Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3320 alkalommal

Ölelkező kiflik az ágyban


Ölelkező kiflik az ágyban
Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?

Nálunk elterjedtebb elnevezés a "kis kifli, nagy kifli" pozitúra, de más országokban kis kanálként is emlegetik ez a pikáns szex pózt. Jól ismert és gyakran bevetett testhelyzet, mivel sok forró pillanatot okozhat mind a nőnek, mind a férfinak.

Fordíts hátat!
A kifli póznál a nő oldalán fekve hátat fordít párjának, és kissé összegömbölyödve fenekét a férfi ágyékához tolja. Kényelmes póz, ahol mindkét fél izgalmas játszadozásba kezdhet kezeivel, az összehangolt ölelkezés, és mozgás közepette.

Előnye
A szeretet és a szenvedély egyszerre járja át ezt a szex pozitúrát, mivel szorosan ölelkezve simogathatják egymást a párok, miközben kezeikkel elkalandozhatnak partnerük erogén zónáihoz. A nők számára a behatolás során a hüvely más területeit is stimulálja párja, így a kéjes mámor sokszor vezet orgazmushoz ebben a pózban.

Hátránya
Azok a nők, akik szeretik szemmel tartani, és csókolgatni párjukat szeretkezés közben, hamarabb elunhatják a kifli pózt, ahogy a férfiak között is sokan vannak, akik szemtől szemben élvezik jobban az együttlétet, leolvasva szeretőjük arcáról az élvezetet.

A pózban szintén gondot jelenthet, hogy a férfi nehezebben tudja kitámasztani magát oldalt fekve, így az erőteljesebb mozdulatok kevésbé kivitelezhetők, tehát főként a gyengédségé és a kényeztetésé a főszerep.


Lassú nyelvcsapásokkal
Megtekintve 4888 alkalommal

Lassú nyelvcsapásokkal Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. Hogy mindez igaz-e, nem tudjuk. Jó, ha tudod azonban, a nők többsége erre vágyik igazán, összefoglaltuk tehát a tuti tippeket.

Gyors szex csodákra képes
Megtekintve 3100 alkalommal

Gyors szex csodákra képes Hibázik, aki elbizakodott a párkapcsolatban. Ajánlatos nem megülni a babérjainkon, hanem fölfrissíteni a szerelmi életet. Például izgalmas játékokkal.

Korkülönbség a nő javára
Megtekintve 2946 alkalommal

Korkülönbség a nő javára Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

Mindent a HIV-szűrésről
Megtekintve 2827 alkalommal

Mindent a HIV-szűrésről Nehéz meghozni egy ilyen döntést, de sajnos előfordulhat, hogy elkerülhetetlen. A ha nem tudunk róla, nem fáj taktika helyett azonban bölcsebb dolog a végére járni a dolognak. Cikkünkben összegyűjtöttük, mit érdemes róla tudnod!