Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5563 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart


A jó szex csak tizenhárom percig tart
Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.

Eric Corty és Jenay Guardini kutatók kikérdezték a Szexterápia és -kutatás Szövetség tagjait, akik között akadt pszichológus, orvos, szociális munkás, családterapeuta és nővér, akik évtizedek óta betegek ezreit kezelték.

"A férfiak és nők saját és partnerük szexuális teljesítményének megítélésében részben szerepet játszik a társadalom formális és informális üzenete." - mondják a kutatók. "Sajnos napjaink kultúrája megerősített bizonyos sztereotípiákat a szexuális aktivitással kapcsolatban. Sok férfi és nő képzeletében él a hatalmas hímtagok, kőkemény merevedések és egész éjszakán át tartó aktusok fantáziaképe.

34 szakember válaszolt a kérdésékre az aktus optimális hosszát illetően, a behatolástól az ejakulációig.

A relatíve kisléptékű felmérés résztvevői 3-7 perces aktust tartottak megfelelőnek, 7-13 perceset pedig kívánatosnak. Az ennél rövidebb túl rövid, a hosszabb pedig túl hosszú.

Korábbi kutatások eredményei szerint a nők és férfiak nagy százaléka állította, hogy a közösülésnek legalább 30 percig kell tartania.

"Ez csalódást és elégedetlenséget szülhet" - mondja a cikk fő szerzője, Eric Corty. "Kutatásunkkal remélhetőleg eloszlathatjuk ezen ábrándokat, és reális adatokkal bíztathatjuk az embereket, így megelőzhetjük a szexuális működési zavarokat és frusztrációt."


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Önuralommal egyszerre a csúcsra jutni!
Megtekintve 5572 alkalommal

Önuralommal egyszerre a csúcsra jutni! Ha a pár egyszerre szeretne a csúcsra jutni, akkor a férfinak megfelelő önuralommal kell rendelkeznie, hogy magömlését visszatartsa addig a pillanatig, míg a partnere is kész az orgazmusra.

Gyors szex csodákra képes
Megtekintve 5112 alkalommal

Gyors szex csodákra képes Hibázik, aki elbizakodott a párkapcsolatban. Ajánlatos nem megülni a babérjainkon, hanem fölfrissíteni a szerelmi életet. Például izgalmas játékokkal.

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat
Megtekintve 5974 alkalommal

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat Régi mítosz, hogy a nők a rossz fiúkhoz vonzódnak a kedves, gondoskodó pasik helyett. Eláruljuk, mi, nők, miért nem szeretjük a jófiúkat.

A boldog házasság titkai
Megtekintve 4657 alkalommal

A boldog házasság titkai A boldog, vagy legalábbis jó házasság számszerűsített próbál szolgálni egy brit felmérés, amely szerint havonta háromszor kell vendéglőbe menni, hetente kétszer mélyenszántót beszélgetni, évente kétszer pedig vakációzni – együtt.