Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6864 alkalommal

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"


Amit érdemes tudnod a
Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.

Maga a vagina szó latin eredetű és jelentése nem túl pozitív kicsengésű. Egyfajta római szleng, és olyasmit jelent, mint "rés" vagy éppen "szőrtarisznya". Ezek után nem is csoda, ha sok időbe telt, amíg a nők felszabadultan és más tudattal gondolhatnak nemi szervükre. Hiszen ha egy nő igazán élvezni szeretné a szexet, akkor alaposan meg kell ismernie saját szexualitását, és az ezzel kapcsolatos testi és érzelmi reakcióit is.

Az első legnagyobb feladat egy lány számára, hogy jóban legyen nemi szerve kinézetével. Nagyon sokan például azt sem tudják, pontosan hogy néz ki.

Melyikről mit érdemes tudni? Most sorba vesszük őket!

1.) A Vénusz-domb.
Ennél a kis puha dombnál kezdődik minden, amivel a téged egy másik dimenzióba tud röpíteni. Nem mellékesen itt található a G-pont kívülről. Ha ennek a dombnak a közepét masszírozod kívülről a G-pont belső izgatása mellett, tovább fokozható a gyönyör.

2.) A nagy ajkak.
Ez a testrész védi a kis ajkakat, a csiklót és a hüvelybemenetet is. A rajta lévő szőrzet szintén ezt a védelmi funkciót erősíti. Emiatt talán nem árt néha átgondolni egy fazongyantázás előtt, nem teszi-e ki a legérzékenyebb testrészeit nagyobb fertőzésveszélynek a totális lecsupaszítással.

3.) A kis ajkak.
Ezek védik a csiklót közvetlenül. A lányok legnagyobb elégedetlenségét éppen ennek a testrésznek az alakja és mérete szokta kiváltani. Jó, ha tudja, hogy a fiúk számára úgy szép, ahogy van, még akkor is, ha túl kicsinek, túl nagynak, vagy éppen aszimmetrikusnak találja. A szexuális együttléteteket egyik esetben sem fogja kevésbé élvezhetővé tenni, csak akkor, ha azon görcsöl, hogy Neked biztos nem fog tetszeni.

4.) A csikló.
A legtöbb fiú legszívesebben azonnal nekiesne, hiszen minél gyorsabban minél több örömhöz szeretne téged juttatni. Azonban csak úgy lesz ebben része, ha Ő maga is tisztában van, hogy ezen a téren mit szeret. Kísérletezze ki, és finoman vezessen rá téged is!

5.) A húgycső.
Sajnos erre szebb beceneveket még nem találtak ki, azonban az örömteli szeretkezés szempontjából erről is érdemes említést tenni. Van, aki kifejezetten élvezi, ha orális szex közben ezt a csikló alatti részt is izgatják, míg másokat nem ajz fel annyira. Mindenesetre jó, ha tudsz róla, hogy egy ilyen erogén zóna is található itt, és utána jársz, Ő hogy viszonyul hozzá.

6.) A szűzhártya.
A legtöbb lánynak már az első szeretkezés alkalmával elszakad minden különösebb fájdalom és vérzés nélkül. Persze extrém példák mindig vannak, és általában ezek terjednek gyorsabban. De ha neki még megvan, akkor ne tartson tőle. Jó, ha arra is figyel, hogy a kiválasztottja éppen az a fiú legyen, akinek teljes szívéből oda szeretnéd ajándékozni ezt a különleges élményt.

7.) A hüvely.
Ez a testrész azért lehet különösen titokzatos, mert rejtve van a szemei elől, és talán ezért nehezebb kiismerni a működését. Kb. egy tíz centiméteres izmos csőről van szó, amely kb. 65 fokos szögben helyezkedik el a testében, és a hüvelybejárattól 4 centiméterre található a már említett G-pont, a hasfal irányába.

És végül egy kényes téma, amiről a lányok nem szívesen beszélnek, de jó esetben gyakran átélik. Ez önmaguk felfedezése, kényeztetése, mely nélkül soha nem tapasztalják meg, mit is szeretnének érezni párjuk intim közeledésekor. Pedig ahogy Dr. Ruth Westheimer szexológus is tanácsolja: "Minden nőnek először a saját orgazmusát kell megtanulnia, hogy aztán a férfit is megtaníthassa rá!"


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ejakulálnak-e a nők?
Megtekintve 6496 alkalommal

Ejakulálnak-e a nők? Az ősi írások szerint létezik, számos nő megtapasztalta, de a tudomány továbbra is tagadja, hogy a nők ejakulálnak.

Kell a latex?
Megtekintve 5974 alkalommal

Kell a latex? Alternatívák óvszer ügyben. Érdemes végiggondolni, hogy mi a különbség a latex és nem latex anyagból készült óvszer között. Az óvszer piac továbbra is virágzik, hiszen sosem árt, ha lapul egy darab a zsebben.

10 jel, hogy mégsem ő az igazi
Megtekintve 7080 alkalommal

10 jel, hogy mégsem ő az igazi Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Vannak dolgok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem vesz téged elég komolyan a másik.

Fogd vissza magad! A korai magömlés
Megtekintve 15694 alkalommal

Fogd vissza magad! A korai magömlés Úgy tűnik, a korai magömlés sokak hálószobájának nemkívánatos vendége, legalábbis erről tanúskodnak olvasói leveleink.