Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5949 alkalommal

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz


A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz
Íme egy jó ok, amiért egy férfinak nem érdemes csalnia a nejét – nemcsak a kapcsolatot törheti meg ugyanis, hanem kutatók szerint a férfiasságát is.

A hűtlenség nem csupán azért lehet fájdalmas, mert megbánhatjuk, vagy mert a feleség rájöhet, és onnantól nem egyszerű visszaállítani a páros tagjai között a bizalmat.

A Sexual Medicine című lapban megjelent tanulmány szerint azoknak a férfiaknak, akik házasságon kívüli afférokba keverednek, nagyobb esélyük van a péniszük megtörésére is.

A Marylandi egyetem orvosai felfedezték, hogy vizsgálatnak alávetett pácienseik fele szenvedett el pénisz sérüléseket, és ezeket afférjaik során, 2007 és 2011 között szerezték be.

Andrew Kramer tanulmányvezető és urológus kifejezetten ezeken kalandokat okolja a péniszroncsolódásokért. A magyarázat: "Számos férfi olyan szituációkban és helyeken bonyolódott a megcsalásba, ahol a kényelmetlenségek miatt sérülést szenvedhetett el."

Például: autó, lift, fürdőszobai alkalmatosságok, irodai bútorok. "Nemcsak a furcsa helyzetekkel, helyekkel van baj" – figyelmeztet a szakember. – Az olykor esetlen, ügyetlen, de felfokozott izgalmi helyzetben nem igazán "urai" a péniszüknek és a sérülésektől sem tudják megvédeni.

Mindenképp előnyösebb, ha a férfi van felül az aktus során és jobban kontrollálni tudja mozgását, mert ha a nő, aki irányítja a mozgást, sokkal nagyobb az esélye a férfiasság sérülésének. Könnyen olyan szögbe kényszerülhet, amely miatt "megtörhet", megsérülhet.

"A pénisz roncsolódása még jellemzőbb a durva, cowboy szexnél" – teszi hozzá az urológus. – Ha a nő van felül az aktus során, mozgását mindenképp érdemes irányítani, azzal, hogy a stabilizáljuk a medencéjét – fogjuk két oldalról -, nehogy lejjebb csússzon a kelleténél a "lovaglás" közben, mert legtöbbször ez vezet sérüléshez.

A legegyszerűbb azonban, ha egyáltalán eszünkbe sem jut a megcsalás...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Miért olyan fontos a melltartó?
Megtekintve 5785 alkalommal

Miért olyan fontos a melltartó? A legtöbb nő önbizalma egyenesen arányos a mellméretével. Sajnos. Legalább is sokkal többen vannak ezen a véleményen, mint kellene. De vajon miért ilyen fontos ez a testrész? És ha már így van, hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőle? Utánajártunk!

Mindent a női óvszerről
Megtekintve 5678 alkalommal

Mindent a női óvszerről Forradalmi találmány, hiszen ez az egyetlen olyan női fogamzásgátló eszköz, amely egyaránt véd a nem kívánt terhességtől és a szexuális úton terjedő betegségektől is. Első ízben az 1992-ben megrendezett AIDS elleni Világkonferencián mutatták be a nagyközönségnek. Mit érdemes még róla tudnod? Olvass tovább!

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz
Megtekintve 17089 alkalommal

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz Használj óvszert, és nem kell a nemibeteg-gondozóban ücsörögnöd...

A jó szex csak tizenhárom percig tart
Megtekintve 6213 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.