Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4870 alkalommal

A papucspasik öt ismérve


A papucspasik öt ismérve
Bizonyos férfiak elvesztik minden határozottságukat, ha a kapcsolatukról és a kedvesükről van szó. Miről ismerhetőek fel a papucspasik?

A kedves és határozatlan férfiaknak is van egy alsóbb kategóriája, mely presztízs tekintetében sem üti meg a mércét. Őket egyszerűen papucspasiknak nevezzük. Az ebbe a kategóriába tartozó férfiak örömmel és buzgó odaadással tesznek meg mindent, hogy kedvesük összes kívánságát teljesítsék. Ráadásul hasonló kommunikációs eszközkészlettel és magatartásformával rendelkeznek.
Vegyük sorra, mely mondatokról és tettekről ismerszik meg egy igazi papucspasi.

Hagyd csak Szívem, majd én megcsinálom.
Nos, ez a mondat egy igazi árulkodó jel. Tulajdonképpen bármilyen szituációban elhangozhat, akár naponta többször is. Vasalnivaló? Mosogatás? Teregetés? Teli a szemetes? Össze kéne pórszívózni? Bármilyen házimunkáról legyen szó, ha a pasi papucs, a nőnek még csak sértődést sem kell színlelnie, esetleg segítséget kérni a ház urától, mivel ő ösztönösen érzi mikor kell a tettek mezejére lépni.

Udvariaskodás a négyzeten
Minden férfitól elvárt az alapvető udvariassági formák betartása. Viszont az a pasi, aki túlzásba esik ezen a téren, már nem növeli vele, hanem csökkenti férfiasságát. Leginkább úgy mutatkozik meg, hogy viselkedésével a barátnője szerepét is ö alakítja. Remek példája ennek, ha a pár vendégeket fogad, de a nőnek egész este semmi dolga, mivel a pasi mindenki kívánságát lesi, ahogy ő rohangál az asztal és a konyha között is.

Igen drágám!
Egyetértés és helyeselés. Ez az a tulajdonság, amellyel minden papucspasi rendelkezik. A nő kérdez, és a férfi válaszol. Természetesen azt feleli, amit hallani szeretnének tőle. Senki sem kíváncsi rá, hogy valójában meg akarja-e nézni a legújabb romantikus filmet, vagy sem. Illetve az ebbe a kategóriába tartozó férfiak pontosan tudják mi a válasz arra a kérdésre: Szerinted jól áll nekem ez a ruha?

Neked ebben teljesen igazad van
Olyan nincs, hogy a nőnek ne legyen igaza. Lehet szó veszekedésről, vitás kérdésről, vagy szituációról végül a nő akarata érvényesül. A papucspasik számára ugyanis elsődleges szempont, hogy a kedvesének bármi áron - még saját véleményének háttérbe szorítása révén is - igazat kell adni. Mese nincs!

Mihez lenne kedved?
Azokban a kapcsolatokban, ahol a nőé az abszolút irányító szerep a férfi szórakozási lehetőségei is barátnője kedvéhez igazodik. Felesleges próbálkozás a haveroktól az esti meccsnézésre és sörözésre invitálni egy olyan srácot, aki a kedvesétől teszi függővé minden programját. Ilyenkor a külön eltöltött esték csak abban az esetben lehetségesek, ha a nőnek már más programja van.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 dolog, ami azonnal feltüzeli a nőket és pipák lesznek
Megtekintve 4707 alkalommal

10 dolog, ami azonnal feltüzeli a nőket és pipák lesznek Listánkba azokat a dolgokat gyűjtöttük össze, amit általában és általánosságban nem szeretnek a férfiakban, s amitől szinte mindannyian bepipulnak.

Tönkreteszi-e a szex a barátságot?
Megtekintve 3571 alkalommal

Tönkreteszi-e a szex a barátságot? Középiskola óta ismered őt – mindig kijöttetek, úgy tekintettél rá, mint a nővéredre. Ezek az évek rég elmúltak: azóta gyönyörű, érett nő lett belőle, de a kapcsolatotok továbbra is szoros, és természetesen a viszonyaitokról is mindent megosztotok egymással.

A nők beérik egy orgazmussal?
Megtekintve 4486 alkalommal

A nők beérik egy orgazmussal? Nem könnyű szavakba önteni az orgazmus érzését, már csak azért sem mert minden nő másképpen éli meg. A női orgazmus hevesebb, mint a férfié, azonban sokkal lassabban jut el hozzá egy nő. A nők többsége beéri egy orgazmussal, de vannak akik rögtön az első után átélik a második és harmadik élvezetet is.

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket
Megtekintve 8858 alkalommal

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket Mindenkinek vannak idegesítő szokásai, de előfordulnak olyan ismétlődő magatartásformák, melyek a legtöbb férfinél egységesen jelen vannak. Ezekre számos tudományos magyarázat születetett korábban, de vajon mi az igazság?