Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 14168 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!


Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

Előkészületek
Bármennyire hevesek vagyunk is, nem árt, ha kicsit odafigyelünk a lakás illetve a bútorok tisztaságára is ilyenkor. Nem lenne jó, ha a gyönyörű bézs kanapén, vagy a csodás ágytakarón valami csúnya eltávolíthatatlan folt ékeskedne, nem? Terítsünk magunk alá egy nagy törülközőt vagy plédet, és indulhat is a móka! És mindig legyen kéznél papírtörlő vagy zsebkendő, ha szükség lenne rá.

Higiénia
A legfontosabb, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebb a szervezetünk védelmi rendszere odalent. Emiatt sokkal könnyebben elkaphatunk fertőzéseket és bacilusokat, így a lehető legtisztább helyszínt válasszuk az együttléthez. Lehetőleg ne ilyenkor próbáljunk ki valamilyen izgalmas új helyszínt, maradjunk csak a négy fal között. Annál is inkább az ágy, illetve a fürdőszoba javallott. Előbbi nyilván kényelmi szempontok miatt, utóbbi pedig mivel könnyebb eltüntetni a „nyomokat”.

Ideális pózok
Nyilvánvaló, hogy ilyenkor a női dominancia a pózok tekintetében háttérbe szorul. Ilyen esetekben általában ugyanis mi vagyunk felül, és ez nem feltétlenül jó a menzesz alatt. Cserébe, hagyjuk, hogy párunk kényeztessen bennünket! Legyen övé az irányítás, és alkalmazzuk a jó öreg misszionárius pózt, és ennek változatait. Ez azért is nagyon jó ilyenkor, mert az intimitás a menstruáció alatt éppolyan fontos, mint a vágyak kielégítése – ha nem fontosabb. Ha valami extrémebbre vágyunk, a kutyapózt javasoljunk, illetve a fürdőszobai szex esetében próbálkozhatunk szinte bármivel, hiszen ott nem tragédia, ha egy két apró folt megjelenik.

Orális élvezetek
Na, ez az, ami teljesen egyénfüggő. Meg kell beszélnünk párunkkal, hogy zavarja-e a dolog, vagy inkább ezúttal csak kézzel és hímvesszőjével ingerelne minket. Ezen nem szabad megsértődnünk, fordított esetben, mi sem biztos, hogy örömmel vállalkoznánk ilyesmire. Ezen kívül rengeteg féle módszer létezik, amellyel kényeztethetjük egymást. Ám ha ragaszkodunk a nyelvezéshez, mindenképpen a zuhany alatt csináljuk! Így egyrészt a vér ízét is elnyomhatjuk kicsit, másrészt sokkal higiénikusabban élvezkedhetünk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szextérkép a G-ponthoz
Megtekintve 4862 alkalommal

Szextérkép a G-ponthoz A vadító pont sokak szerint csak városi legenda. Ezzel szemben egyre többen számolnak be áldásos hatásáról. Tudd meg, hol találod!

Szigorúan titkos női fantáziák
Megtekintve 4322 alkalommal

Szigorúan titkos női fantáziák Egy fantázia nem jelent feltétlen olyan dolgot, amire valójában vágyunk. Elég csak képzelődni, álmodozni – nem feltétlen akarjuk az életben is megtapasztalni.

A maszturbáció öt előnye!
Megtekintve 5643 alkalommal

A maszturbáció öt előnye! Ha eddig kételkedtünk is, most bátran előkaphatjuk azt a bizonyosat, akár heti többször is: a maszturbációnak minimum öt egészségügyi előnye van!

Anál nőknek pro és kontra
Megtekintve 5379 alkalommal

Anál nőknek pro és kontra A tétel egyszerű, a legtöbb férfi vágyik az anális szexre, hiszen a bejárat sokak szemében tiltott és ezért izgalmas terület, szorítása erős, a hátsó behatolás pedig nem megszokott. Akárhogy is, a férfi szereti hátulról csinálni, de mi a helyzet a nőkkel? Ők vajon miért utasítják el, illetve miért kedvelik a popsiszexet?