Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 14997 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!


Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

Előkészületek
Bármennyire hevesek vagyunk is, nem árt, ha kicsit odafigyelünk a lakás illetve a bútorok tisztaságára is ilyenkor. Nem lenne jó, ha a gyönyörű bézs kanapén, vagy a csodás ágytakarón valami csúnya eltávolíthatatlan folt ékeskedne, nem? Terítsünk magunk alá egy nagy törülközőt vagy plédet, és indulhat is a móka! És mindig legyen kéznél papírtörlő vagy zsebkendő, ha szükség lenne rá.

Higiénia
A legfontosabb, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebb a szervezetünk védelmi rendszere odalent. Emiatt sokkal könnyebben elkaphatunk fertőzéseket és bacilusokat, így a lehető legtisztább helyszínt válasszuk az együttléthez. Lehetőleg ne ilyenkor próbáljunk ki valamilyen izgalmas új helyszínt, maradjunk csak a négy fal között. Annál is inkább az ágy, illetve a fürdőszoba javallott. Előbbi nyilván kényelmi szempontok miatt, utóbbi pedig mivel könnyebb eltüntetni a „nyomokat”.

Ideális pózok
Nyilvánvaló, hogy ilyenkor a női dominancia a pózok tekintetében háttérbe szorul. Ilyen esetekben általában ugyanis mi vagyunk felül, és ez nem feltétlenül jó a menzesz alatt. Cserébe, hagyjuk, hogy párunk kényeztessen bennünket! Legyen övé az irányítás, és alkalmazzuk a jó öreg misszionárius pózt, és ennek változatait. Ez azért is nagyon jó ilyenkor, mert az intimitás a menstruáció alatt éppolyan fontos, mint a vágyak kielégítése – ha nem fontosabb. Ha valami extrémebbre vágyunk, a kutyapózt javasoljunk, illetve a fürdőszobai szex esetében próbálkozhatunk szinte bármivel, hiszen ott nem tragédia, ha egy két apró folt megjelenik.

Orális élvezetek
Na, ez az, ami teljesen egyénfüggő. Meg kell beszélnünk párunkkal, hogy zavarja-e a dolog, vagy inkább ezúttal csak kézzel és hímvesszőjével ingerelne minket. Ezen nem szabad megsértődnünk, fordított esetben, mi sem biztos, hogy örömmel vállalkoznánk ilyesmire. Ezen kívül rengeteg féle módszer létezik, amellyel kényeztethetjük egymást. Ám ha ragaszkodunk a nyelvezéshez, mindenképpen a zuhany alatt csináljuk! Így egyrészt a vér ízét is elnyomhatjuk kicsit, másrészt sokkal higiénikusabban élvezkedhetünk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 jel, hogy mégsem ő az igazi
Megtekintve 4711 alkalommal

10 jel, hogy mégsem ő az igazi Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Vannak dolgok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem vesz téged elég komolyan a másik.

Mit akarnak a nők? Most kiderül!
Megtekintve 3329 alkalommal

Mit akarnak a nők? Most kiderül! Egy friss felmérés szerint a magyar nők közel fele szeretné, ha párja többet sportolna és aludna, valamint jobban törődne arcbőrének ápolásával.

Irány meztelenföld!
Megtekintve 3748 alkalommal

Irány meztelenföld! Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok
Megtekintve 4118 alkalommal

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok Nem egyszer előfordul, hogy álmainkban vagy vágyképeinkben olyan szexuális fantáziák jelennek meg, amelyeket, ha fel kéne vállalnunk, bizony nagyon kellemetlenül éreznénk magunkat.