hogy fontos volt számodra, hogy mikor, mi történt vele, s hogy Te a nap minden percében gondolsz rá! Nem kizárt, hogy a kérdésedre – sajnos – el is fogja mondani percről percre a történteket, de fontos lesz számára a törődésed!

8. "Kivel beszéltél?"
Intelligens módon, de legyél kicsit féltékeny. A csajok a túlzott féltékenységért nincsenek oda, épp úgy, ahogy a pasik sem. Azonban az egészséges féltékenység növeli az önbizalmat és a libidót, s érezni fogja, hogy fontos számodra, nem akarod elveszíteni őt.

9. "Senkivel nem volt még ilyen jó az ágyban, mint Veled!"
Ez önmagában egy necces mondat, hisz egyikünk sem szereti, ha hasonlítgatják az előzőhöz, az ex-hez, vagy bárki máshoz. Mégis jó, ha valamilyen módon tudtára adod kedvesednek, hogy elégedett vagy mindazzal, amit ő az ágyban nyúlt neked. Ellentétben a férfiakkal, a nőkben ez nem olyan reakciót vált ki, hogy "ok, legközelebb elég lesz neki majd a kevesebb is" vagy "nem kell törekednem, igyekeznem a jövőben", hanem még inkább ingert fog érezni arra, hogy neked is minél jobb legyen a vele való együttlét.

10. "Okos vagy!" vagy "Remek édesanya leszel!" vagy "Köszönöm: ... az akármit!"
A pasik ritkán ismerik el egy nő észbeli képességeit. Ha párod valóban (!) okos, nincs abban semmi szégyellni való, ha ezt meg is jegyzed. Ettől még ő sem fog kevesebbnek tartani Téged, sőt, tetszeni fog, ha csodálod, vagy egyenrangú partnerként kezeled őt!

Még ma is sokan tartják, hogy "egy nő attól nő, hogy anya lesz, s felnevel legalább egy gyereket". Sok nő bizonytalan abban, vajon alkalmas lesz-e az "anya szerepre"? Ha ezt te mondod neki, akkor biztosabb lesz önmagában.

Végezetül pedig: nemcsak elvárás, hanem alapvető intelligencia, ha párod fáradozott valamiben: főzött, kitakarított stb., köszönd meg neki, mert ez nem alanyi jogon járó dolog. Az ismeretség elején különösen fontos a visszajelzés. Kaja kapcsán – kezdeti stádiumban – a "kegyes hazugság" is megengedett!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről
Megtekintve 6558 alkalommal

15 tény, amit biztosan nem tudtál a szexről Sokan azt hiszik, hogy mindent tudnak a szerelemről és a szexről. A következő listából kiderítheted, hogy ez nálad is így van-e. Ha nem, az sem baj, hiszen most sok érdekességet megtudhatsz.

A pettingben átélt orgazmus teljes értékű
Megtekintve 6745 alkalommal

A pettingben átélt orgazmus teljes értékű A nők többsége ki nem állhatja, ha a férfi előjáték nélkül kezdi meg a közösülést. Nekik hosszabb időre van szükségük ahhoz, hogy ráhangolódjanak a szexre. Míg az erekció néhány másodperces izgalomra is bekövetkezhet, a hüvely lassabban kerül izgalmi állapotba.

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Megtekintve 5618 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás? Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

Amikor a Nő a szexről beszél...
Megtekintve 10670 alkalommal

Amikor a Nő a szexről beszél... Adjuk a jeleket - Fogod? Észreveszik-e, és ha igen, jól értelmezik a nekik küldött jeleket a pasik? Vajon mit gondol erről egy igazi nő? Cikkünkből megtudhatod!