Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4092 alkalommal

Ezért menj el a csajoddal nyaralni


Ezért menj el a csajoddal nyaralni
Nyaralni mindenki szeret, de hajlamosak vagyunk néha megmagyarázni, idén miért nem megyünk sehová. Nagyképernyős tévére/esküvőre/babaszobára gyűjtünk, tavaly úgyis voltunk, majd megyünk jövőre – kézenfekvő, érthető, sőt, egyenesen ésszerű kifogások.

A helyzet azonban az, hogy néha többet ártunk a spórolással, mint amennyit használunk. Sose buzdítanánk senki felesleges pénzszórásra, de nem árt megfontolni az alábbi öt érvet, és csak utána lebeszélni a csajunkat Mallorcáról.

Mikor, ha nem most?
Egy fiatal pár életében nyilvánvalóan vannak prioritások: felkészülés a jövőre, takarékoskodás az új autóra vagy lakásra. Szuper és dicséretes, ha mindketten így gondoljátok, de ne feledjétek: sosem lesz annyira könnyű utazgatnotok egy kicsit, mint ezekben a korai években. Előbb majd a gyerekek érkeznek, aztán idősebb korotokban már az egészségetek se feltétlen fogja tolerálni a trópusi hőséget vagy a jeges hegyormokat. Ma még megelégedtek egy-egy olcsóbb hostellel vagy kifőzdével, negyven-ötven évesen már nem biztos, hogy szívesen toleráljátok a részegen hazaérkező szobatársakat – gyerekekkel pedig esélytelen hostelekben lakni. Fiatalon utazni nem csak könnyebb, hanem olcsóbb is – és szinte elengedhetetlen ahhoz az élettapasztalathoz, ami később nagy hasznotokra lehet a családalapításban és a munkátokban egyaránt.

Az az átkozott rutin
Felkelsz, kávézol, elindulsz dolgozni, hazamész, eszel, lefekszel. Heti néhány szex, sorozatok a tévében, buli a megszokott helyen a megszokott arcokkal. Ne tagadd: bele fogsz fásulni. Minden kapcsolat, még a legmélyebb és legjobb is igényli a változatosságot! A szombati bundáskenyér a legnagyszerűbb dolog a világon, de igenis szükségetek van arra, hogy más körülmények közt, új helyszíneken, ismeretlen emberek közt is együtt legyetek! Egy eldugott bakonyi falucska épp olyan örömöt szerezhet egy szerelmespárnak, mint egy reggeli egy firenzei luxushotelben – a lényeg az, hogy megéljetek olyan szituációkat, amelyekkel eddig nem találkoztatok. Tudod, hogy reagál a párod egy olasz jegyellenőrre, aki meg akarja büntetni, mert nem érvényesítette a jegyeteket? Hogyan gondoskodik rólad, ha elkapsz egy trópusi vírust és kórházba kerülsz Thaiföldön? Milyen érzés a nílusi naplementében hajókázni vagy egy isztambuli döneresnél két pofára falni a filléres kaját? Tudod, például, hogy képes-e alkudozni egy bazárban, hogy milyen vele összebújni egy utálatosan hosszú repülőúton, és hogyan szerez benzint a Nevada-hegység lábainál, ha kiürült a tank? Ha nem, akkor intézkedj, mielőtt késő!

Stresszmentesíts!
Az embernek szüksége van kikapcsolódásra. Hofi is megmondta, hogy próbálj meg lazítani, hát kinek hinnéd el, ha nem neki? Aki végiggürcöl egy évet, majd még egy felet anélkül, hogy kikapcsolódna, előbb-utóbb kiborul. Jó esetben elmondja otthon, hogy eléggé nehezen bírja, rosszabb esetben csendben emészti magát – és mérgezi meg környezetét. Egy ideges ember káromkodik, ugrik minden apróságra, nem képes higgadtan átgondolni doglokat, romlik a teljesítménye a munkahelyen, otthon képtelen rendet tartani – ez pedig még durvább kiborulásokhoz vezet. Tégy jót magaddal és szeretteiddel: kapcsold ki a telefonod pár napra, menj el valahová azokkal, akikkel szívesen töltöd az idődet – és meglátod, utána mintha kicseréltek volna. Nem a helyszín a lényeg, csak egyedül az, hogy ne a mókuskereket hajtsd és kimozdulj picit. A telefonod se bírja töltés nélkül sokáig!

Koncentrálj a szexre!
A fent említett rutin nagyon könnyen kiöli a szexualitást az emberből. Gyakran arra sincs lelkierőd, hogy levidd a szemetet egy-egy húzós nap után, nemhogy őrült szexkalandokon törd a fejed – a barátnőd/feleséged szintén ugyanígy, a túlélésért küzd. Nincs pompásabb a szexuális élet felpezsdítésére, mint egy többnapos nyaralás! Az első egy-két napot töltsétek pihenéssel, lazuljatok el (telefon, laptop kikapcs!), aztán ha kicsit engedett a nyomás, jöhet a huncutkodás a szállodában, az apartman medencéjében – vagy épp a hostel zuhanykabinjában. Mire vége a nyaralásnak, kielégülten, élményekkel és önbizalommal feltankolva vethetitek magatokat bele a megszokott nyüzsgésbe – így könnyebb kibekkelni a nyűgös, szexmentes időszakokat is.

A közös élmény összetart – vagy szétszakít
Az unokáitoknak nem mesélhettek majd arról, milyen volt, amikor a nagyanyjukkal egymás mellett virrasztottatok, hogy elkészítsétek a tender anyagát. Az sem fogja őket lázba hozni, hogy milyen volt a második emeleten nyaralni minden évben, ellenben egy bungee jumping vagy egy lekésett repülő története már elég jó aduász. Semmi sem szilárdíthatja meg jobban két összeillő ember kapcsolatát, mint a közös élmények, legyen szó egy csótányokkal teli hotelszobáról vagy egy kirándulásról a Zambézi-vízeséshez. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy évek óta poshadsz valakivel a panellakásban, nagyjából minden rendben is van, aztán kimozdultok, és egy idegen helyen rájössz: semmi közötök egymáshoz. Ha így van, akkor meg miért húznátok egymás idejét? Keressetek olyat, akivel mindenhol, minden körülmények között összepasszoltok.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Kínos mondatok szex után...
Megtekintve 4597 alkalommal

Kínos mondatok szex után... A szex lehetett nagyon kellemes, mégis elkövethetünk számos hibát utána - elkezdünk a teljesítmény miatt magyarázkodni, nem beszélünk a szexről nyíltan, vagy nem közöljük a másikkal, hogy ő bizony csak egy éjszakás...

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok
Megtekintve 3682 alkalommal

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok Bár a közmondás szerint a férfiaknál elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél, azért van néhány olyan dolog, amikkel nagyon könnyen ki tudják borítani a nőket, és akár a kedvüket is el tudják venni az összemelegedéstől. Íme 5 taszító tényező, amelyeket a nőknek sem árt elkerülniük!

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról
Megtekintve 5685 alkalommal

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról A nők orgazmus-zavara értelemszerűen kihat a pasikra is, akik akkor tesznek a legjobban, ha elkerülik, hogy tovább frusztrálják a nőt. A férfiak azonban a sorozatos sikertelenséget kudarcnak élik meg, saját férfiasságuk csorbulhat amiatt, hogy úgy érzik, nem tudják a csúcsra juttatni nőjüket.

A tökéletes nyaláshoz vezető út
Megtekintve 5380 alkalommal

A tökéletes nyaláshoz vezető út Gyengéd előjáték, figyelem és ritmusérzék. Ha ezek megvannak, már nem lehet nagy baj. Azért lehet használni az ujjakat is. Orális tippek, férfiaknak. Ahány nő, annyi íz, annyi illat, annyi szokás. Hogy mégis hogyan lehet orálisan kielégíteni őket? A Cunnilingus Tutor tippjeit osztjuk meg veled.