Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9356 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!


Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

Előkészületek
Bármennyire hevesek vagyunk is, nem árt, ha kicsit odafigyelünk a lakás illetve a bútorok tisztaságára is ilyenkor. Nem lenne jó, ha a gyönyörű bézs kanapén, vagy a csodás ágytakarón valami csúnya eltávolíthatatlan folt ékeskedne, nem? Terítsünk magunk alá egy nagy törülközőt vagy plédet, és indulhat is a móka! És mindig legyen kéznél papírtörlő vagy zsebkendő, ha szükség lenne rá.

Higiénia
A legfontosabb, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebb a szervezetünk védelmi rendszere odalent. Emiatt sokkal könnyebben elkaphatunk fertőzéseket és bacilusokat, így a lehető legtisztább helyszínt válasszuk az együttléthez. Lehetőleg ne ilyenkor próbáljunk ki valamilyen izgalmas új helyszínt, maradjunk csak a négy fal között. Annál is inkább az ágy, illetve a fürdőszoba javallott. Előbbi nyilván kényelmi szempontok miatt, utóbbi pedig mivel könnyebb eltüntetni a „nyomokat”.

Ideális pózok
Nyilvánvaló, hogy ilyenkor a női dominancia a pózok tekintetében háttérbe szorul. Ilyen esetekben általában ugyanis mi vagyunk felül, és ez nem feltétlenül jó a menzesz alatt. Cserébe, hagyjuk, hogy párunk kényeztessen bennünket! Legyen övé az irányítás, és alkalmazzuk a jó öreg misszionárius pózt, és ennek változatait. Ez azért is nagyon jó ilyenkor, mert az intimitás a menstruáció alatt éppolyan fontos, mint a vágyak kielégítése – ha nem fontosabb. Ha valami extrémebbre vágyunk, a kutyapózt javasoljunk, illetve a fürdőszobai szex esetében próbálkozhatunk szinte bármivel, hiszen ott nem tragédia, ha egy két apró folt megjelenik.

Orális élvezetek
Na, ez az, ami teljesen egyénfüggő. Meg kell beszélnünk párunkkal, hogy zavarja-e a dolog, vagy inkább ezúttal csak kézzel és hímvesszőjével ingerelne minket. Ezen nem szabad megsértődnünk, fordított esetben, mi sem biztos, hogy örömmel vállalkoznánk ilyesmire. Ezen kívül rengeteg féle módszer létezik, amellyel kényeztethetjük egymást. Ám ha ragaszkodunk a nyelvezéshez, mindenképpen a zuhany alatt csináljuk! Így egyrészt a vér ízét is elnyomhatjuk kicsit, másrészt sokkal higiénikusabban élvezkedhetünk.


A leggyakoribb nőtípusok
Megtekintve 3039 alkalommal

A leggyakoribb nőtípusok Hogy mik is a leggyakoribb nőtípusok? Egy picit foglalkoztunk a témával, gyere és olvass utána.

Bevezetés az anális szex élvezetébe
Megtekintve 4908 alkalommal

Bevezetés az anális szex élvezetébe Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben.

A csikló izgatás 5 titkos módja
Megtekintve 23884 alkalommal

A csikló izgatás 5 titkos módja A csikló izgatása különleges módon. Ha eddig csak a kézzel dörzsölést ismerted, akkor sürgősen olvasd el ezt a cikket. Igazából minden férfinak kötelező darab...

Biszex a barátok között
Megtekintve 4254 alkalommal

Biszex a barátok között A heteroszexuálistól eltérő viselkedés megosztja az emberek nagy többségét. Van, aki öröklött, veleszületett hajlamot feltételez emögött, de egyre többen vannak, akik a környezeti hatásokat és a divatot is megemlítik. Vajon te mit tennél, ha a baráti körödben kiderülne valakiről, bizony volt már szexuális kapcsolata veled azonos neműekkel is?