Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6529 alkalommal

Ölelkező kiflik az ágyban


Ölelkező kiflik az ágyban
Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?

Nálunk elterjedtebb elnevezés a "kis kifli, nagy kifli" pozitúra, de más országokban kis kanálként is emlegetik ez a pikáns szex pózt. Jól ismert és gyakran bevetett testhelyzet, mivel sok forró pillanatot okozhat mind a nőnek, mind a férfinak.

Fordíts hátat!
A kifli póznál a nő oldalán fekve hátat fordít párjának, és kissé összegömbölyödve fenekét a férfi ágyékához tolja. Kényelmes póz, ahol mindkét fél izgalmas játszadozásba kezdhet kezeivel, az összehangolt ölelkezés, és mozgás közepette.

Előnye
A szeretet és a szenvedély egyszerre járja át ezt a szex pozitúrát, mivel szorosan ölelkezve simogathatják egymást a párok, miközben kezeikkel elkalandozhatnak partnerük erogén zónáihoz. A nők számára a behatolás során a hüvely más területeit is stimulálja párja, így a kéjes mámor sokszor vezet orgazmushoz ebben a pózban.

Hátránya
Azok a nők, akik szeretik szemmel tartani, és csókolgatni párjukat szeretkezés közben, hamarabb elunhatják a kifli pózt, ahogy a férfiak között is sokan vannak, akik szemtől szemben élvezik jobban az együttlétet, leolvasva szeretőjük arcáról az élvezetet.

A pózban szintén gondot jelenthet, hogy a férfi nehezebben tudja kitámasztani magát oldalt fekve, így az erőteljesebb mozdulatok kevésbé kivitelezhetők, tehát főként a gyengédségé és a kényeztetésé a főszerep.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!
Megtekintve 5495 alkalommal

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld! A szex egyik legfontosabb része az előjáték. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen áll vagy bukik az együttlét minősége. De előfordul, hogy nem mindenki fordít megfelelő figyelmet minderre. Sőt, olyan is akad, aki szíve szerint átugraná ezt az egészet. Te hogyan állsz ehhez a témához? Teszteld magad!

A csikló izgatás 5 titkos módja
Megtekintve 51761 alkalommal

A csikló izgatás 5 titkos módja A csikló izgatása különleges módon. Ha eddig csak a kézzel dörzsölést ismerted, akkor sürgősen olvasd el ezt a cikket. Igazából minden férfinak kötelező darab...

Tönkreteszi-e a szex a barátságot?
Megtekintve 5217 alkalommal

Tönkreteszi-e a szex a barátságot? Középiskola óta ismered őt – mindig kijöttetek, úgy tekintettél rá, mint a nővéredre. Ezek az évek rég elmúltak: azóta gyönyörű, érett nő lett belőle, de a kapcsolatotok továbbra is szoros, és természetesen a viszonyaitokról is mindent megosztotok egymással.

A nők a pia és a szex
Megtekintve 6819 alkalommal

A nők a pia és a szex Az alkohol a legelterjedtebb afrodiziákum, és a nők jelentős része használja feszültségoldásra az aktus előtt. Az csak most derült ki, milyen riasztóan magas a száma azoknak, akik igénylik a piát szex előtt.