Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 17148 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!


Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

Előkészületek
Bármennyire hevesek vagyunk is, nem árt, ha kicsit odafigyelünk a lakás illetve a bútorok tisztaságára is ilyenkor. Nem lenne jó, ha a gyönyörű bézs kanapén, vagy a csodás ágytakarón valami csúnya eltávolíthatatlan folt ékeskedne, nem? Terítsünk magunk alá egy nagy törülközőt vagy plédet, és indulhat is a móka! És mindig legyen kéznél papírtörlő vagy zsebkendő, ha szükség lenne rá.

Higiénia
A legfontosabb, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebb a szervezetünk védelmi rendszere odalent. Emiatt sokkal könnyebben elkaphatunk fertőzéseket és bacilusokat, így a lehető legtisztább helyszínt válasszuk az együttléthez. Lehetőleg ne ilyenkor próbáljunk ki valamilyen izgalmas új helyszínt, maradjunk csak a négy fal között. Annál is inkább az ágy, illetve a fürdőszoba javallott. Előbbi nyilván kényelmi szempontok miatt, utóbbi pedig mivel könnyebb eltüntetni a „nyomokat”.

Ideális pózok
Nyilvánvaló, hogy ilyenkor a női dominancia a pózok tekintetében háttérbe szorul. Ilyen esetekben általában ugyanis mi vagyunk felül, és ez nem feltétlenül jó a menzesz alatt. Cserébe, hagyjuk, hogy párunk kényeztessen bennünket! Legyen övé az irányítás, és alkalmazzuk a jó öreg misszionárius pózt, és ennek változatait. Ez azért is nagyon jó ilyenkor, mert az intimitás a menstruáció alatt éppolyan fontos, mint a vágyak kielégítése – ha nem fontosabb. Ha valami extrémebbre vágyunk, a kutyapózt javasoljunk, illetve a fürdőszobai szex esetében próbálkozhatunk szinte bármivel, hiszen ott nem tragédia, ha egy két apró folt megjelenik.

Orális élvezetek
Na, ez az, ami teljesen egyénfüggő. Meg kell beszélnünk párunkkal, hogy zavarja-e a dolog, vagy inkább ezúttal csak kézzel és hímvesszőjével ingerelne minket. Ezen nem szabad megsértődnünk, fordított esetben, mi sem biztos, hogy örömmel vállalkoznánk ilyesmire. Ezen kívül rengeteg féle módszer létezik, amellyel kényeztethetjük egymást. Ám ha ragaszkodunk a nyelvezéshez, mindenképpen a zuhany alatt csináljuk! Így egyrészt a vér ízét is elnyomhatjuk kicsit, másrészt sokkal higiénikusabban élvezkedhetünk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Idősebb nőknek jobb a szex!
Megtekintve 4544 alkalommal

Idősebb nőknek jobb a szex! A The American Journal of Medicine című szaklapban nemrég megjelent tanulmányból kiderül, hogy a szexuálisan aktív idős nők koruk előrehaladtával egyre jobban élvezik a szexet.

Sex on the Beach
Megtekintve 4169 alkalommal

Sex on the Beach Sokak fantáziájában merül fel a vízparti szex mint erotikus vágyálom, a tapasztalatok azonban azt mutatják, a strandszex korántsem olyan romantikus, mint ahogy azt a Kék Lagúna alapján gondoltuk.

Fogd vissza magad! A korai magömlés
Megtekintve 9358 alkalommal

Fogd vissza magad! A korai magömlés Úgy tűnik, a korai magömlés sokak hálószobájának nemkívánatos vendége, legalábbis erről tanúskodnak olvasói leveleink.

Öt érdekes tény az önkielégítésről
Megtekintve 4582 alkalommal

Öt érdekes tény az önkielégítésről A maszturbálást, még ha kevesen is vallják be, mindenki csinálja! Íme 5 érdekes tény az önkielégítésről, amit talán még te sem tudtál!