Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6020 alkalommal

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"


Amit érdemes tudnod a
Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.

Maga a vagina szó latin eredetű és jelentése nem túl pozitív kicsengésű. Egyfajta római szleng, és olyasmit jelent, mint "rés" vagy éppen "szőrtarisznya". Ezek után nem is csoda, ha sok időbe telt, amíg a nők felszabadultan és más tudattal gondolhatnak nemi szervükre. Hiszen ha egy nő igazán élvezni szeretné a szexet, akkor alaposan meg kell ismernie saját szexualitását, és az ezzel kapcsolatos testi és érzelmi reakcióit is.

Az első legnagyobb feladat egy lány számára, hogy jóban legyen nemi szerve kinézetével. Nagyon sokan például azt sem tudják, pontosan hogy néz ki.

Melyikről mit érdemes tudni? Most sorba vesszük őket!

1.) A Vénusz-domb.
Ennél a kis puha dombnál kezdődik minden, amivel a téged egy másik dimenzióba tud röpíteni. Nem mellékesen itt található a G-pont kívülről. Ha ennek a dombnak a közepét masszírozod kívülről a G-pont belső izgatása mellett, tovább fokozható a gyönyör.

2.) A nagy ajkak.
Ez a testrész védi a kis ajkakat, a csiklót és a hüvelybemenetet is. A rajta lévő szőrzet szintén ezt a védelmi funkciót erősíti. Emiatt talán nem árt néha átgondolni egy fazongyantázás előtt, nem teszi-e ki a legérzékenyebb testrészeit nagyobb fertőzésveszélynek a totális lecsupaszítással.

3.) A kis ajkak.
Ezek védik a csiklót közvetlenül. A lányok legnagyobb elégedetlenségét éppen ennek a testrésznek az alakja és mérete szokta kiváltani. Jó, ha tudja, hogy a fiúk számára úgy szép, ahogy van, még akkor is, ha túl kicsinek, túl nagynak, vagy éppen aszimmetrikusnak találja. A szexuális együttléteteket egyik esetben sem fogja kevésbé élvezhetővé tenni, csak akkor, ha azon görcsöl, hogy Neked biztos nem fog tetszeni.

4.) A csikló.
A legtöbb fiú legszívesebben azonnal nekiesne, hiszen minél gyorsabban minél több örömhöz szeretne téged juttatni. Azonban csak úgy lesz ebben része, ha Ő maga is tisztában van, hogy ezen a téren mit szeret. Kísérletezze ki, és finoman vezessen rá téged is!

5.) A húgycső.
Sajnos erre szebb beceneveket még nem találtak ki, azonban az örömteli szeretkezés szempontjából erről is érdemes említést tenni. Van, aki kifejezetten élvezi, ha orális szex közben ezt a csikló alatti részt is izgatják, míg másokat nem ajz fel annyira. Mindenesetre jó, ha tudsz róla, hogy egy ilyen erogén zóna is található itt, és utána jársz, Ő hogy viszonyul hozzá.

6.) A szűzhártya.
A legtöbb lánynak már az első szeretkezés alkalmával elszakad minden különösebb fájdalom és vérzés nélkül. Persze extrém példák mindig vannak, és általában ezek terjednek gyorsabban. De ha neki még megvan, akkor ne tartson tőle. Jó, ha arra is figyel, hogy a kiválasztottja éppen az a fiú legyen, akinek teljes szívéből oda szeretnéd ajándékozni ezt a különleges élményt.

7.) A hüvely.
Ez a testrész azért lehet különösen titokzatos, mert rejtve van a szemei elől, és talán ezért nehezebb kiismerni a működését. Kb. egy tíz centiméteres izmos csőről van szó, amely kb. 65 fokos szögben helyezkedik el a testében, és a hüvelybejárattól 4 centiméterre található a már említett G-pont, a hasfal irányába.

És végül egy kényes téma, amiről a lányok nem szívesen beszélnek, de jó esetben gyakran átélik. Ez önmaguk felfedezése, kényeztetése, mely nélkül soha nem tapasztalják meg, mit is szeretnének érezni párjuk intim közeledésekor. Pedig ahogy Dr. Ruth Westheimer szexológus is tanácsolja: "Minden nőnek először a saját orgazmusát kell megtanulnia, hogy aztán a férfit is megtaníthassa rá!"


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik...
Megtekintve 5035 alkalommal

Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik... Szinte mindenkinek voltak már erotikus álmai, amely után azon tűnődött, vajon jelentett-e valamit?! Sokszor a szextartalmú álmainkon keresztül tudatalattink üzen, ezért jó, ha ismered a magyarázatokat!

10 tévhit a védekezésről
Megtekintve 5661 alkalommal

10 tévhit a védekezésről Elmélkedés a téves védekezésről. A védekezés kérdését körüllengő tévhitekről nem árt lerántani a leplet, és megfelelően tájékozódni a témát illetően.

Az orális szex legkínosabb pillanatai - Férfiak szerint
Megtekintve 12487 alkalommal

Az orális szex legkínosabb pillanatai - Férfiak szerint A pasi számára a szájmágia csupa gyönyör, ám nem minden egyes részlete. Tudd meg, mitől jön zavarba!

Ezért kerülik a nők a szexet!
Megtekintve 4913 alkalommal

Ezért kerülik a nők a szexet! A legújabb felmérések szerint a nők fele annyira kövérnek érzi magát, hogy inkább elutasítja a szexuális együttlétet az aktuális partnerrel.