Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4951 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart


A jó szex csak tizenhárom percig tart
Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.

Eric Corty és Jenay Guardini kutatók kikérdezték a Szexterápia és -kutatás Szövetség tagjait, akik között akadt pszichológus, orvos, szociális munkás, családterapeuta és nővér, akik évtizedek óta betegek ezreit kezelték.

"A férfiak és nők saját és partnerük szexuális teljesítményének megítélésében részben szerepet játszik a társadalom formális és informális üzenete." - mondják a kutatók. "Sajnos napjaink kultúrája megerősített bizonyos sztereotípiákat a szexuális aktivitással kapcsolatban. Sok férfi és nő képzeletében él a hatalmas hímtagok, kőkemény merevedések és egész éjszakán át tartó aktusok fantáziaképe.

34 szakember válaszolt a kérdésékre az aktus optimális hosszát illetően, a behatolástól az ejakulációig.

A relatíve kisléptékű felmérés résztvevői 3-7 perces aktust tartottak megfelelőnek, 7-13 perceset pedig kívánatosnak. Az ennél rövidebb túl rövid, a hosszabb pedig túl hosszú.

Korábbi kutatások eredményei szerint a nők és férfiak nagy százaléka állította, hogy a közösülésnek legalább 30 percig kell tartania.

"Ez csalódást és elégedetlenséget szülhet" - mondja a cikk fő szerzője, Eric Corty. "Kutatásunkkal remélhetőleg eloszlathatjuk ezen ábrándokat, és reális adatokkal bíztathatjuk az embereket, így megelőzhetjük a szexuális működési zavarokat és frusztrációt."


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A vazektómia hátulütői
Megtekintve 9388 alkalommal

A vazektómia hátulütői Egy nyisszantás, és ami utána jön. A fogamzásgátlás biztos módja a vazektómia, de számolni kell a beavatkozás után jelentkező szövődményekkel!

Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak
Megtekintve 5379 alkalommal

Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak A férfiak egyik legnagyobb félelme az, hogy nincs elég nagy péniszük. Egész iparágak álltak rá a témára, weblapok ezrei foglalkoznak a pénisznagyobbítással, de vajon tényleg szükséges mindez?

Így nyúlj a nődhöz!
Megtekintve 7805 alkalommal

Így nyúlj a nődhöz! A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.

A randizás szabályai - Mit tegyél és mit ne
Megtekintve 6035 alkalommal

A randizás szabályai - Mit tegyél és mit ne Nem tudod miért nem jutsz tovább az első randinál? Annyi próbálkozás után még mindig nem lelted meg a neked való társat? Íme, néhány tanács, ami segíthet megtalálni a tökéletes párt!