Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5168 alkalommal

A legbizarrabb szextörvények!


A legbizarrabb szextörvények!
Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

Néhány évtizede még a "lehetőségek földjeként" emlegették, mára a liberalizmus és a prüdéria összeférhetetlen Mekkája lett. A legvadabb szexuális történeteket innen halljuk, a nagy szabadság-érzés mögött azonban visszafogottság lakozik.

Bizony, nem olyan felelőtlenek, lazák az amerikaiak, mint amilyennek mutatják magukat. Elképesztő dolgok miatt indítanak pert: gyakran téma a bíróságok tárgyalótermében a szexualitás is, a vélt vagy valós eseteken képesek évekig hadakozni.

Összegyűjtöttünk 20 extrém szextörvényt, amely betartására kiemelten odafigyel az amerikai hatóság!

1. Az USA 18 államában illegális az orális szex.
2. Georgiában illegális a szexuális együttlét házasság előtt.
3. Virginiában tilos felkapcsolt villany mellett szeretkezni. Micsoda környezetbarát és energiatakarékos állam!
4. Oregon államban a férjek számára törvénybe ütköző cselekedet aktus közben trágár szavakat kiejteni.
5. Washington DC-ben, az USA fővárosában a hagyományos misszionárius pózon kívül minden más pozitúra tiltott. A kérdés adott: ki és hogyan ellenőrzi a törvény betartását?
6. Wisconsinban tilos orgazmus közben lövöldözni. Vajon kinek támad kedve a gyönyör felemelő pillanatában pisztollyal lövöldözni?
7. Pennsylvaniában tilos "autópálya-díjszedő fülkében kamionsofőrrel szeretkezni".
8. Floridában törvényt sért, aki tarajos süllel közösül. Érthetetlen, miért éppen erre az állatra esett a tilalom.
9. Az esküvőd napján ne horgássz Illinois államban, Oblongban! Vajon hány menyasszonynak fordult meg a fejében, hogy élete nagy napján egy csónakban ülve a csaliját lógassa egy halastóba?
10. Utah államban tilos unokatestvérrel házasodni 65 éves kor előtt.
11. Washington államban a férfiak számára teljesen legális állatokkal közösülni, amennyiben az állat kevesebbet nyom 40 fontnál (kb. 18 kg-nál).
12. Tilos a flört Arkansas állam fővárosában, Little Rock-ban. Ha megtetszik valaki, csúsztasd oda a számod egy cetlin! Később hívni fog... vagy nem.
13. Szex után tilos a sör az iowai Ames-ben. Kiskapu: a törvény csak a szeretkezés utáni sörivást tiltja, nem vonatkozik a tilalom a borra vagy a pezsgőre, ezek amúgy is romantikusabb és elegánsabb nedűk.
14. Csak ruhában lehetséges a szerelmi együttlét a nebraskai Hastingsben! A prüdéria olyan mértéket öltött, hogy a szállodai vendégek is egy-egy fehér, "élére" vasalt hálóinget kapnak, hogy abban feküdjenek le egymással, majd aludni.
15. Akinek kellemetlen a lehelete, nem szexelhet a minnesotai Alexandriában. Ezt tényleg komolyan gondolhatták a törvényalkotók?
16. A szeretkezés csak óvszerrel megengedett a nevadai Las Vegasban. A védekezés fontossága természetes, de ez a szexre vonatkozó törvény hagy némi kívánnivalót maga után.
17. Szexelj kocsiban Új-Mexikóban! Csak annyi a kikötésük, hogy ha megálltok egy parkolóban egy gyors menetre, ne lehessen belátni a kocsiba, legyenek az ablakok lesötétítve vagy lefüggönyözve. Ennek ellenére érdemes kihaltabb helyet keresni, ha már szabad a pálya, hacsak nem akarod, hogy a környék apraja-nagyja az ütemre rugózó járművedet figyelje.
18. A obszcén, malac beszéd az oregoni Willowdale-ben szigorúan tilos! A hálószobából kihallatszó egyértelmű hangok is szabálysértésnek minősülnek. Ha más is meghallja az együttlét zajait, a lihegést, nyögdécselést vagy az ágy nyikorgását, akár a rendőrséget is kihívhatja!
19. Ha egy család Dallasba költözik, érdemes figyelmeztetni az asszonyt, hogy 30,48 cm-nél hosszabb vibrátort semmiképp ne vigyen be a munkahelyére, mert tiltja a törvény.
20. Massachusettsben tilos az aktus állatok jelenlétében.

Ezek tudatában, ha Amerikában jársz, kétszer is gondold meg, mikor, hol, kivel és mit csinálsz! Éljen a szerelem!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Két út között - biszexualitás
Megtekintve 11210 alkalommal

Két út között - biszexualitás Lehet férfit és nőt egyaránt kívánni? A biszexualitás a szexuális hovatartozás olyan megfoghatatlan kategóriája, ami zavarbaejtő átmenetet kínál az egymástól elhatárolódó heteroszexuális és homoszexuális közösségek számára.

Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak
Megtekintve 5944 alkalommal

Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak A férfiak egyik legnagyobb félelme az, hogy nincs elég nagy péniszük. Egész iparágak álltak rá a témára, weblapok ezrei foglalkoznak a pénisznagyobbítással, de vajon tényleg szükséges mindez?

TOP 9 vágyölő tényező
Megtekintve 4988 alkalommal

TOP 9 vágyölő tényező Graham Masterton szexológus felméréséből megismerhetjük, melyek azok a legnagyobb bakik, amelyeket a férfiak elkövethetnek a nők meghódítása és megtartása során. Kíváncsi vagy, mi lehet az, ami megöli a szenvedélyt, a pillanat varázsát, és amitől a nők libidója rohamos csökkenésnek indul?

Pasik és a pornó - Tényleg zavarja a nőket, vagy csak városi legenda?
Megtekintve 7142 alkalommal

Pasik és a pornó - Tényleg zavarja a nőket, vagy csak városi legenda? A pornó iránti érdeklődés a kutatók szerint arra vezethető vissza, hogy a férfiak agyának szexuális területe kétszer akkora, mint a nőké. Ki gondolta volna?