Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5472 alkalommal

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex?


3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex?
Az elmúlt években a szex már nem számít tabutémának. Mégis ha a szeretkezések hosszúságáról faggatunk bárkit, pironkodó arcok válaszolnak.

Lehet, hogy a szexről szívesebben beszélünk, mint az elmúlt évtizedben, mégis nehéz egy átfogó képet kapni arról, hogyan is állnak az emberek a szexhez. Sokan nem szívesen tárják ki a hálószobatitkaikat idegeneknek, mások pedig nyíltan elmondják, milyen pozitúra a kedvencük, hány percig tart náluk egy aktus. Mivel minden ember más, így eltérő szokások tükröződnek vissza a szexuális együttlétben.

Paulo Coelho szavaival élve: "Valójában csak negyvenöt perc az egész, és ha még azt is beleszámoljuk, hogy le kell vetkőzni, el kell játszani némi hamis gyengédséget, egy kicsit felszínesen társalogni is kell, a végén pedig felöltözni, akkor a tulajdonképpeni szexre igazából mindössze tizenegy perc jut. Tizenegy perc. A világ egy olyan dolog körül forog, ami csupán tizenegy percig tart."

Tehát ebben a világban az embereknek már nem marad idejük és energiájuk a másikat kényeztetni? Hol rontottuk el, ha már beleununk abba, ha az együttlét, ami nem 11 percig tart, már unalmas?

Sajnos annak is örülünk, ha be tudjuk iktatni az életünkbe az erotikát. Egy lusta társadalom részei vagyunk, ahol nem tudunk lépést tartani a rohanó világgal, ezért inkább hátradőlünk a fotelunkba és várjuk, hogy történjen velünk valami.

A probléma gyökere először ott keresendő, hogy sajnos annyira elszigetelődtünk egymástól, hogy a legtöbben, úgymond kiéheznek egy kapcsolatra. Emiatt, gyakran belemennek egy olyan kapcsolatba, ahol háttérbe szorul a szerelem. Ha nincs meg ez az érzés, illetve a vonzalom, akkor miért is várnánk el a felektől, hogy működni fog a szex?

Ha valaki számára a karrier fontosabb, mint a párkapcsolata, és nincs ideje arra, hogy foglalkozzon a párjával, akkor miért gondoljuk, hogy lesz ideje egy egész estés kényeztetésre!? Talán a szexet is belegyömöszöltük abba a bizonyos mókuskerékbe, ami körül már minden ember élete forog.

A legtöbb nőnek arra sincs ideje, hogy párt találjon magának, a legtöbben ennek ellenére vágynának egy kis kényeztetésre. A férfiak azonban nem mindig foglalkoznak a gyengébb nem igényeivel, inkább a sajátjaikat részesítik előnybe.

Az elmúlt évtizedekben el sem tudták képzelni az emberek, hogy mit jelent az alkalmi szex kapcsolat. Ma már egyre több nő talál magának párt egyetlen éjszakára. Ez lesz a jövő kapcsolata? A nők annyira kiéheznek egy kis erotikára, hogy beadják a derekukat az első férfinak, aki kedvesen szól hozzájuk?

A válasz tehát egyénfüggő. Valaki egy egész napot képes lenne eltölteni a kedvesével, valaki pedig egy rövid együttlét után már folytatja is a napi teendőjét. Én amondó vagyok, mindenki tegye azt, ami jól esik, és ha 11 percet szánunk a sexre, akkor azt a rövid kis időt teljes odaadással élvezzük.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed!
Megtekintve 10037 alkalommal

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed! Mit tehetünk, ha a szexuális életünk kiüresedik, vagy esetleg soha nem is volt túlzottan szenvedélyes? Az alábbi három módszer segíthet fellendíteni a dolgokat, és új lendületet adni a párkapcsolatnak!

A pénz mennyire fontos egy párkapcsolatban?
Megtekintve 4174 alkalommal

A pénz mennyire fontos egy párkapcsolatban? Az anyagi helyzetünk egész életünkre rányomja a bélyegét, sajnos még a kapcsolatunk is zátonyra futhat, ha hirtelen negatív változás áll be.

Furcsa szextörvények
Megtekintve 5590 alkalommal

Furcsa szextörvények A világ különböző országaiban a legkülönfélébb módon viszonyulnak a szexhez, s a szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekményekhez. Összegyűjtöttünk pár különleges paragrafust, amik a történelem során kipattantak a törvényhozók fejéből.

10 heves jeges trükk
Megtekintve 4938 alkalommal

10 heves jeges trükk Próbáld ki ezeket a dermesztően jó trükköket egy forró éjszakán! Garantáltan senki és semmi nem marad szárazon!