Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6270 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart


A jó szex csak tizenhárom percig tart
Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.

Eric Corty és Jenay Guardini kutatók kikérdezték a Szexterápia és -kutatás Szövetség tagjait, akik között akadt pszichológus, orvos, szociális munkás, családterapeuta és nővér, akik évtizedek óta betegek ezreit kezelték.

"A férfiak és nők saját és partnerük szexuális teljesítményének megítélésében részben szerepet játszik a társadalom formális és informális üzenete." - mondják a kutatók. "Sajnos napjaink kultúrája megerősített bizonyos sztereotípiákat a szexuális aktivitással kapcsolatban. Sok férfi és nő képzeletében él a hatalmas hímtagok, kőkemény merevedések és egész éjszakán át tartó aktusok fantáziaképe.

34 szakember válaszolt a kérdésékre az aktus optimális hosszát illetően, a behatolástól az ejakulációig.

A relatíve kisléptékű felmérés résztvevői 3-7 perces aktust tartottak megfelelőnek, 7-13 perceset pedig kívánatosnak. Az ennél rövidebb túl rövid, a hosszabb pedig túl hosszú.

Korábbi kutatások eredményei szerint a nők és férfiak nagy százaléka állította, hogy a közösülésnek legalább 30 percig kell tartania.

"Ez csalódást és elégedetlenséget szülhet" - mondja a cikk fő szerzője, Eric Corty. "Kutatásunkkal remélhetőleg eloszlathatjuk ezen ábrándokat, és reális adatokkal bíztathatjuk az embereket, így megelőzhetjük a szexuális működési zavarokat és frusztrációt."


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ha eltér a szexuális étvágy...
Megtekintve 6095 alkalommal

Ha eltér a szexuális étvágy... Nem ott, nem úgy, és legfőképpen nem annyiszor. Gyakori nézeteltérés forrása lehet a párok különböző szexuális igényszintje. És nem mellékesen nehéz ezt úgy kezelni, hogy az ne sértődéshez és makacskodáshoz vehessen.

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben
Megtekintve 8411 alkalommal

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben Pornó kellék vagy valóban elengedhetetlen a nők számára az ágyban a hangoskodás? Tényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek? Valójában miért is nyögnek a nők szex közben?

Szex közben a nők ezt az 3 mondatot utálják
Megtekintve 6075 alkalommal

Szex közben a nők ezt az 3 mondatot utálják Van aki magára ismer van aki nem. Mindenesetre van ez a 3 mondat ami a nőknél kiveri a biztosítékot...uraim tessék elolvasni aztán elgondolkozni. Akinek nem inge az ne vegye magára, ha ezzel is 1 páron segítünk már megérte.

Mindent a női óvszerről
Megtekintve 5733 alkalommal

Mindent a női óvszerről Forradalmi találmány, hiszen ez az egyetlen olyan női fogamzásgátló eszköz, amely egyaránt véd a nem kívánt terhességtől és a szexuális úton terjedő betegségektől is. Első ízben az 1992-ben megrendezett AIDS elleni Világkonferencián mutatták be a nagyközönségnek. Mit érdemes még róla tudnod? Olvass tovább!