Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5514 alkalommal

A legbizarrabb szextörvények!


A legbizarrabb szextörvények!
Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

Néhány évtizede még a "lehetőségek földjeként" emlegették, mára a liberalizmus és a prüdéria összeférhetetlen Mekkája lett. A legvadabb szexuális történeteket innen halljuk, a nagy szabadság-érzés mögött azonban visszafogottság lakozik.

Bizony, nem olyan felelőtlenek, lazák az amerikaiak, mint amilyennek mutatják magukat. Elképesztő dolgok miatt indítanak pert: gyakran téma a bíróságok tárgyalótermében a szexualitás is, a vélt vagy valós eseteken képesek évekig hadakozni.

Összegyűjtöttünk 20 extrém szextörvényt, amely betartására kiemelten odafigyel az amerikai hatóság!

1. Az USA 18 államában illegális az orális szex.
2. Georgiában illegális a szexuális együttlét házasság előtt.
3. Virginiában tilos felkapcsolt villany mellett szeretkezni. Micsoda környezetbarát és energiatakarékos állam!
4. Oregon államban a férjek számára törvénybe ütköző cselekedet aktus közben trágár szavakat kiejteni.
5. Washington DC-ben, az USA fővárosában a hagyományos misszionárius pózon kívül minden más pozitúra tiltott. A kérdés adott: ki és hogyan ellenőrzi a törvény betartását?
6. Wisconsinban tilos orgazmus közben lövöldözni. Vajon kinek támad kedve a gyönyör felemelő pillanatában pisztollyal lövöldözni?
7. Pennsylvaniában tilos "autópálya-díjszedő fülkében kamionsofőrrel szeretkezni".
8. Floridában törvényt sért, aki tarajos süllel közösül. Érthetetlen, miért éppen erre az állatra esett a tilalom.
9. Az esküvőd napján ne horgássz Illinois államban, Oblongban! Vajon hány menyasszonynak fordult meg a fejében, hogy élete nagy napján egy csónakban ülve a csaliját lógassa egy halastóba?
10. Utah államban tilos unokatestvérrel házasodni 65 éves kor előtt.
11. Washington államban a férfiak számára teljesen legális állatokkal közösülni, amennyiben az állat kevesebbet nyom 40 fontnál (kb. 18 kg-nál).
12. Tilos a flört Arkansas állam fővárosában, Little Rock-ban. Ha megtetszik valaki, csúsztasd oda a számod egy cetlin! Később hívni fog... vagy nem.
13. Szex után tilos a sör az iowai Ames-ben. Kiskapu: a törvény csak a szeretkezés utáni sörivást tiltja, nem vonatkozik a tilalom a borra vagy a pezsgőre, ezek amúgy is romantikusabb és elegánsabb nedűk.
14. Csak ruhában lehetséges a szerelmi együttlét a nebraskai Hastingsben! A prüdéria olyan mértéket öltött, hogy a szállodai vendégek is egy-egy fehér, "élére" vasalt hálóinget kapnak, hogy abban feküdjenek le egymással, majd aludni.
15. Akinek kellemetlen a lehelete, nem szexelhet a minnesotai Alexandriában. Ezt tényleg komolyan gondolhatták a törvényalkotók?
16. A szeretkezés csak óvszerrel megengedett a nevadai Las Vegasban. A védekezés fontossága természetes, de ez a szexre vonatkozó törvény hagy némi kívánnivalót maga után.
17. Szexelj kocsiban Új-Mexikóban! Csak annyi a kikötésük, hogy ha megálltok egy parkolóban egy gyors menetre, ne lehessen belátni a kocsiba, legyenek az ablakok lesötétítve vagy lefüggönyözve. Ennek ellenére érdemes kihaltabb helyet keresni, ha már szabad a pálya, hacsak nem akarod, hogy a környék apraja-nagyja az ütemre rugózó járművedet figyelje.
18. A obszcén, malac beszéd az oregoni Willowdale-ben szigorúan tilos! A hálószobából kihallatszó egyértelmű hangok is szabálysértésnek minősülnek. Ha más is meghallja az együttlét zajait, a lihegést, nyögdécselést vagy az ágy nyikorgását, akár a rendőrséget is kihívhatja!
19. Ha egy család Dallasba költözik, érdemes figyelmeztetni az asszonyt, hogy 30,48 cm-nél hosszabb vibrátort semmiképp ne vigyen be a munkahelyére, mert tiltja a törvény.
20. Massachusettsben tilos az aktus állatok jelenlétében.

Ezek tudatában, ha Amerikában jársz, kétszer is gondold meg, mikor, hol, kivel és mit csinálsz! Éljen a szerelem!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amit nem tudsz a férfimaszturbációról!
Megtekintve 11922 alkalommal

Amit nem tudsz a férfimaszturbációról! A maszturbáció fontos dolog - nem is hinnénk azonban, mi mindent nem tudunk még a férfiak önkielégítési szokásairól.

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!
Megtekintve 5224 alkalommal

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld! A szex egyik legfontosabb része az előjáték. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen áll vagy bukik az együttlét minősége. De előfordul, hogy nem mindenki fordít megfelelő figyelmet minderre. Sőt, olyan is akad, aki szíve szerint átugraná ezt az egészet. Te hogyan állsz ehhez a témához? Teszteld magad!

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek
Megtekintve 6227 alkalommal

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek A szexuális élet kezdeti időszakában szinte minden férfinak vannak gyors, nem kontrollálható magömlései. A tapasztalatlanság, az izgalom, a tanácsok hiánya és a testi örömök egyedül történő felfedezése mind ellenkező irányban hatnak, amit talán a most következő ázsiai bölcsek tanácsai megszüntetnek! Ismerd meg ezeket a módszereket is!

Túlfűtött wellness hétvége
Megtekintve 6150 alkalommal

Túlfűtött wellness hétvége Gondoltál már rá, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt egy romantikus wellness szálloda sok különböző helysége? Még nem? Akkor mi most beindítjuk a fantáziádat!