Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5916 alkalommal

Szex közben a nők ezt az 3 mondatot utálják


Szex közben a nők ezt az 3 mondatot utálják
Van aki magára ismer van aki nem. Mindenesetre van ez a 3 mondat ami a nőknél kiveri a biztosítékot...uraim tessék elolvasni aztán elgondolkozni. Akinek nem inge az ne vegye magára, ha ezzel is 1 páron segítünk már megérte.

Sokáig tart még?
Egy magára valamit is adó úriember a csúcshoz közeledve azt az elvet vallja, hogy nőké az elsőbbség. A nőnek kell némi idő és érzelmi ráhangolódás az orgazmusra, és sokszor csak a szex öröméért, a másik közelsége miatt megyünk ágyba. Nagy bunkóság sürgetni a másikat a legintimebb pillanatokban.

Mikor voltál utoljára férfival?
A múltról csevegni szex közben gáz, sőt egyáltalán megszólalni a szerelmeskedés hevében, de ez aztán tényleg a legcikibb kérdés, amit az ember fia feltehet. Erre ugyanis még ágyon kívül sem lehet jól felelni: ha két éve, akkor frigid vagy, ha meg tegnap, akkor kurva. Meg egyébként is: min változtat bármelyik opció is a kettő közül? Ilyesmiről az ember maximum barátnőkkel, egy-egy üveg bor elfogyasztása után fecseg, egy bimbózó kapcsolat elején az érdeklődés viszont kimondottan káros és roppantmód lankasztó.

Jól csinálom?
Ilyet nem kérdezünk párunktól szex közben! Ezt vagy észreveszi egy pasi vagy nincs miről beszélni. Aki a testbeszéd nyelvén tálalva nem veszi, mi esik jól a partnerének, az vagy önző vagy teljesen buta. Ettől már csak az a nagyobb bunkóság, ha a barátnő mellbimbóval játszunk szex közben és megadjuk neki a kegyelemdöfést: Petőfi Rádió, Budapest! Híreket mondunk!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Karrier vagy szex?
Megtekintve 5147 alkalommal

Karrier vagy szex? A merevedési zavarokkal küzdők 85%-a a munkahelyi stresszben és a túlhajszoltságban látja a probléma kialakulásának okát. Nem meglepő az sem, hogy a potencia problémák jóval nagyobb arányban fordulnak elő a vezető beosztásúak között, mint az alkalmazottak körében.

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak?
Megtekintve 7599 alkalommal

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak? A férfiak vagy a nők bírják ki tovább egymás nélkül? Melyik nem képes könnyebben elviselni a szex hiányát? Egyszerű a válasz.

Kínos mondatok szex után...
Megtekintve 6626 alkalommal

Kínos mondatok szex után... A szex lehetett nagyon kellemes, mégis elkövethetünk számos hibát utána - elkezdünk a teljesítmény miatt magyarázkodni, nem beszélünk a szexről nyíltan, vagy nem közöljük a másikkal, hogy ő bizony csak egy éjszakás...

A jól ismert misszionárius póz
Megtekintve 19546 alkalommal

A jól ismert misszionárius póz Az alap pozitúra. Talán a misszionárius a legismertebb póz, de a kutatások szerint nem ez a legkedveltebb.