Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 11162 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!


Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

Előkészületek
Bármennyire hevesek vagyunk is, nem árt, ha kicsit odafigyelünk a lakás illetve a bútorok tisztaságára is ilyenkor. Nem lenne jó, ha a gyönyörű bézs kanapén, vagy a csodás ágytakarón valami csúnya eltávolíthatatlan folt ékeskedne, nem? Terítsünk magunk alá egy nagy törülközőt vagy plédet, és indulhat is a móka! És mindig legyen kéznél papírtörlő vagy zsebkendő, ha szükség lenne rá.

Higiénia
A legfontosabb, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebb a szervezetünk védelmi rendszere odalent. Emiatt sokkal könnyebben elkaphatunk fertőzéseket és bacilusokat, így a lehető legtisztább helyszínt válasszuk az együttléthez. Lehetőleg ne ilyenkor próbáljunk ki valamilyen izgalmas új helyszínt, maradjunk csak a négy fal között. Annál is inkább az ágy, illetve a fürdőszoba javallott. Előbbi nyilván kényelmi szempontok miatt, utóbbi pedig mivel könnyebb eltüntetni a „nyomokat”.

Ideális pózok
Nyilvánvaló, hogy ilyenkor a női dominancia a pózok tekintetében háttérbe szorul. Ilyen esetekben általában ugyanis mi vagyunk felül, és ez nem feltétlenül jó a menzesz alatt. Cserébe, hagyjuk, hogy párunk kényeztessen bennünket! Legyen övé az irányítás, és alkalmazzuk a jó öreg misszionárius pózt, és ennek változatait. Ez azért is nagyon jó ilyenkor, mert az intimitás a menstruáció alatt éppolyan fontos, mint a vágyak kielégítése – ha nem fontosabb. Ha valami extrémebbre vágyunk, a kutyapózt javasoljunk, illetve a fürdőszobai szex esetében próbálkozhatunk szinte bármivel, hiszen ott nem tragédia, ha egy két apró folt megjelenik.

Orális élvezetek
Na, ez az, ami teljesen egyénfüggő. Meg kell beszélnünk párunkkal, hogy zavarja-e a dolog, vagy inkább ezúttal csak kézzel és hímvesszőjével ingerelne minket. Ezen nem szabad megsértődnünk, fordított esetben, mi sem biztos, hogy örömmel vállalkoznánk ilyesmire. Ezen kívül rengeteg féle módszer létezik, amellyel kényeztethetjük egymást. Ám ha ragaszkodunk a nyelvezéshez, mindenképpen a zuhany alatt csináljuk! Így egyrészt a vér ízét is elnyomhatjuk kicsit, másrészt sokkal higiénikusabban élvezkedhetünk.


3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed!
Megtekintve 7547 alkalommal

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed! Mit tehetünk, ha a szexuális életünk kiüresedik, vagy esetleg soha nem is volt túlzottan szenvedélyes? Az alábbi három módszer segíthet fellendíteni a dolgokat, és új lendületet adni a párkapcsolatnak!

Öt tuti szexhelyszín nyárra
Megtekintve 3219 alkalommal

Öt tuti szexhelyszín nyárra Unod az ágyat és elviselhetetlen a lakásban a forróság? Íme, néhány ötlet, amely nem csak a hőháztartásod rakja rendbe, hanem a kapcsolatodat is feldobja!

Szadomazo kezdőknek
Megtekintve 4016 alkalommal

Szadomazo kezdőknek Sokak számára riasztóan hangzik minden, ami szado vagy mazo, de a szex ezen fajátja talán közelebb áll hozzád, mint hinnéd.

Mi az orális szex receptje?
Megtekintve 4523 alkalommal

Mi az orális szex receptje? A férfi szájjal vagy nyelvvel izgatja a nőt a lába között - ez az egyik legbeváltabb és legpraktikusabb eszköz a férfi számára, és nagyon élvezetes a nő számára is.