Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6771 alkalommal

Ölelkező kiflik az ágyban


Ölelkező kiflik az ágyban
Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?

Nálunk elterjedtebb elnevezés a "kis kifli, nagy kifli" pozitúra, de más országokban kis kanálként is emlegetik ez a pikáns szex pózt. Jól ismert és gyakran bevetett testhelyzet, mivel sok forró pillanatot okozhat mind a nőnek, mind a férfinak.

Fordíts hátat!
A kifli póznál a nő oldalán fekve hátat fordít párjának, és kissé összegömbölyödve fenekét a férfi ágyékához tolja. Kényelmes póz, ahol mindkét fél izgalmas játszadozásba kezdhet kezeivel, az összehangolt ölelkezés, és mozgás közepette.

Előnye
A szeretet és a szenvedély egyszerre járja át ezt a szex pozitúrát, mivel szorosan ölelkezve simogathatják egymást a párok, miközben kezeikkel elkalandozhatnak partnerük erogén zónáihoz. A nők számára a behatolás során a hüvely más területeit is stimulálja párja, így a kéjes mámor sokszor vezet orgazmushoz ebben a pózban.

Hátránya
Azok a nők, akik szeretik szemmel tartani, és csókolgatni párjukat szeretkezés közben, hamarabb elunhatják a kifli pózt, ahogy a férfiak között is sokan vannak, akik szemtől szemben élvezik jobban az együttlétet, leolvasva szeretőjük arcáról az élvezetet.

A pózban szintén gondot jelenthet, hogy a férfi nehezebben tudja kitámasztani magát oldalt fekve, így az erőteljesebb mozdulatok kevésbé kivitelezhetők, tehát főként a gyengédségé és a kényeztetésé a főszerep.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Hogyan szeretkezzünk egy jót?
Megtekintve 6952 alkalommal

Hogyan szeretkezzünk egy jót? Most bemutatunk három fontos tényezőt, amely közrejátszik a kielégítő szexben: a pozíció, az idő és a helyszín.

Öt tuti szexhelyszín nyárra
Megtekintve 5885 alkalommal

Öt tuti szexhelyszín nyárra Unod az ágyat és elviselhetetlen a lakásban a forróság? Íme, néhány ötlet, amely nem csak a hőháztartásod rakja rendbe, hanem a kapcsolatodat is feldobja!

Szextippek kezdőknek és haladóknak
Megtekintve 9601 alkalommal

Szextippek kezdőknek és haladóknak A jól megérdemelt önzés ideje elérkezett az ágyban is. Ezeket a pózokat kifejezetten férfiaknak találták ki. Ha véletlenül jó a nőnek is, ...nos az tényleg csak a véletlen műve. Szexre fel!

Vágyak, viszonyok, szex – számokban
Megtekintve 5868 alkalommal

Vágyak, viszonyok, szex – számokban Bár a statisztikák szerint hiszünk az örök szerelemben, egyre népszerűbbek a nyitott házasságok és azok a baráti kapcsolatok, melyekben a szex nem tabu. A számok elárulják vágyainkat és viszonyainkat.