Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5620 alkalommal

A papucspasik öt ismérve


A papucspasik öt ismérve
Bizonyos férfiak elvesztik minden határozottságukat, ha a kapcsolatukról és a kedvesükről van szó. Miről ismerhetőek fel a papucspasik?

A kedves és határozatlan férfiaknak is van egy alsóbb kategóriája, mely presztízs tekintetében sem üti meg a mércét. Őket egyszerűen papucspasiknak nevezzük. Az ebbe a kategóriába tartozó férfiak örömmel és buzgó odaadással tesznek meg mindent, hogy kedvesük összes kívánságát teljesítsék. Ráadásul hasonló kommunikációs eszközkészlettel és magatartásformával rendelkeznek.
Vegyük sorra, mely mondatokról és tettekről ismerszik meg egy igazi papucspasi.

Hagyd csak Szívem, majd én megcsinálom.
Nos, ez a mondat egy igazi árulkodó jel. Tulajdonképpen bármilyen szituációban elhangozhat, akár naponta többször is. Vasalnivaló? Mosogatás? Teregetés? Teli a szemetes? Össze kéne pórszívózni? Bármilyen házimunkáról legyen szó, ha a pasi papucs, a nőnek még csak sértődést sem kell színlelnie, esetleg segítséget kérni a ház urától, mivel ő ösztönösen érzi mikor kell a tettek mezejére lépni.

Udvariaskodás a négyzeten
Minden férfitól elvárt az alapvető udvariassági formák betartása. Viszont az a pasi, aki túlzásba esik ezen a téren, már nem növeli vele, hanem csökkenti férfiasságát. Leginkább úgy mutatkozik meg, hogy viselkedésével a barátnője szerepét is ö alakítja. Remek példája ennek, ha a pár vendégeket fogad, de a nőnek egész este semmi dolga, mivel a pasi mindenki kívánságát lesi, ahogy ő rohangál az asztal és a konyha között is.

Igen drágám!
Egyetértés és helyeselés. Ez az a tulajdonság, amellyel minden papucspasi rendelkezik. A nő kérdez, és a férfi válaszol. Természetesen azt feleli, amit hallani szeretnének tőle. Senki sem kíváncsi rá, hogy valójában meg akarja-e nézni a legújabb romantikus filmet, vagy sem. Illetve az ebbe a kategóriába tartozó férfiak pontosan tudják mi a válasz arra a kérdésre: Szerinted jól áll nekem ez a ruha?

Neked ebben teljesen igazad van
Olyan nincs, hogy a nőnek ne legyen igaza. Lehet szó veszekedésről, vitás kérdésről, vagy szituációról végül a nő akarata érvényesül. A papucspasik számára ugyanis elsődleges szempont, hogy a kedvesének bármi áron - még saját véleményének háttérbe szorítása révén is - igazat kell adni. Mese nincs!

Mihez lenne kedved?
Azokban a kapcsolatokban, ahol a nőé az abszolút irányító szerep a férfi szórakozási lehetőségei is barátnője kedvéhez igazodik. Felesleges próbálkozás a haveroktól az esti meccsnézésre és sörözésre invitálni egy olyan srácot, aki a kedvesétől teszi függővé minden programját. Ilyenkor a külön eltöltött esték csak abban az esetben lehetségesek, ha a nőnek már más programja van.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez
Megtekintve 5260 alkalommal

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez Tudtad, hogy az orális szexhez való beállítódásunk csaknem mindent elárul szexuális attitűdjeinkről? A gátlásoktól mentes, nyitott, érzéki szerelmesek örömmel fogadják ezt az aktust, akár aktív, akár passzív félként vesznek benne részt.

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben
Megtekintve 6497 alkalommal

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben Pornó kellék vagy valóban elengedhetetlen a nők számára az ágyban a hangoskodás? Tényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek? Valójában miért is nyögnek a nők szex közben?

Furcsa szextörvények
Megtekintve 5589 alkalommal

Furcsa szextörvények A világ különböző országaiban a legkülönfélébb módon viszonyulnak a szexhez, s a szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekményekhez. Összegyűjtöttünk pár különleges paragrafust, amik a történelem során kipattantak a törvényhozók fejéből.

A leggyakoribb párkapcsolati buktatók
Megtekintve 4658 alkalommal

A leggyakoribb párkapcsolati buktatók A párkapcsolatok sokszor apró dolgok felgyülemlése miatt jutnak válságba, pedig ha ezeket sorra vesszük, és igyekszünk változtatni rajtuk, akkor nagyobb bajtól kímélhetjük meg magunkat. Cikkünkben elolvashatod, mely problémák a leggyakoribbak a kapcsolatokban.